16.

1.7K 173 3
                                    

Po tom, ako sa Jimin vrátil dovnútra, chlapci sa rozhodli, že sa jednoducho budú pofľakovať a pozrú si televíziu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Po tom, ako sa Jimin vrátil dovnútra, chlapci sa rozhodli, že sa jednoducho budú pofľakovať a pozrú si televíziu.

Taehyung vstal a odišiel na toalety. Vykonal potrebu a umyl si ruky, zachytiac v zrkadle svoj odraz. Sám nikdy nebol kráľovnou krásy, no teraz nebola žiadna šanca, aby bol považovaný za atraktívneho so všetkými tými modrinami a ranami na tvári. Vlastne vyzeral trochu strašidelne.

Jeho oči však už neboli opuchnuté, iba bolestivo fialové.

Vracal sa späť do obývačky, keď započul z predných dverí buchnutie. Taehyung zastal v chôdzi a zastavil na malej uzatvorenej chodbe k dvom spálňam. Započul ako Jungkook otvoril dvere, zavrčal, potom do nich udrel a rovnako, ako Jimin sa rozkričal.

„Hej! Daj zo mňa tie špinavé ruky preč!"

Taehyungovi sa zasekol dych a pozrel za roh. Boli tam dvaja cudzinci, ktorí vyzerali dobre. Jeden sa snažil držať pod kontrolou Jimina a Jungkook sa s druhým bil. Prišpendlil Jimina prišpendlil na gauč, keď ho preklínal.

Taehyung cúvol a porozhliadol sa dokola. Zastavil až keď uvidel v Jungkookovej izbe v jeho bielizníku ležať zbraň. Schmatol ju a zhlboka sa nadýchol.

Taehyung sa pokúsil upokojiť. Naraz dostal hlúpy nápad. Bol to veľmi riskantný krok, no vedel, že to bola jediná vec, čo by možno pomohla.

Chystal sa využiť svoje herecké schopnosti.

Taehyung sa zhlboka nadýchol a rozmýšľal nad niečím, čo by dokázalo nahnevať. Iba rozmýšľal o svojom otcovi. Potom vykročil a najhlbším a najhlasnejším tónom hlasu, ktorý v sebe nazbieral, zakričal: „Čo tu, kurva, robíte?"

Dvaja chlapi zastavili v pohybe, na čo prestali aj dvaja jeho kamaráti, ktorí sa bili. Všetky oči boli na ňom. Taehyung ignoroval ich letmú odozvu a predstavil si, že je na ňom kamera a on to musí zahrať kráľovsky.

„Kto si?" spýtal sa muž držiaci Jimina a skrivil Jiminovi ruku o niečo viac, keď sa pokúsil pohnúť. Jimin zakričal, na čo bola jeho tvár zaborená do gauča.

Taehyung švihol hlavou smerom k nemu.

„Myslím, že som sa spýtal otázku ako prvý, nie?"

Muž sa pozrel na svojho kamaráta.

„Prišli sme, pretože nás poslal šéf."

Taehyung naklonil hlavu a zabodol oči do cudzincov.

„A?" Muž sa uškrnul.

„Pozrie," ukázal na jeho ruku, keď hovoril s druhým mužom, „má zbraň!"

Kurva.

Taehyung pozdvihol obočie, hoci to bolo bolestivé.

„Máš na mysli moju zbraň?"

FATE  [VMinKook; TR] ✔Where stories live. Discover now