"SIR"

907 69 12
                                    

ARKADAŞLAR BU SENE KPSS'YE HAZIRLANIYORUM. MUHTEMELEN BÖLÜMLERDE AKSAMA OLACAK :( BİLGİNİZE :(

YORUMLAYI/ OYLAMAYI/ BENİ WATTPAD'DE TAKİP ETMEYİ/ HİKAYELERİMİ ÖNERMEYİ UNUTMAYINIZ!

Ö-PÜL-DÜ-NÜZ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hala elim ağzımdaydı.

"Azra da nikâhını çok verir ya."

"Delireceğim valla."

Annemin başını ovduğunu hayal edebiliyordum. Bir adım geri kaçıp kapıdan uzaklaştım. Artık daha fazla duymayı bedenim kaldıramayacağı için böyle bir tepki vermişti. Amcam ile Teyzem yıllardır âşıktı, bu bilgi bile başlı başına bir bombaydı zaten. Bir külfetti. Acilen bu bilgiyi nasıl yaymadan içimde hazmedip hiçbir şey bilmiyormuş gibi yaşamaya devam edeceğimi bulmam gerekiyordu. Bir de geriye kaçarken sırtımın çarptığı cüssenin kim olduğunu da öğrensem fena olmazdı.

Tek kelime dahi etmesine izin vermeden elimle ağzını kapadım. Gözleri dilinin söyleyemediği kelimeleri söyleyebilmek için kocaman açılırken onu çekiştire çekiştire odama götürdüm. Odamın kapısını kapanıp ikimizi de özgür kılınca ondan uzaklaşıp baş ucu komodinimin üzerine koymayı alışkanlık haline getirdiğim sürahiden , gece su ihtiyacım önüne geçilemeyecek kadar çoğalıyordu, bir bardak doldurup içtim. Bardağı bir kere daha doldurmak için elim sürahinin kulpuna uzandığında o, artık bir şeylerin yolunda gitmediğinden emindi. Hisler bile bir süre sonra gerçeği görmezden gelemezdi.

"Neler oluyor?" temkinli adımlarla bana yaklaştı.

Bardağı bırakmak yerine iki elimle sıkıca kavradım. Parmaklarım cam yüzey üzerinde gergin bir ritim tutturdu.

"Amcam ile teyzem birbirine âşıklarmış." Nefes almak için duraklamayı düşünsem de durursam bir daha devam edemeyeceğime korktuğumdan bir çırpıda deyiverdim. "Annem ile babam tanıştığından beri."

Arman duyduklarını hazmetmek için kendine bir süre verdi. O süre içerisinde bana inanmamayı da geçirdi içinden , asla bunu onun için suçlayamazdım, hayretini ön planda tutup dediklerime imkan vermemeyi de. Ki ikisi de aynı kapıya çıkıyordu.

Ki ayrıca ben onun ağzından çıkan tek kelimelik kötü kelimeye de bir mana bulamazdım.

"Siktir!"

"Ciddi misin sen?"

Başımı salladım.

"Şaka gibi. Resmen tüm bildiklerim yalan... Lan ha evlatlık olduğumu öğrenmişim ha bunu!" Şaşkınlıktan ağzı iyice bozulmuş, kontrolünü kaybetmişti. Eliyle bardağı işaret ettiğinde bardağı su ile doldurup ona uzattım.

"Başka bir şey dediler mi?" Arman kapıyı dinlemiş, uzunca dinlemiş olduğumu biliyor ve beni bu hatalı davranışım için yargılamıyordu. Bu benim için iyi bir şeydi çünkü bu durumda bir de kendimi savunmaya uğraşacak halim yoktu.

"Şey..." Bunu nasıl usturuplu bir şekilde anlatacağımı düşündüm lakin biraz önce amcam ile teyzemin birbirine aşık olduğunu söylediğimi hatırladım. İpin ucu kaçmıştı bir kere. Bir de dilime dikkat edecek değildim. "Sanırım uzun zamandır yengemi aldatıyorlar." Arman başımın yerinde koyun başı belirmiş gibi baktı bana. " Annem ne senin kardeşin ne benim kardeşim diyebiliyorum dedi. Babamda bildiğin ikisi de aynı bok dedi. Babam. Evet bok dedi." Babam kelimelerini çok dikkatli seçen bir adamdı. Kanalı gibi normal hayatı da aile yanlısıydı. "Hem beraber olmuyorlarmış hem de ayrı olamıyorlarmış. Sürekli yengemle de kavga nedenleri buymuş. Annem Ali'yi göndermeyeceğini söyledi. Anca yengem boşanıp gelirse verirmiş onu. Ama dediklerine göre yengem de pek yanlısı değilmiş boşanmanın."

#DURUMKAR?Ş?K! -ASKIDAWhere stories live. Discover now