Why He!?

116 12 2
                                    

Tom

,, Prosím tě proč brečíš? " zeptal se Tord a pousmál se.,, J-já ne-nevěděl že jsi vzhůru." (Ano zdá se že Tom je totální citlivka ale.... Však si to přečtete.) Podíval jsem se na něj a tak mu umožnil pohled na můj obličej i s očima které byli momentálně zaplněné slzami.,, PATY! PAULE! CO VY TADY?" zakřičel velmi šťastně Tord a Paul s Patym mi ho šli sebrat. Ne, nikdo mi ho už NIKDY nevezme. Slibuji ti že tě z mého sevření už nepustím komouši.,, Ehm😐, Tome? Mohl by jsi Torda na chvíly pustit?" zeptal se Paty a společně s Paulem se snažily mě od něj odtrhnout, v tom mu pomohl Matt.... POČKAT! KDE TEN SE TADY VZAL? (Magické teleportovaní které dokáže jen Mattův" nezničitelný a krásný " obličej),, Ehm.. Tome? Proč Torda nechceš pustit? Že by staré" city" vyplavaly na povrch??? ",, V Žádném případě!" zavrčel jsem na Edda a pustil Torda. Nejde se zbavit pocitu že tu se mnou- s NÁMI dlouho nebude.

Patryck
Byl jsem tak moc rád když jsem ho viděl s Tomem u sebe, bez hádek a v objetí.,, Ehm, Tome? "Začal jsem větu kterou za mě dokončil Paul ale s jiným koncem.,, Mohl by jsi Torda na chvíli pustit?" Tom vypadal že nad něčím usilovně přemýšlí a plánuje Paulovu smrt. Snažily jsme se ho odtáhnout z Torda i s Mattem ale držel se ho jak kartáček Paulova análu.

Alexa                                

,,Madam, bylo zjištěno že náš protivník (RA) přišel o Leadera.",,Opravdu?" Řekla jsem svým neutrálním hlasem a otočila se k  mému vojákovi. Abych se představila, Jmenuji se Alexa Whiteroad, je mi 19 let,mám modré oči které jsou záminkou pro to, aby ti perverzáčci z Red Army (Našeho protivníka) říkali to co vědět opravdu nemusím. Mám fialové vlasy sepnuté do culíku který mi pořád KURVA PADÁ!!!Jsem Leader White Army, mrzí mě že je Tord proti nám, protože už když jsme byli malí tak jsem k němu něco cítila. Ale tyhle city vymyzeli když jsem zjistila že bojuje proti nám. Před čtyřmi roky jsem mu zabila otce. Vyhodila jsem ho z okna když se bavil o tom že Torda brzy zlikviduje.  A jestli se ptáte "A jak jsi se tam sakra dostala? HALÓ!?" Normálně, zaprvé: naše základna je nedaleko té jejich, zadruhé: Nechala jsem naverbovat nějaké z mých přátel- Špehové a zatřetí: Jelikož tam mám špehy tak jsem snadno věděla kde je kancelář toho debila,  jak se dostat přes strážný a nebylo to hezký. To mě neznali, díky bohu za to. No a před rokem jsem přišla o vojáka protože jsem ho tam poslala, aby řekl že zabil jeho otce ON a ne JÁ. No, přišla mi zpráva o tom že ležel pod oknem jako pan Larsson. Ale dost co se stalo, zpět do přítomnosti.,, Ano diskutuje se o tom že je v nemocnici a že brzy umře-",, CO!?" Začala jsem vyšilovat, protože, Tord nesmí umřít.,, Je něco špatně? " Začal opatrně voják ale já ho dočista ignorovala. Vyběhla jsem z kanclu a převlékla se do mé bílé mikiny kterou jsem měla sakra dlouho pod uniformou.,, Kam jdete?" Zaslechla jsem ještě hlas vojáka než jsem se vyřítila z pokoje, a letěla pryč, když jsem si uvědomila že nevím v jaký je nemocnici tak jsem se otočila na podpatku a vytáhla dýku z pouzdra.,, V jaký nemocnici je?!" Řekla jsem vojákovi a přiložila mu dýku ke krku. Jsem schopná zabít kohokoli abych zjistila kde je nebo co mu je. (poznámka Autorky: To mi trochu připomíná Yandere simulator😂),, Je v nemocnici kde jste skončila po každé bitvě." Řekl přiskříple a já odložila dýku zpět do pouzdra.,, Hodnej kluk." řekla jsem a poplácala ho po hlavě jako nějakého psa. Vyletěla jsem z kanclu a běžela k autu. Nastartovala jsem a vyjela. Když jsem míjela Tordův dům kde bydlel ještě s nějakýma kryplama, vycházel z něj zrzek.,, Hej ty!" Zakřičela jsem na něj a on sebou trhnul.,, Já?" Zeptal se a já jsem měla co dělat abych se nezačala smát.,, Jo ty. Hele vím že znáš Torda, teď leží v nemocnici a jestli chceš tak tě tam hodím, protože tam jsou i ti dva magoři. ",, Jak to víš že tam je Edd s Tomem na prohlídce?",, Řekl jsi mi to. A teď dělej. " Řekla jsem a ukázala na místo vedle mě.
                     V nemocnici
Stáli jsme před pokojem kde by měl být Tord.,, Teď mě poslouchej," otočila jsem se k němu a musela jsem si vykloubit krk abych mu viděla do obličeje. Jak to že ne tak vysokej!?,, Nikomu nekecneš, že tě sem přivezla nějaká holka, je ti to jasný?" Řekla jsem výhrůžně ale nevypadalo to tak páč byl o hlavu a půl vyšší než já. Jen přikývl. Já mu otevřela dveře a zmizela. Běžela jsem k "recepci" a zeptala se kde mají sestřičky kumbál nebo jak se tomu říká.,, To vám nemůžu říct madam-" Obešla jsem ten pult, chytla ji za rameno a stáhla trochu dolů abychom nebyli vidět. Vytáhla jsem svoji oblíbenou dýku a přiložila jí ji ke krku.,, Kde. Je. Ta. Místnost?"
                        SKIP TIME
Našla jsem to, a převlékla se do oblečku sestřičky. Šla jsem zpět k tonu pokoji a otevřela dveře do něj.,, TORDE!" To jsem slyšela než jsem na krku ucítila nůž.

Kamáradi Navždy EWFF [POMALÉ VYDÁVÁNÍ] (PROBÍHÁ KOREKCE)Where stories live. Discover now