Seznamte se s líným prasetem(aneb se mnou) xD

171 13 1
                                    

Ell
,, Ell, nesmíš tohle nikomu říct. ",, Edde já udržím tajemství.",, Zítra se půjdeme projít k nemocnici a uvidíš se s... ",, TORI!? TORDE!? KDE JSTE VY ZA*RANÍ KOMUNISTI!? ",, Ne Tamaro počkej! ",, Co se to děje?",, Tamara asi viděla... TORI A TORD?! EDDE CO SE TO TADY SAKRA DĚJE!? ",, No měla jsi se zítra vidět s Tordem a s Tori.",, Nikam nejdu. ",, Ell...",, Ne Edde jestli je to co nám Tom řekl pravda, nechci riskovat že se to stane znovu. Navíc jestli je Tori alespoň trochu podobná Tordovi tak kdo ví co chystá. ",, Prosím on byl opravdu zoufalej. ",, Ne.",, Prosím......",, Už jsem řekla že to odmítám.",, Fajn jdu mu to říct.",, A kde je? ",, To nevím, jdu ho najít.",, Proč mu nezavoláš? ",, Všichni jsme si smazali jeho číslo."

Edd
Věděl jsem že to Ell překvapí a nebude souhlasit. Šel jsem tedy hledat již zmiňovaného komunistu. Šel jsem tam kudy jsem si myslel že běžela i Tamara. V jednom domě, konkrétně v jednom okně bylo rozsvíceno. Nakouknul jsem do již zmíněného okna a na gauči seděl Tord, Tori a se vším všudy i Tamara. Zaťukal jsem na okno a dál tam poskakoval jak totální kretén jen kvůli tomu že jsem moc malej.,, Dveře se otevřeli a v nich byla Tori.,, Ehhh, a-ahoj Edde zrovna jsme se o tobě bavily. " pronesla nejistě a pokynula hlavou ať jdu dovnitř.,, Edde co tě přivádí do bytu mé drahocenné holčičí verze?" řekl Tord a pousmál se.,, Tamařina akce a má to i něco společného s váma dvěma. Zadruhé Ell tebe ani Tori vidět nechce, bojí se že Tori udělá stejnou ko*otinu jako ty."

Tamara
,, bojí se že Tori udělá stejnou ko*otinu jako ty." řekl Edd a sklopil hlavu. Mě to nedalo a zeptala jsem se.,, Hej Torde a co je ta ko*otina co jsi proved?"zeptala jsem se a opřela si hlavu o ruce.,, Noooo, jak bych začal....",, CO TŘEBA TAK ŽE S NÁM ROZBOMBARDOVAL BARÁK!?NEBO ŽE JSI MÁLEM ZABIL TOMA!? A NEBO ŽE JSI OHROZIL MĚ NEBO MATTA!? MATT BYL DOST ZKLAMANEJ Z TOHO JAK JSI MU ZNIČIL OBLIČEJ! A VÍŠ CO!? BYL STRAŠNĚ....." najednou se zasekl a dál nepokračoval.,, Byl co? " zeptal se podrážděně Tord a vypadal docela naštvaně.,, Torde? Edde? Vy jste spolu něco měli že se Tord ptal tak podrážděne? " řekla jsem ale začala jsem se tetelit.,, Nooooo.",, DRŽ HUBU TORDE! " rozkřikne se Edd a teď se zdál ON podrážděnej.,, Wait! Cy jste spolu FAKT něco měli?" řekla jsem ale začala jsem se strašně řehtat.,, Hele hoši jestli je něco co by jste si chtěli říct osamostatně tak řeknite." řekne Tori.,, Fajn chceme si něco vyříkat sami. " řekl Edd a čekal na odpověď.,, Tak pojďte za mnou." odpoví Tori a vede je do místnosti která....

Tori
Asi jsem blázen že mám doma výslechvou místnost. (nebo jak se tomu kurwa říká xD) Zrovna teď se mi to hodí.,, Kluci běžte dovnitř a klíďo si to vyříjejte-",, Tori myslíš že jsme blbí? Já vím co to je za místnost." ajaj.,, Noo.. Ale... Není.. To... Jak.. To vypadá! "

Ell
Nechal mě tady. On mě tady normálně nechal!,, TYVOLE EDDE KUDY SE DOSTANU DOMŮ!?" zakřičel jsem a ignorovala pohledy kolemjdoucích.,, Ehhm, slečno?",, Co? ",, Kde bydlíte doprovodím vás."

Paul
,, Kde bydlíte doprovodím vás." Zeptal jsem se a v tu chvíly jsem litoval toho že jsem ji pozdravil.,, Děkuji- KDO SAKRA SEŠ!" Zakřičela.,, No tak naschle." řekl jsem a otočil se,ale to by mě nesměla chytit za límec. Táhla mě dlouho ani nevím kam- počkat jakože má holka takovou sílu aby utáhla 89kilovýho chlapa?,, Hej ženská! Nechte ho je to jasný! " Paty. Probleskne mi hlavou.,, POČKAT PATRYKU ODLOŽ TU ZBRAŇ!",, Co jakou zbraň?! " řekla, myslím že se jmenuje Ell ale nejsem si jistý, a pustila mě.,, Paule." oddychl si Paty když ke mě doběhl.,, Jakože má sílu tě utáhnout chlapa tvý váhy? 😂",, Nech toho mě se alespoň kadeřník nesměje že nosím tu tvoji ko*otskou ofinku.",, Jo ale mě se nesmějí prodavači když si jdu koupit mikinu.",, Já snad můžu za to že se mi líbí růžová?",, A já snad můžu za svoji ofinu? ",, No ty narozdíl ode mě si za to můžeš. Však si vzpomeň, na základce jsi měl ještě trhlejší účes."

Patryk
,,Však si vzpomeň, na základce jsi měl ještě trhlejší účes." to bolelo. Ale měl pravdu.,, Hele, už konec toho cirkusu.",, Pojď do auta Patryku. " řekl a šli jsme směrem k našemu- omlouvám se k LEADEROVU autu. Paul zapnul rádio ale po chvíly mě začalo štvát tak jsem ho zase vypnul.,, Co děláš?" řekl a zas ho zapnul. Najednou se rádio rozeznělo hudbou kterou by Tord nepřežil.,, Rádio Kiss, Be happy. Zavolejte nám přímo do studia a řekněte si o písničku.",, Zavoláme tam? " zeptal jsem se.,, Ne.",, proč ne? ",, Fajn zavolej ale mě do toho nezatahuj.",, Yaaay!" (teď jsem se vzpomněla na Matta když ho maminka vezme na zmrzlinu xD),, A máme tu prvního volajícího. Dobrý den jak zní vaše jméno? " musím Paula trošičku pozlobit za to s tou ofinkou.,, Dobrý den, Paul jméno mé.",, Vypadá to že jste veselý chlapík co má smysl pro humor. Jaká to bude? ",, Prosil bych Sunshine lollipops.",, A pro koho to bude? "

Tord
,, Tori zapni Rádio.",, Okey, stejně není co dělat.",, ,, Dobrý den, Paul jméno mé.",, Vypadá to že jste veselý chlapík co má smysl pro humor. Jaká to bude? ",, Prosil bych Sunshine lollipops.",, A pro koho to bude? ",, Tori." procedil jsem skz zuby a podíval se na ni.,, Bude to pro mého šéfa, jestli to teď poslouchá tak mě asi vyhodí." řekne ten chlap a začne se smát.,, A co by ho k tomu vedlo?",, Tu písničku nesnáší. To má za to že mě nenechá být s mým přítelem. ",, Ehhm, no dobře tak Sunshine lollipops pro tvého šéfa! Jedině na kissu." odpoví a začne hrát ta nejotravnejší melodie kterou svět stvořil.,, VYPNI TO TORI!",, Zaseklo se to zase! ",, KUR*****! " Začal jsem řvát a najednou jsem si všiml té místnosti o které Tori mluvila. Vběhl jsem tam a začal se radovat. Bohužel jsem si neuvědomil že tyhle místnosi mají dvě nevýhody. Tak zaprvé: ty dveře se zevnitř nedají otevřít a zadruhé: člověk co je venku může pustit tomu co je vevnitř....,, Sunshine lollipops and, rainbows.... ",, NEEEEEEEEE! EDDE TY ZAS*ANEJ ZRÁDCE!",, Torde Edd tam je zavřenej s tebou. " řekla Tamara pobaveně a mě bylo jasné kdo to zapnul.,, Edde.... Já....",, Co? Je mi to u prdele. ",, Asi není když jsi sem za mnou šel." řekl jsem a sedl si k němu do rohu místnosti.

Tori
S Tamarou jsme obě propadli záchvatu smíchu. Já pořád ležela na zemi bez známky zbylého dechu zatímco Tam už se trošku vzpamatovala a něco klukům řekla. Nakonec stejně zase spadla jako hruška a řehot pokračoval v plném proudu.

Tom
Edd je pryč, Matt se snaží zabít Matyldu, Tamara odběhla a ten zku*vysyn je díky bohům taky v pr*eli.,, Tomeee! Pomoc Matyldy se dusí! ",, Tak jí dej dýchání z úst do úst." řekl jsem mu a smál jsem se jak nějakej psychopat.,, Ne vážně Tome nevím co to je! ",, Ty jsi při hodině zdravovědy nedával pozor?",, Nepamatuji si na to.. Prosím "řekl až zoufale tak jsem vstal a když jsem viděl že to není prank tak jsem přidal do kroku.,, Tak jí to dýchání z úst do úst dej ty.",, Ne ty jí ho dej.",, Jak?" zeptal se a já mu to do podrobna vysvětlil. (jsem líný prase. :')) Provedl tento manévr jako profík takže jsem mu dal sušenku. Je jako pes. Pomyslím si ale hned tu myšlenku zahodím. Tome to bylo zlý xD Ne nebudu na něj zlej.

Matylda
,, Mat-te ne-nele-chtej m-mě j-já ne-nemůžu dýchat. Řekla jsem z posledních sil a pak byla pouze temnota.......... Najednou jsem ucítila něčí rty na mých bohužel jsem viděla rozmazaně.,, Maty! Jsem tak rád že žiješ! " nejspíš to byl Matt.,, Fajn ale teď jsem se přestala dusit tak nepotřebuji tenhle nepříjemný pocit zažívat znovu" řekla jsem a vyvrátila se z jeho obětí ve kterém mě sevřel.,, Jsem domaaa!" zakřičel hlas Ell která už domluvila s... Počkat, kde je Edd?

Ell
Po té záležitosti co jsem potkala ty dementy jsem hledala teď už i NÁŠ dům.,, JSEM DOMAAA!" zakřičela jsem udýchaně protože jsem se celou cestou snažila zase nepotkat něaký kretény. ,, Ell kdes prosímtě nechala Edda???",, On je mi úplně u něčeho..."  ,,Cože!? Ell vždyť jsi ho před týdnem milovala." FAKT DÍKY MATY! TO KLUCI VĚDĚT NEMUSELI! ,,Cože tobě se Edd líbil?" zeptal se Tom sarkasticky.,,Ne asi ." odpověděla jsem mu stejným způsobem a pousmála se. ,, Moc se neusmívej, on se brzo vrátí..." ,, Prosím že zase používáš sarkasmus...",, Ell copak jsem já někdy použil sarkasmus?" ,, Právě teď. Že ty jsi ve škole nedával pozor když jsme probírali sarkasmus..."





Sorry jak už název vypovídá jsem líný prase XD je tady jen 1485 slov..... doufám že se líbí XD


                                                                                                                                     " Vůbec ne" líný Dračí Leader

.

Kamáradi Navždy EWFF [POMALÉ VYDÁVÁNÍ] (PROBÍHÁ KOREKCE)Onde histórias criam vida. Descubra agora