Idk XD

202 18 1
                                    

Patryk
Hledali jsme toho krypla- omlouvám se toho "úžasného" Leadera asi hodinu a půl a potom jsme s Paulem slyšeli hlas velmi podobný tomu Tordovu ale jakoby se z něj stala holka. Tak se Paul rozhodl jak bude reagovat Tord až uslyší Paula jak na něj řve .,, Pane! Co tu tak běžíte v noci a dešti.. A kdo je ta dáma? Nebo spíš kdo BYLA ta dáma!? " já jsem ten nátlak nevydržel a začal se strašně smát.,, Tyvole! Paty neřechtej se nebo to pozná ten hlas se mi fakt povedl." zařve na mně ale taky se začne smát.,, Ha, no Paule, kde je!? '' utřel jsem si slzu ale naskočil zpět na režim vojáka.,, Kdo? Počkat! Kde je Tord!?",, Alee Pan Paulův mozeček velikosti ořechu se vrátil k životu? ",, Drž h*bu Paty!",, Paul a jeho mozeček velikosti ořechu. Již brzy ve vašich kinech😂" (😂😂😂 fakt, jsem ten trapák co se směje vlastním vtipům),, AU! Paulovo tlusté obočí mi dalo ránu! ",, To byla moje ruka. " myslel si že se zase nevrátím ke škádlení... Mýlil se.,, Ou promiň Tvoje ruka je stejně široká jako tvoje obočí.",, Chceš to takhle? Máš to mít! '' řekl a začal mě honit s tím že mi moji překrásnou ofinku ustřihne. Nakonec jsem se zastavil a skočil na něj.,, Teď jsi ty PODE mnou",, Copak jsem někdy byl nad tebou? ",, Ehmm...",, Dej s tím pokoj! Sám si to chtěl. ",, Ale ty sis začal!",, Protože jsi strašnej posera! ",, Joo? A udělal by posera tohle?",, Co? ",, Tohle!" nerad jsem to udělal.,, Woooow pan "sexy" ofinka si vyškubl vlásek. ",, A není ta ofinka sexy?",, Ne. A co to obočí? ",, Ne.",, Když jsem tě pozval na rande tak jsi tvrdil něco jiného. ",, Ty! Ty! Ahaa! Útok lehací příšery se vrací!" Paul byl lechtivý, stejně jako já. Proto jsme si vymysleli "hru" kde se každý snaží vylechtat duši z toho druhého. Kdo se vzdá jako první musí jít do Tordova kanclu a něco mu čorknout. Minule jsem to prohrál já a čorl jsem mu jeho klíče od pokoje. Hledal je 48 hodin v kuse a když mě s nimi viděl tak jsem musel cvičit nové vojáčky. Nejhorší týden v Red Army.,, Paty- nech - toho-! Vzdávám se! ",, Jo! Já vyhrál ty prohrál.",, Bože prosím ať nemusím trénovat nováčky! "rozkřikne se ale nemohl prosit dál protože jsem ho políbil. Nebránil se naopak líbilo se mu to. Tohle se už dloouho nestalo jelikož jsme pořád na stráží protože Tordovi chybí lidi a on odmítá jít nebo poslat nováčka. Já, Paul, Yuu, Fok a tři další jsme poslední vojáci co jsou ještě z doby kdy velel Tordův skutečný otec. Co se s ním stalo? Hráblo mu a skočil z okna. Tímž pádem velení dostal syn, tedy Tord. Nebo alespoň myslím že skočil sám...

Tord
Budou to tři roky ode dne kdy se otec zabil. To znamená že jsem už tři roky Leaderem. Je to dlouho navíc trojka je špatné číslo. Alespoň pro mně. Otec se zabil 3.3. 2015. Ve 03:33. Proč? (tvl co s těma trojkama furt mám? XDMoment, už vím! Já jsem narozená třetího. XDD) Našli ho ve 13:00 nebo spíš JÁ jsem ho našel pod otevřeným oknem a stál jako přikovaný u mého již mrtvého otce. Za chvíly přiběhly i Paul s Patrykem. Já jsem zase odběhl a to bych mohl povídat do nekonečna...

Flashback
,, Otče? " řekl jsem nesměle a vešel do jeho kanceláře.,, Jsi tady?" viděl jsem otevřené okno podíval jsem se z něj dolů. To co jsem viděl, jsem nikdy nechtěl spatřit. Vyběhl jsem z jeho kanceláře a ignoroval pohledy vojáků které na mě neustále padaly. Do někoho jsem narazil byl to Patryk. Ignoroval jsem i jeho výraz a běžel ven. Základna je veliká docela dost dlouho mi trvalo dojít až pod okno se podívat na mého asi již mrtvého otce.,, O-Otče " řekl jsem se slzami v očích a dál stál jako přikovaný než přiběhl i Paul s Patrykem. Svého otce jsem nenáviděl ale tohle. Tohle mě dostalo. Paul a Patryk byly ti nejlepší vojáci co kdy otec zaměstnal.,, Torde? Co se stalo-?" řekli ale když jsem ustoupil tak to pochopili. V očích se mi stále hromadily slzy.,, Musíš vypadat důstojně!" křičel mi neznámý hlas v hlavě.

End Flashback

Do dneška se neví jestli se zabil sám nebo ho někdo z toho okna vyhodil. Když na to zavzpomínám tak mám též slzy v očích. A protože je dnes. A jelikož je dnes 3.3. Tak to jdu vyřešit. Tentokrát není rok 2015 ale 2018. Šel jsem k jeho hrobu. Potom jsem položil svíci a šel zpět. Šel jsem pod to okno a podíval se nahoru. Slyšel jsem hlas. Šel jsem zpět do kanclu a díval de na to co jsem viděl. Okno bylo zase otevřené a na něm seděl.... Totálně na mol voják. Rozhodně to nebyl nováček protože by nevěděl kde mám zásoby... 😌 Ale nebyl to nikdo z původních. Ti mají respekt ještě z mého otce.,, CO TADY DĚLÁŠ!? ",, Piji.",, A PROČ U MĚ V KANCLU!? ",, Abych zapomněl",, NA CO!? ",, Že se stydím.",, A ZA CO SE KU*VA STYDÍŠ?! ",, Za to že jsem zabil minulého Leadera.",, OTCE!!?",,CO MOMENT TEDA....",, JÁ TĚ ZABIJU ON BYL PRO MĚ VZOR A TY JSI SEDNEŠ NA MOJE OKNO V MÉ KANCELÁŘI A ŘEKNEŠ MI TO TOTÁLNĚ NA MOL!? "

Paul
,, A TY JSI SEDNEŠ NA MOJE OKNO V MÉ KANCELÁŘI A ŘEKNEŠ MI TO TOTÁLNĚ NA MOL!? ",, Ce se to tady!-" Tord vyhodil vojáka z okna.,, CO DĚLÁŠ TORDE!?",, ON MI ZABIL OTCE! ",, AHAAA TAKŽE TY JSI HO KVŮLI TOMU ŽE TI ZABIL OTCE VYHODIL Z OKNA!?",, J-Jo, a-ale j-já j-j jse-jsem j-jen Ch-chtěl a-ab-aby si p-p-pro-prožil to c-co otec." řekl bych že je mu to líto a sám neví co udělal.,, Promiň " řekl jsem a snažil jsem se ho hladit po vlasech ale kvůli těm jeho za*ranejm rohům to nešlo.,, Díky" řekl a sundal mi ruku z jeho vlasů.,, Paule proč jsi tady? " vyrušil nás Patryk a šel za námi a taky se snažil ho hladit po vlasech než prohlásil:,, Ku*va Torde nemůžeš si ty rohy dát pryč!?",, Ne. "řekl a pousmál se.,, Vidím že už jsi se vzpamatoval." odpoví Patryk a přestaneme s rodinnou chvílí.,, Tak mi půjdeme Torde." řekl jsem a odešel do našeho pokoje. Ano našeho protože já mám společnej pokoj s Patym. Ne a není to divný!

Ahoooj tady je kapitolka doufám že se líbí. A navíc tohle je kapitola v podstatě jen o Red Army protože jak jste si všimli jsou tam pohledy jen Patyho, Paula a Torda. Mimpchodem já absolutně nevím názvy kapitol takže píšu buď Idk nebo vymyslím neco během času ano a kapitoli většinou nevychází v neděli ale v sobotu a myslím že minule to bylo v pondělí. Omlouvám se ale neumím '' odpočítávat" dny.

Dračí Leader 😉

Kamáradi Navždy EWFF [POMALÉ VYDÁVÁNÍ] (PROBÍHÁ KOREKCE)Kde žijí příběhy. Začni objevovat