:: 13. Buksevand & tæt på ::

7K 101 56
                                    

V I R G I N I A
#langtfrarettet

*Seksuelt overgreb i dette kapitel. Jeg er virkelig ked af, at jeg aldrig gjorde noget ved det, for jeg så det ikke, imens jeg skrev den. Dit nej skal høres, lad aldrig nogle tage det fra dig!*

"Virginia fucking Wolf du er så fucking færdig!" ups. "Nej" piver jeg og gemmer mig i et skab, det var et uheld. Jeg sov, også blødte jeg ved siden af. Og det var ikke med vilje, jeg... Jeg ramte han pude. Det var ikke med vilje, jeg gentager, ikke med vilje.

"Hvor fuck er du?!" Råber han rasende, "ikke her" mumler jeg lavt, "der!" Han trækker vredt skabsdøren op, "undskyld" jeg falder ham om halsen og holder ham tæt ind til mig, "please glem det, det var et uheld", hvisker jeg bedene, "jeg tror ikke på dig", han tager hårdt fat i min arm, "nejnejnej Jay please" beder jeg, "du slipper ikke", han trækker mig tættere ind til sig, "medmindre du vil have sex", han napper mig blidt i øret og slikker mig op ad halsen, "klamt".

Jayden griber hårdere fat i min arm og trækker mig ud ad skabet, "ej Jay please" tigger jeg, "du er så voldsomt færdig", han sender mig et flirtende blik, "på så mange forskellige måder". Ad.

"Jeg knepper dig synder og sammen en dag", adadad, bare stop, "fuck jeg er horny" han griner hæst og trækker mig ud på badeværelset, "ad Jay skrid" tigger jeg.

"Du blødte på min fucking pude!" Udbryder han og stopper op, "hvad vil du have? Jeg hr sagt undskyld ik? Jeg sov, jeg var ikke vågen, det var et uheld", jeg skæver nervøst til toilettet. Hvad vil han gøre? Skylde mig ud? Drukne mig? "Jeg tilgiver dig ikke", jeg kan meget bedre lide irriterende Jayden, end ham her... Giv mig ham tilbage, please.

"Hvad kan jeg gøre, for at du tilgive mig?" Beder jeg desperat, "tag imod din straf" han smiler og trækker mig hen til vasken, "hvad gør du?" Spørg jeg nervøst, "har du nogensinde fået buksevand også siddet udenfor i minusgrader?" Spørg han og lægger hovedet på skrå, "nej" svare jeg tøvende og kigger undrende på ham, "nice" han løfter mig op i vasken og tænder for vandet, først da hans hånd trækker ud i mine bukser bagfra skriger jeg. "Jayden fjern dine klamme hænder!" Jeg slår panisk til ham, men han holder bare mine bukser ude. Han prøver ikke på noget perverst, holder mig bare under vandet.

Efter hvad der føles som år, slukker han endelig for vandet, "er det nok?" Spørg jeg. Please please please. "Kan du huske den del, hvor du sidder på taget?" Han kigger spørgende på mig, "taget? Nej, hvad snakker du om", jeg kigger mig desperat rundt efter en flugt mulighed, men her er ingen. Ingen.

"Nej Jay ik' det" tigger jeg, "nej selvfølgelig ikke, det er du alt for køn til", han smiler venligt og løfter mig ned, jeg ånder lettet ud, "tak" jeg smiler og prøver at gå uden om ham, men så nemt slipper jeg selvfølgelig ikke, "det var en joke Virgin", han sender mig et ondt blik, smider mig over sig skulder og går.

"Nej Jay!" Jeg skriger og råber, men han lytter ikke, fløjter bare glad og går op ad trappen. "Jay!" Skriger jeg desperat og slår til ham, "Virgin, hvis jeg falder ryger du ned ad trappen og dør, stop med det der", jeg holder straks mund. Ligger bare over hans skulder og venter på at dø. Brutalt men sandt.

"Jeg får lungebetændelse", mumler jeg og prikker til hans ryg, "godt for dig" jeg hader drengen... "også dør jeg", mumler jeg og prikker til ham igen, "jeg smider dig snart ned ad trappen med vilje", mumler han irriteret, "okayokay sure" han åbner op for taget og kravler op ad trappen, han sætter mig med et smil ud på taget. "Du bliver hos mig, ikke?" Jeg sender ham et bedene blik og griber fat i hans hånd, "for et kys" han smiler drillende og trækker sig, han ved, at jeg ikke kysser ham frivilligt. Men jeg kan blive syg.

20 Days With A Fuckboy|✓Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon