Tady se to rozpadá!

217 15 2
                                    

Tori
Venku zuří bouře. Já jdu sama domů. Oprava, JEDU domů. Najednou si přede mně někdo postaví.,, Dob- CO DĚLÁTE!? PUSŤTE MĚ NA ZEM KU*VA! ",, Tori, nevyšiluj.",, TORDE!? ",, Jo" byl to Tord kdo mě někam nesl. Tori proč ho nekopneš? Nemá tě co unášet tak proč si to necháváš líbit!? Mé svědomí chtělo tohle. Vypadá to jakoby Tord někam odnášel bezvládné tělo bez duše.,, Pane! Co tu tak běžíte v noci a dešti.. A kdo je ta dáma? Nebo spíš kdo BYLA ta dáma!? "

Tord
,, A sakra!" zakřičel jsem a zrychlil tempo.,, T-Tor-",, Pšššt! Já jsem hledanej!",, Tak mě nech na pokoji! ",, Potřebuju si s tebou promluvit." řekl jsem udýchaně a položil ji na zem.,, Mohli by tě zítra vidět Edd s Ell? ",, No já nevím.",, Děláš si srandu!? Já riskoval že mi začne hořet ruka kvůli tomu že ty nevíš!?" byl jsem dost naštvaný, ale teď jsme schovaní na zastávce.,, Fajn.",,Vážně?",, JO!",, Tak ahoj a dobře dojdi domů. ",, A jak když jsi mě odnesl tam kde to ani já neznám? ",, Pojď. "pokynul jsem hlavou vedl ji domů. Teda kdybych věděl kde- tak fajn vím kde bydlí tak trochu jsem ji šmíroval.,, Jak víš kde bydlím?",, Ehhm. Noooo řekněme že jsem tě tak trochu-",, TY JSI MĚ ŠPEHOVAL!?",, J-Jo...? ",, DĚLÁŠ SI SRANDU!? VŠICHNI Z BARÁKU SI BUDOU MYSLET ŽE JSI MŮJ PŘÍTEL! ",, Nikdo mě neviděl.",, Vážně? "

Tori
Nasadila jsem svůj 'děláš si prdel?' face a řekla mu to co mi říkala Emily

Flashback
,, Hej  Tori! Byl tu nějakej chlap co ti zíral přes okno do pokoje. Měl na sobě červenou až rudou mikinu s kapucí na hlavě takže jsem neviděla obličej."
Torde!,, Když jsem se ho zeptala co tu chce řekl že hledá tebe.",, To nic. ",, Nevíš o něm?",, N-Ne..? ",, OPRAVDU!?",, J-Jo? ",, Fajn"
End Flashback

,, O ou. ",, JO! MŮŽEŠ BÝT JEDINĚ RÁD ŽE TĚ NEPOZNALA! ONA TĚ ZNÁ JAKO PACIENTA NA PŘÍJMU!",, Jejda. ",, CO ZAS!?" jen ukázal prstem na osobu v modré mikině která se k nám nebezpečně rychle blížila.,, TORI!? TORDE!? KDE JSTE VY ZA*RANÍ KOMUNISTI!? ",, Tamara." řekla jsem  a rychle běžel ke mně domů. Odemčela jsem ale rychle zase zamčela.,, Kdo to byl?" řekl jelikož jsem ho vtáhla dovnitř a chvíly to vypadalo jakoby jsme se vášnivě líbali a já co nejrychleji chtěla... Však vy víte co.

Pohled 3.osoby
Dívka v černém kabátě zatáhla promoklého chlapce s poškozenou rukou do svého bytu. Vypadaly jako vášniví pár který se miluje. Najednou v se v bytě stalo to co chlapec nečekal. Dívka se ho zeptala zda je gay. Nejistě přikývl a sklopil zrak. Ona mu hlavu zdvihla a promluvila.,, Mě to nevadí. " Řekla a pousmála se najednou si všimla jak chlapec napřáhl ruce a objal ji. Cítila se konečně příjemně, měla pocit bezpečí když ji svými ani ne moc drsnými dlaněmi.,, T-Torde?" řekla když se podívala z okna za chlapcem.,, Ano? ",, Tamara!",, Kde? Kdo? Kdo že to je?",, Dívčí verze Toma. ",, Ona tě taky sestřelila?",, Ne ale odjela jsem do velkoměsta ale potom se vrátila a neřekla jim to. " To už ale další práci odvedl chlapcův zdvihnutý prostředníček. Dívka za oknem mu pohled i čin vrátila.

Tamara
,, TORI!? TORDE!? KDE JSTE VY ZA*RANÍ KOMUNISTI!? " zakřičela jsem a co nejrychleji běžela za nimi abych jim rozbila dršku. Když jsem se dokopala k přesvědčení že si zamčeli šla jsem šmírovat za oknem. Najednou jsem viděla oba jak se objímají.,, Co?!" Tori mě očividně viděla protože se přestali objímat. On běžel k oknu prudce ho otevřel a začal.,, JAK SI PŘEDSTAVUJEŠ ŠMÍROVAT TORI!?",, Úplně normálně. Ty nemáš co říkat ty jsi šmíroval Toma když se sprchoval. ",, CO!? JÁ? PFFF! NIKDY! NEMÁŠ DŮKAZ!" Očividně začal panikařit protože se začal vymlouvat a dávat důvody proč by to nedělal než se do toho vložila Tori.,, Hele konec. Ano Tord je úchyl na tom se všichni shodneme. ",, Co?",, Jsem tvůj protějšek já to taky čtu.",, Co zase? Mám se bát? "zeptala jsem se sarkasticky.,, Jo." řekl a ukázal mi něco co jsem rozhodně vidět nechtěla.,, VY DVA JSTE ÚCHYLOVÉ!P*RNO?! TORI S TEBOU V JEDNOM DOMĚ TAK SE BOJIM!",, Ani se ti nedivím" řekla a usmála se.

Tom
Tamara někam zdrhla, Edd má divnou náladu, Ell je vyděšená, Matt a Maty- ti nedělají nic zvláštního. Já vlastně taky ne. Sedím v pokoji popíjím Smirnoff občas si brnknu párkrát na Susan. Je to skoro v normálu až na to že tu jsou holky a my máme v ledničce plno. Sešel jsem dolů a zeptal se Edda jestli něco nechce ze sklepa páč mi došel Smirnoff.,, Jo dones pět plechovek coly prosím ",, Fajn" řekl bych že se colou dá předávkovat, ale když mě nesloží tolik množství alkoholu tak Edda nesloží tolik množství coly. Sešel jsem do sklepa (ne žádná Samara nebo další kokotská postava z horrorů atd. tam nežije) a vzal si pro jistotu tři flašky Smirnoffu.,, Málem bych zapomněl vzít tu colu. " řekl jsem si pro sebe a šel vzít colu. Ale ony tam byly jen tři plechovky.,, Z toho nebude Edd nadšenej ještě když tu máme Ell"  pardon myslel jsem, dalšího závisláka na cole. Šel jsem zpět nahoru a šel rovnou za Eddem.,, Ty Edde? ",, Hmm?",, Jsou tam jen tři plechovky. " co se stalo teď z toho jsem snad nejen já ale i celá čtvrť ohluchla.,, NEEEEEEE!"

