Část 17 - Rande

2.8K 129 0
                                    


Proč? Proč jsem najednou taková?

Je to kvůli tomu, že se ho bojím? Nebo, že jsem někoho takovýho ještě nepotkala? Že na to nejsem zvyklá? Že nevím, jestli mi něco neudělá? Nebo jak je moc nebezpečný? Proč? Proč nedokážu říct jediné slovo?

"Mám to brát jako ano?" zeptal se mě. "Zabil jsi někdy někoho?" konečně jsem se odvážila sestavit nějakou normální větu, která dávala smysl. Zvažovala jsem taky, že uteču, ale to mi přišlo trochu blbý, jelikož jsem se ho na to ptala já a nejsem v ohrožení života..

"Nezabil." řekl a mně se po tomhle dost ulevilo.

"Fuu." klekla jsem si na zem.

"Nějak se mi z toho motá hlava." povzdechla jsem si a hlavu si opřela o moje kolena.

"Jsi v pohodě? Možná jsem ti to neměl říkat." obával se Jake. "Ne, to je dobrý, jen jsem si tohle fakt nepřestavovala, navíc jsem se tě na to ptala, nic si z toho nedělej." zakroutila jsem hlavou.

"Chceš pomoct na nohy?" podal mi ruku. "To je v pohodě." postavila jsem se sama a pokračovali jsme společně cestou.

"Má váš gang vůbec nějaký jméno?" "Nemá, ostatní nám říkají jednoduše Nejmenovaný a nějak jsme si na to zvykli." šmikl Jake rameny.

"Aha. Jak to, že gangster je na vysoký škole?" zeptala jsem se ho. 

"Moji rodiče jsou bohatý a donutili mě sem na školu jít. A jelikož bydlíme daleko, přestoupil jsem na intro." odpověděl mi.

"Prý ti unesli rodinu." zeptala jsem se opatrně a on vybuchl smíchy.

"To o mně fakt někdo říká?" smál se. "Jenom jsem to slyšela! Ale nevěřila jsem tomu!" vyjekla jsem celá červená. "Jojo." pořád se smál.

"Proč jsi teda opakoval třetí ročník?" zeptala jsem se, abychom na to zapomněli, protože jsem se cítila docela trapně, že jsem tomuhle věřila.

"To je dlouhý příběh." zamyslel se Jake. "Já myslela, že mi řekneš všechno." provokativně jsem řekla.

"Dobře, řeknu ti ho, ale potom toho nelituj." sedl si na lavičku. 

"Nebudu, neboj." šmikla jsem rameny a sedla si vedle něj.

Omlouvám se za pozdní vydání, byla jsem na vánočních nákupech :D Jo a zítra opět díl nevyjde, tak se omlouvám :/ Zatím Bye, Bye

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Omlouvám se za pozdní vydání, byla jsem na vánočních nákupech :D Jo a zítra opět díl nevyjde, tak se omlouvám :/ Zatím Bye, Bye

Hra na milenceKde žijí příběhy. Začni objevovat