Část 38 - Důkazy

2.4K 118 12
                                    

"Tak, povídej." sedl si Jake na gauč, já vedle něj a ostatní byli za námi.

"Trochu jsem pátral po tom, kdo Petera zabil, což ale vlastně dělali všichni. Já to ale vzal z jiného hlediska. Sice jsme na místě činu kamery nenašli, stejně bychom k nim nedostali přístup, ale trochu jsem pátral v kamerách kolem. Můj kamarád je velmi dobrý počítačový hacker, tak jsem ho požádal, aby naboural kamery okolo a koukl se na to, kdo tam všechno vešel. Byla to temná ulička, takže tam moc lidí nemohlo chodit, chodili jsme tamtudy jako zkratkou, pouze my. Zadali jsme tam čas a přesné místo a následně, jak jsme tam přiběhli my a vrah se ukázal." vyndal z batohu počítač a ukázal nám na něm video, jak do uličky vchází a poté i odchází kluk, který měl kapuci, zelenou mikinu, černý kalhoty a černou bundu.

"A jak poznáme, že to je fakt on?." Zeptal se ho Jake.

"Nad tím jsem taky přemýšlel. Všimli jste si těch bot? Cestou tam jsou podrážky čístě bílé, ale cestou zpátky jsou postříkaný trochu červeně. Z dálky to nejde vidět, ale když to přiblížíš, tak si všimneš těch malých červených teček na podrážkách, který tam před tím nebyli. A wuala, máme absolutního vraha." řekl ten kluk a Jake byl z toho úplně mimo.

"Jsi fakt úžasný." uchechtl se na něj.

"Uhm, ale to není všechno." uchechtl se a v počítači najel na něco jiného.

"Stáhl jsem si z toho i zvuk a několika násobně jsem ho zvýšil a odebral zvuky, který tam nepatří. I přes to hrozný šumění jsem zjistil, co říkají." řekl docela smutně ten kluk.

"Děje se něco?" naklonila jsem hlavu.

"Peter říká "Nečekal jsem, že zrovna ty mě zradíš." a ten vrah mu na to odpovídá "Nikdy jsi se nehodil na to být Bossem, měl to být vždy a jedině Jake." potom jde slyšet výstřel. Takže je jednoznačný, že to je někdo, kdo od nás odešel." domluvil.

Zatím Bye, Bye

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zatím Bye, Bye

Hra na milenceWhere stories live. Discover now