Část 19 - Já

2.7K 141 2
                                    

"Děkuju." odklonil se ode mně, ale byla bych radši, kdyby to nedělal, protože jsem byla po uši červená.

"Is-" "Neřeš to. Jsem v pohodě." přerušila jsem ho.

"To tě nikdy žádný kluk neobjal?" zeptal se mě já zakroutila hlavou.

"Aha." koukl jinam a nastalo trapný ticho.

"Tak mi řekni něco o tobě." změnil Jake téma. "Třeba?" naklonila jsem hlavu.

"Proč jsi se rozhodla jít na výšku?" "Víš, na rozdíl od tebe, moji rodiče nejsou bohatý. Jsou docela chudý, ale vždy jsem se měla dobře. Není to tak, že by mě nutili, ale řekli, že by byli rádi, kdybych na výšku šla. Chtěla jsem je překvapit, takže jsem se hodně učila a nějakým zázrakem jsem se sem dostala." uchechtla jsem se.

"Aha." podivil se Jake. "Spokojenej?" zasmála jsem se a on přikývl.

"Měli bychom jít už na autobus, je čtvrt na osm a v půl jede poslední." podotkla jsem a my jsme se otočili směr zastávka.

"Jaký je tvůj gang?" zeptala jsem se zvědavě. "No, dost netrpělivý, zbrklý, ale hodně drží při sobě." zamyslel se Jake. "Někdy ti je můžu představit, jestli chceš." řekl Jake.

"To je dobrý, na takový věci nejsem." zasmála jsem se. "Stejně jim tě představím, jsi přece moje holka, ne?" koukl se na mě. "Jojo." řekla jsem ironicky a jeho úsměv se ztratil. Naštvala jsem ho tím?

Sedli jsme si na lavičku u autobusové zastávky a začalo trochu poprchávat.

Já na to mám ale štěstí...

Jelikož jsem ale měla kraťasy, tak mi byla docela zima, ale nedala jsem to najevo, protože jsem měla takový tušení, že by měl Jake potřebu dát mi svoji mikinu a to bych se už fakt styděla..

Autobus přijel a my dva jsme si sedli vedle sebe, jelikož touhle dobou moc lidí v autobusu už nejezdí, což znamená, že sedačky jsou všude volný.

"Máš nějaký sourozence?" zeptala jsem se Jakea. "Uhm, mladší ségru, už je jí 12." zamyslel se s úsměvem Jake. "Ty?" koukl se na mě.

"Já jsem jedináček. Rodiče nechtěli děti. Já jsem byla spíše taková náhoda. Proto jim chci aspoň ukázat, ať mně nelitují." usmála jsem se.

Moc děkuju za 500 followerů ❤️❤️❤️ Zatím Bye Bye

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Moc děkuju za 500 followerů ❤️❤️❤️ Zatím Bye Bye

Hra na milenceWhere stories live. Discover now