Nemám nápady pro název kapitoli😄

252 22 1
                                    

Tord
Pustil jsem ho.,, Do prdele! ",, Torde uklidni se.",, Ne Paule moc dobře víš jak ho mám rád. ",, Právě proto jsi ho pustil.",, Co jsem to za krypla? ",, Torde tohle neříkej.",, Budu! Jsem namyšlená kurva která všemu velí a vse posere! Končím! ",, Moment s čím končíš?",, S Red Army! ",, CO! To nemůžeš ",, Ale jistě že můžu Paule protože jsem takovej krypl že to klidně udělám potom se zase vrátím a takhle to bude pořád proto to ukončím navždy! ",, Torde Ne!",, Jo Paule! ",, Torde já ti to zakazuju! ",, Ale ty nejsi moje máma. ",, Ne protože ty by si si ji ani nezasloužil!",, Díky! " zařval jsem a vyběhl. Shodil jsem uniformu. Pásku. Pistole. Obvazy. Hrdost. Pozici. Sednul jsem si na kopec kde mě Tom sestřelil harpunou.
Díval ksem se z toho srázu, bylo mi krásně. Zhodil jsem ty těžké boty z nohou a mikinu položil vedle sebe.,, VOLNOST! " zakřičel jsem z plných plic a dál se usmíval. Podíval jsem se na robotickou ruku a vzdychl. Najednou jsem si uvědomil že na vidím na pravý oko.,, Já vidím. JÁ VIDÍM!",, No tak vidíš. Co je na tom?",,Kdo jsi?",, Ten koho si zradil ty kokote! ",, Edde!?",, Co kdybych tě odkopnul jako ty nás co? Jak by se ti to líbilo?!",, Edde jsem tak rád že tě vidím! " řekl jsem a šel za ním chtěl jsem ho obejmout naposled. On neuhnul?,, Tobě to nevadí? ",, Proč by mělo? ",, Edde to co jsi viděl je ta pravda kterou jsem tajil. ",, Co ta ruka nebo to že vidíš na pravé oko?",, To že jsem byl Leader v armádě." řekl jsem a čekal až mi jednu vlepí. Ale on místo toho jen šel dopředu a pokynul rukou ať si sednu za ním. Konečně mě z toho srázu zhodí. Pomyslel jsem si ale jak jsem si sednul obejmul mě a já si nemohl pomoct dal jsem mu...

Edd
Pokynul jsem rukou ať si jde sednout za mnou. Chudák. Jak mile si sednul obejmul jsem ho. On využil mého obejmutí a přeměnil ho v polibek. Nechtěl jsem se odtáhnout.

Tom
Seděl jsem na pohovce s flaškou. Tentokrát jsem neslyšel Edda jak přemlouvá Matta aby se šel projít ani nic podobného. Nakonec Edd prolomil ticho v místnosti slovy:,, Kluci jdu ven" Mě to nedalo a ověřil jsem si mé tvrzení.,, A kam že to jdeš? ",, Nevím",, Fajn" řekl jsem a napil se. Edd byl pryč.,, Matte? ",, Time?",, Dobrý jsi to ty.. ",, Proč sis to ověřoval?",, Nevim'',, Jdu nakoupit",, Fajn",, Ahoj",, čau"

Matt
Šel jsem nakoupit. Koupil jsem základní věci.,, Tak snad mám všechno. Chleba, cola, mléko, cola, jogurty, cola, těsto, cola, perlivá voda, cola." Jo mám všechno.
,, Matte!",, Kdo to- Maty! " byla to Matylda kdo to na mě volal.,, Tak ráda tě vidím.",, Já taky... Co tu děláš? ",, Náš obchod s potravinami je rozbombardovaný. Tak jsem šla nakoupit sem.",, Ale barák zůstal ne? ",, Ten taky zničily a teď žijeme u popelnic! A mě se ztratilo zrcátko! ",, Ale ne!..... Mám nápad!",, Jakej? ",, Nechtěli by jste i s holkama bydlet u nás?",, Mohli by jsme? ",, Jasně! Přiveď holky já tu počkám.

Tord
S Eddem mi bylo fajn. Po tom co jsem objetí proměnil v polibek jsme si dlouho povídali.,, Torde?",, Jo? ",, Kde jsi vlastně bydlel ty roky když jsi byl ve velkoměstě? ",, Nebydlel jsem ve velkoměstě. Byl jsem v Norsku.",, A jak si se tam prosím tě domluvil? ",, Od mala umím Norsky. Je to lehkej jazyk.",, Poslouchám... ",, Moment.",, Co? ",, Kdo to je? Vypadá to jako...",, Jej Matylda a holky.",, Vaše holčičí verze?",, Jo. Počkat. Jak ty o to víš?",, Mám taky holčičí verzi. Je fajn a pracuje jakp zdravot-",, Ty máš taky holčičí verzi?!",, Jo. Jmenuje se-",, Tori, že jo? " ,, Odkud ji znáš? ",, Od Ell.",, Ahaa. Co říkala?",, Něco ve stylu že už Tori neviděli asi sedm let. ",, Protože nemá robotickou ruku. ",, Nevím co si o ní mám myslet.",, Zítra, ty a já se sejdeme u nemocnice,můžeš s sebou vzít i Ell. Ale nikoho jiného!",,Fajn",,Musím jít. ",, Torde počkej.",, Co? ",, Kam to jdeš?",, musím ti ještě něco ukázat. ",, Počkám tady.",, Okey. " běžel jsem hledat svoji uniformu co mě to napadlo? Běžet těmito podzimnímy ulicemi v tričku?
Jejda, Paul s Patrykem. Tak to jsem mrtvej muž.

Fajn dráčci, řekla jsem že budou kapitoli vycházet častěji ale možná budou kratší než obvykle. Tato kapitola má málo slov. Vím ale příští kapitola bude fajn. Jinak pokusím se vydávat kapitoli každou neděli ale nevím jestli se to povede protože občas jedu někam kde není wifi. Uvidíme jak by jste to chtěli vy.  
            Váš             Dračí Leader🙃

Kamáradi Navždy EWFF [POMALÉ VYDÁVÁNÍ] (PROBÍHÁ KOREKCE)Where stories live. Discover now