7.

1.8K 193 7
                                    

Jungkook nemal auto

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jungkook nemal auto. Mal bicykel, ktorý dostal, keď mal štrnásť. Bol hrdzavý, no stále použiteľný, takže ním chodil do mesta.

Nenávidel, že žil tak ďaleko od tej krajšej časti mesta, kde s najväčšou pravdepodobnosťou žil Jimin vo svojom peknom, útulnom panskom sídle. Začal sa cítiť trochu lepšie, akonáhle sa krehké, špinavé budovy začínali stávať novšími a živšími.

Otočil sa na susednú stranu a obdivoval všetky veľké domy, okolo ktorých prešiel. Cítil sa divne, keď všetko okolo čoho prechádzal boli nové, drahé autá a on bol oblečený v opotrebovanom čiernom tričku a starých džínsoch na starom bicykli.

Keď konečne zastavil a snažil sa pochytiť dych, uvidel nejaké deti odeté v značkovom oblečení a zdalo sa, že sa rozprávali o športovom aute. Auto bolo lesklo čierne ako z filmu.

Jungkook vysadol na bicykel prešiel okolo nich, ignorujúc chichot dievčat. Chalani sa svoj smiech ani neobťažovali zakryť.

Napokon sa dostal až k záložni, do ktorej chcel ísť ako prvé predtým, než odišiel do húštiny. Táto bola v lepšom stave a na lepšom mieste v meste. Zoskočil z bicykla a oprel ho o bielu murovanú stenu. Zastavil, až keď započul volanie svojho mena.

„Jungkook!" Jungkook sa otočil k Jiminovej tvári. Pokúšal sa zachytiť dych, na čo sa chytil za ľavý bok.

„Ježiš, pedáloval si rýchlo!" Jungkook civel na blonďavého chlapca a Jimin bol trochu prekvapený jeho nahnevaným výrazom.

„Jungkook, si nahnevaný?"

„Štveš ma, Jimin," pretočil očami Jungkook.

„Nie, prečo sa na mňa hneváš?" Jimin sa postavil pred Jungkooka, blokujúc mu cestu. Jungkook naozaj nemal na toto náladu.

„Ten, kto má byť nahnevaný by som mal byť ja! Vyhodil si obed, ktorý som ti dal!" povedal Jimin nahnevane.

„Si normálny? Ty malé hovno, kto si, kurva, myslíš, že si? Nie som nijaká charitatívna zbierka, ktorú musíš kŕmiť. Nechcel som, aby si mi niečo kupoval a ty si ešte myslíš, že si zaslúžiš ospravedlnenie? Jedz hovno," prakticky vypľul Jungkook. Jimin bol z Jungkookovho výbuchu šokovaný.

„Charitatívna zbierka? Chcel som ti len dobre-"

„Dobre, čo? Jimin, videl som spôsob, akým si sa na nás potom pozrel. Taehyung a ja nie sme zúfalci, ktorí potrebujú, aby si ich zachraňoval od hladovania. Zaobchádzal si s nami tak, len pretože máš peniaze, o ktorých si myslíš, že s ich pomocou môžeš urobiť čokoľvek. Viem sa o seba postarať, sakra!" povedal mu Jungkook a Jimin cúvol, až pokiaľ nebol pri múre budovy. Jimin naňho civel a než sa pokúsil nájsť vhodnú odpoveď, oblizol si pery.

„Pozri, myslel som si, že robím správnu vec, dobre?"

Jungkook sa uprene díval na chlapca a pozoroval každú jeho črtu. Jimin bol nádherný v každom smere. Presne ako by bohaté dieťa malo byť. Jeho rodičia boli pravdepodobne tiež atraktívni. Jungkook chcel naozaj zničiť jeho perfektnú tvár.

FATE  [VMinKook; TR] ✔Where stories live. Discover now