:: 3. Delt seng med fuckboy & Hash ::

10.1K 129 173
                                    

V I R G I N I A

Jeg misser træt med øjnene, jeg ligger ind mod noget, noget der har låst en ting fast om min krop, hen over min ene skuldre, ned over min ryg og ender på min skulder. Jeg mærker noget puste til min hovedbund, det jeg ligger presset ind mod sænker sig langsomt og løfter sig så op igen i en fast, beroligende rytme samtidig med det, er mine ben flettet ind i nogle andre, og jeg har en hånd oppe i noget utrolig blødt. Det dufter godt, og jeg føler mig tryg. Jeg putter mig langsomt længere ind til det. Det dufter som, som-

Jayden.

Jeg vrider mig overrasket for at komme fri, men han holder fast.

"Jayden slip mig!" udbryder jeg panisk og vrider mig endnu mere. "Hvad? Hvorfor?" spørg han træt. "Din lille klamme idiot.. Så slip mig dog!" udbryder jeg og placere mine hænder på hans bryst, så jeg kan skubbe mig væk fra ham, jeg skubber og ryger ud på gulvet med et bump. Jeg sætter mig rasende op. "Du er så klam!" Jeg stirrer anklagende på ham. "Åh nej, skal jeg tage det personligt?" Han rækker grinende ud efter mig. "Kom nu tilbage, jeg rørte dig ikke, det var dig, der rykkede ind til mig, ikke omvendt." "Aldrig! Du skulle aldrig være kommet herind!" udbryder jeg iltert. "Der er koldt på mit værelse." klager han. "Så jeg tænkte, at du kunne få min varme, også kunne jeg også bruge din seng og dyne, og dig." Han skyder underlæben frem og kigger bedene op på ham, men det eneste han får tilbage, er en pude i sit kønne fjæs. Han falder smilende tilbage i sengen. "Men jeg må indrømme, at du er behagelig at dele seng med." Han smiler skævt og giver mig et intenst elevatorblik. Æw. Jeg trækker overrasket dynen ind foran mig, jeg har kun hans trøje på og et par trusser, men da hans trøje kun går mig til midt på låret, føler jeg mig nøgen. Utrolig nøgen. Især når han stirrer sådan. Det sådan et klamt blik, man får fra sådan nogle liderlige fyre på gaden... "Fuck af!" udbryder jeg irriteret og møre endnu en pude efter ham. "Gerne, hjælper du?" Han fugter smilende sine læber, inden han griber fat i dynen og river til. "Idiot! Det min dyne!" Jeg sætter hælene i og river igen. "Giv nu bare op, vi ved begge to godt, hvem der vinder." Han trækker grinende i dynen, så jeg bliver revet tættere på. Lorte dreng. Jeg står irriteret i mod, men drengen træner, det gør jeg ikke. Han river igen i den, så jeg falder skrigende ned i sengen med dynen, der går ikke mange sekunder, før han har fået trukket mig ind til sig, flettet sine ben ind i mine, og låst en arm rundt om mit liv, og som toppen på det hele, har han også trukket dynen over os.

Bib jeg hader ham. Voldsomt meget. "Slap nu af." griner han hæst og bore næsen ned i nakken på mig. "Jeg er lækker, du er heldig." mumler han og presser mig yderligere op ad sig. "Vær glad for, at det ikke var Jennifer." griner han smilende, jeg ligger stivnet og venter på, at han slipper mig, eller i det mindste stopper med at røre ved mig. "Eller, hvad nu hvis det havde været ham nørden." griner han hæst og rykker sig længere ind mod mig. "Hverken Jennifer eller Jayce ville have sex på biblioteket." hvæser jeg irriteret. "Det er der noget om." griner han smilende og presser sine læber mod min hals, jeg for hurtigt stukket fire negle i hans arm, Jayden skriger og skubber mig væk. "Din lille irriterende mide!" Han kigger rasende op på mig. "Kom det fra idioten." Jeg smiler og trækker dynen med mig ud ad sengen, jeg snor den om mig og for fat i mine bukser. Jeg placerer mig på gulvet med ryggen til ham og tager dem på."Jeg hader dig." mumler han irriteret og skyder en pude efter mig. "Trist." Min stemme drypper af ironi og alligevel vælger han at ignorere det. Hader ham. "Mh I know, det er trist at blive hadet af en, der er så lækker som mig." Han griner og rejser sig op, jeg skæver til ham, men kigger hurtigt væk. Idioten har kun underbukser på. Jeg får lyst til at skyde ham ned med tennisbolde. "Du også hot, bare ikke på mit punkt." Han griner og forsvinder ud af værelset, jeg ender med at myrde ham, også er det mig der blive skolemorderen.

Jeg sværger, hvis man faldt fra hans ego til hans iq, ville man dø. Så langt er der imellem.

x-X-x

20 Days With A Fuckboy|✓Where stories live. Discover now