Matt
,, NEEEEEE! ",, Ach! (no homo) ohluchl jsem!" ten hlas byl samozřejmě Eddův.,, Asi došla cola. " řekl jsem směrem k Maty která se kolýbala na zemi a držela se za uši.,, To znám. Takhle křičí i Ell když doj-",, NEEEEEEEE!",, AU! Teď to byla Ell že?",, Jo. " byly jsme oba zvyklí že ti dva ječí kvůli cole jako šílenci. Najednou se stala ta NEJhorší věc na světě. Matylda upustila moje...,,NEEEEEE! MOJE ZRCÁTKO! ",, Tady se všechno rozpadá!"řekl hlas Toma.,, NEEEEE! SUSAN!",, NEEEE! MOJE NÁUŠNICE!",, TADY SE FAKT VŠECHNO ZNIČÍ! "

Pohled 3.osoby
Chlapec s černými očima se snažil spravit svou kytaru, chlapec v zelené mikině společně s dívkou s culíkem běželi koupit svůj nápoj, zrzek vzlykal do polštáře kvůli dívce co se snažila "oživit" svoje náušnice. Dívka v modré mikině popíjela svůj oblíbený nápoj u dívky a chlapce v červené mikině.

Tord
Tori pustila Tam dovnitř aby nemokla. Seděli jsme na sedačce, Tam popíjela Smirnoff, já jsem je nevnímal a prohlížel si Toriiny časopisy. Tori s Tam si povídaly o tom jaký mají zaměstnání a mě to připomnělo co jsem ji chtěl říct.,, Tori já ti potřebuji něco říct. " řekl jsem ona se zvedla a šla za mnou.,, Tori mohly by za tebou zítra přijít Edd s Ell?" zeptal jsem se ale jen opatrně.,, Nemám problém, když tam půjdeš taky. ",, Jo já tam půjdu.",, Hej vy dva co si tam šeptáte? " ježíš já zapomněl že je tu i Tamara.

Tamara
,, Hej vy dva co si tam šeptáte? ",, Už jdeme!" jsou tak stejný.,, Kolik je hodin?!",, Osm večer,proč to chceš vědět Tortillo? " řekla jsem ale začala jsem se smát.,, Jak jsi mi to k*rva řekla!?" řekl a zrychlil krok ke mně, když napřahoval" roboruku" tak ho Tori zastavila.,, CO DĚLÁŠ JÁ SI JEN CHTĚL POHRÁT. " řekl a začal se smát jako psychopat.,, Tori běž od něj!",, Proč? Co by mi udělal? ",, Radši od něj běž,myslím že mu šibe.",, Torde Larssone! " řekla a kupodivu mu jednu flákla aby se probral.,, Co au!" řekl už normálně a chytil si poloodpadnutou část obličeje kam ho zasáhla.,, Já myslela že tam nic necítíš a promiň dělala jsem si z tebe jen pr*el." řekla jsem a snažila se nesmát ale po ani ne sekundě jsem vyprskla smíchy.,, CO JE ZASE VTIPNÝ? ",, Ty." řekla jsem ale zase jsem vyprskla smíchy.,, Je to kvůli ruce? Obličeji? Tý pásce?!",, Ta unifo-rma je-mo-krá a vy-pa ha dát to jako ha kdyby ha jsi se ha poch*al."

Jak jsem slíbila, kapitola má přes 1300 slov! Doufám že se moje mysl a učitelka pokusí mi dávat méně úkolů a zátěží atd. Každopádně jsem ráda že jsem se k tomu dokopala protože kdybych se k tomu nedokopala tak bych se k tomu nedokopala XDDDD Teď vážně, nic jsem si nešňupla XDD maximálně jestli mi babička dala něco do kakaa tak nevim. XD Jen možná ti nezhulení z toho textu jste si všimly že omezuji sprostá slova. To je proto že nechci aby tam nebyla vůbecXD navíc se bojím rodičů že mi budou prohledávat mobil když usnu proto omezuji :')
              Family friedly XDDD             

'' Vůbec ne zhulený'' Dračí Leader😂😂😂

Už patřím také mezi ty trapáky co se smějou vlastním vtipům.

Zhulený Dračí Leader

Kamáradi Navždy EWFF [POMALÉ VYDÁVÁNÍ] (PROBÍHÁ KOREKCE)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz