Část 2 - Cesta

4.2K 154 9
                                    


Po deseti minutách byla všechna místa obsazená a do třídy vchází docela sportovně založený učitel.

"Dobré ráno, jmenuji se Peter Green a jsem ode dneška váš třídní učitel." napsal své jméno na tabuli.

"Všechno, co je dneska v programu, je seznamování. Postupně se budete všichni zvedat a říkat, jak se jmenujete, co děláte za koníčky a proč jste se rozhodli jít právě na tuto školu." řekl docela ve zkratce učitel a povolal prvního studenta, který seděl hned naproti jemu.

Takhle to kolovalo dále, než přišla řada na mě.

"Jsem Isabell, chodím věčně na brigády a na tuto školu jsem se rozhodla jít, jelikož mě do toho od narození rodiče nutili a stal se můj sen jim ukázat, že se na tuto školu umím dostat a vystudovat ji." sedla jsem si a had pokračoval dále.

Moje rodiče nejsou moc bohatý. A tato škola je škola inženýrství, která by nám, pokud ji dokončím a najdu si práci, mohla vydělat docela dost peněz. I přes tu menší "chudobu" se mají moji rodiče dobře a já se tak vždy měla taky.

Když to všichni dokončili, učitel nám vysvětlil, jak probíhají hodiny, kdy jdeme na oběd atd. prostě chod a pravidla školy.

Zazvonilo a mezitím, co se všichni poznávali a bavili se, já si sbalila a  mířila do mé brigády, do které jdu dneska taky po prvé.

Je to brigáda v pekárně, kde budu spíše prodávat než péct, docela dlouho jsem si ji hledala, takže nesmím hned první den přijít pozdě.

Běžela jsem na autobus, který byl tak dva kilometry od školy a nejspíše budu muset běhat takto pořád, protože ten autobus jezdí tak tip top. 

"Dobrý." vydechla jsem si u zastávky a otřela si pot z čela.

Na zastávce byli dva lidé a jeden z nich byl kluk, který se na mě divně koukal.

Já od něj uhnula pohledem a dále jsem čekala na autobus, ale pohled toho kluka nepřestával..

O co mu jde? To se snad známe?

O co mu jde? To se snad známe?

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Zatím Bye, Bye

Hra na milenceजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें