Staré city vyplavaly na povrch?

135 14 3
                                    

Edd

Po cestě do nemocnice jsem přemýšlel jak z Toma dostat nad čím přemýšlel. ,,Edde? Nad čím přemýšlíš ty?.",,Já? Ále, jen přemýšlím o tom jak z Matta dostat že v noci chodí na sušenky.." Věděl jsem že to Matt není, tak jsem nadhodil abych zjistil jestli to nedělá Tom. A odvést mě tam musí z toho důvodu že nejsem schopnej se naučit se s tím zacházet. ,,Ne to Matt nedělá." odvětil Tom.,, A jak si můžeš bejt tak jistej? " zeptal jsem se až podezíravě i když každej kdo si myslí že mě zná tak ho tohle překvapí protože ty sušenky v noci lovím já.... (Btw tohle píšu v noci páč se mi nechce spát a rodiče konečně přistoupily na to abych měla svůj vlastní pokoj YAAAAAAAAAAAAAY! #22:14),, Že ty se ze mě snažíš dostat na co jsem myslel? "zeptal se Tom posměšně a já si uvědomil jak moc podezíravě moje otázky musela znít.,, Neeeeeeeee.....",, Fajn, myslel jsem na to jestli ještě někdy uvidím Torda. " (TomTord 4ever),, Fakt? Proč? Já myslel že jsi rád že jsi se ho zbavil." řekl jsem zaskočeně páč mě to překvapilo.

Patryck

Měl jsem co dělat abych Paula udržel na uzdě a nezalehl tu sestřičku nebo co měl v plánu jí udělat. Nakonec se mi povedlo ho zkrotit a posadit na židli.,, V klidu, buď v klidu hlavně.",, JAK MŮŽU BEJT V KLIDU! KDYŽ TI TADY TA KURVA VYHROŽUJE VYHOZENÍM!?",, CO PROSÍM!? " zařve sestřička a Paul se znovu zvedne ze židle což mě zneklidní.,, Paule sedni si.",, JO PANE, BĚŽTE ZA TÍM SVÝM TEPLOUŠKEM. ALE HLAVNĚ SE NÁM TADY NESNAŽTE VYRÁBET MALÝ TEPLOUŠE!" To Bylo moc. Vstal jsem i já stoupl jsem si nad ní protože nebyla o moc vyšší než Paul který je mi po prsa.,, Co jste to říkala?! "zeptal jsem se a snažil se jí vyprovokovat úsměvem a podařilo se. Jednu mi flákla a to byla má příležitost jí taky něco udělat. Jenže ona to čekala a schytal jsem to do malého Patrycka.,, PRO KRISTOVY RÁNY! ŽENSKÁ JAK MŮŽETE V NOCI SPÁT!" řekl jsem skříple páč jsem se cítil jak kdyby mě někdo přiskřípl koule. Za bolavé místečko jsem se chytil a dál se fyzicky hroutil.

Paul
,, JAKO CO SI TO DOVOLUJETE!?",, To co můžu, " V tu chvíli k nám přiběhl Tom a začal Patyho zvedat ze země.,, C-co tu děláš? "zeptal se Paty a zvedl se. Nevím co mě to popadlo, ale začal jsem do VŠEHO kopat, včetně Patyho nohy a Tomovy holeně. Ten začal nadávat tak sprostě že se mi to nechce vyslovovat znovu. V tom se objevil i Edd.,, KDE JSTE SE TU VŠICHNI VZALI!?" zakřičel Paty který se až teď vzpamatoval z" tranzu" který právě prožil jeho malý Patryck.,, Kdyby jste to chtěli vědět tak se ten Larssin nebo něco takovýho probral. "řekla rádoby ustaraně sestra a odkráčela pryč. Díky bohu. To už se Paty zvedl a běžel k pokoji kde by měl být Tord.

Paty

,, Kdyby jste to chtěli vědět tak se ten Larssin nebo něco takovýho probral. "řekla rádoby ustaraně sestra a odkráčela pryč. V tu chvíli jsem zapoměl na malého Patyho a rozběhl se k pokoji kde by měl být Tord, hned za mnou běžel Paul a po něm Tom s Eddem.,, Torde!?" zařve Tom a letí k posteli která je uprostřed pokoje.,, Tome neřvi." řekne mu Paty a Edd se přidá.,, Není vzhůru.... SAKRA PROČ JE TA SESTRA TAKOVÁ ZKU*VENÁ MRCHA!!!!? "zařve Tom.,, Tome? Ty brečíš?" ozval se hlas který jsem chtěl tak moc slyšet. Tord.,, Prosím tě, proč brečíš? "Zeptal se soucitně Tord a mě přišlo jakoby to ani Tord nebyl.

Taaaaakže, další kapča je tu! Ano v že jsem psala alespoň 900 slov ale dochází mi nápady jak to sepsat. Sice mám plány ale nejsou zatím uvedeny do stavu který by lidské oko dokázalo rozluštit. Takže je tu 600 slov ale doufám že nevadí... Jinak, příští kapitola bude nejspíš poslední ale uvidím... Potom už bude jen epilog... Ano vím že Prolog jsem nenapsala, ale jen protože jsem ani pořádně nevěděla jak se používá Wattpad, doufám že mi tuto pozemskou chybu odpustíte a nevháte mě žít na vaší planetě i nadále.
Tínuška_Mínuška01

Kamáradi Navždy EWFF [POMALÉ VYDÁVÁNÍ] (PROBÍHÁ KOREKCE)Where stories live. Discover now