:: 14. Aftaler & spørgsmål ::

7.1K 97 134
                                    

V I R G I N I A

"Jay?" "Nej" han rør træt på sig nede på gulvet.

Ja han holdte sin del af aftalen og sov på gulvet, hvorfor ved jeg ikke. Men det gjorder han altså, han har sovet på gulvet hele natten.

"Jay" jeg rusker blidt i ham, jeg får snart skyldfølelse, hvordan kunne jeg lade ham sove på gulvet? Det havde han aldrig ladet mig, "fuck af" mumler han træt, "ej Jay please" tigger jeg, "hvad?!" Han sætter sig op med lynende øjne, "undskyld jeg lod dig sove på gulvet", mine kinder bluser op og jeg kigger ned i jorden, "du cute, når du rødmer", han smiler og kravler med besvær op i sengen, "hold mund" mumler jeg forlegent og sender ham et ondt blik.

"Cutiii" han griner og trækker mig ind til sig, "jeg bløder ud over dig", truer jeg, men denne gang virker den ikke, han ved godt, at jeg ikke gør det. Eller også er han bare ligeglad? Who knows?

"Dit hår dufter" mumler han træt mod min nakke og trækker mig tættere på, "Jay jeg ved ikke med dig, men jeg tror ikke, at det sådan noget her venner gør", mumler jeg og trækker i hans arm. For at få ham væk. Ikke andet. "Du tager ikke fejl", mumler han hæst, "vi er kun venner, til vi kommer ud. Og måske lidt mere hvis du spørg pænt", han kører roligt sin hånd op ad mit ben, "ad nej! Du giver mig myrekryb!" Jeg slår overrasket hans hånd væk og gyser, "så når vi kommer ud herfra, er vi fremmede igen", spørg jeg og vender mig om mod ham, "fremmede med hinandens hemmeligheder", bekræfter han, "jamen" sukker jeg og kigger opgivende op på ham.

"Nu ved jeg alt det her om dig", jeg bider mig i læben, "hvordan kan jeg så lade vær med at gå og tænke på dig, som den her person der lider, og derfor leget falsk?" Jayden skubber mig hårdt ud af sengen, "så dan skal du slet ikke tænke om mig", udbryder han og sætter sig op, "sådan er jeg ikke, jeg lider ikke", han sender mig nogle stikkende blikke. "Du forstår det bare ikke, for du vil have en grund til min opførsel, men der er ingen", fnyser han og møre en ude efter mig, "forsvind ud af mit værelse, og kom ikke tilbage, se på mig eller snak til mig, før du har sagt undskyld og ment det!" Han møre endnu en pude efter mig, jeg rejser mig overrasket op.

Den havde jeg ikke set komme. Det plejer at være mig, der siger det der. Men nejnej Jayden vil bare gerne have mig ud, så han kan være et røvhul. Idiot.

Jayden kaster endnu en pude efter mig, "skrid!" Udbryder han, jeg sukker og forsvinder ud af værelset, på vejen griber jeg en af hans bluser. Men så er jeg også ude, jeg skal skam ikke dø. Slet ikke på Jaydens værelse. Ad.

Folk ville bare tro alt muligt forkert, ad! Okay stop Virginia!!! Stop det! Urgh. Jeg ryster på hovedet og går hurtigt mod mit værelse, jeg løber ud på badeværelset og skynder mig i bad. Skyller alt af mig, starter på ny. Andre end mig der har det sådan, altså når man bader? Skyller sig ren, fjerner alt.

Jeg smiler og starter på at nynne. Eller syge. Same. "Hva' så Virgin" starter jeg en samtale med mig selv, normalt.

"Hvordan går det?" "Fedt du" jeg griner og slukker for vandet, finder noget sæbe og smører det ind i håret, "du supper hot", jeg blinker og tænder for vandet igen, "Jayjay fisken er også hot, bare ikke på dit niveau", "nope well what can i say? Hotti" jeg griner og sukker, det varmt, det rart.

"Så hvad kan jeg gøre for dig?" Spørg jeg mig selv, "andet end at opfylde alle dine store drømme, gøre dig lykkelig, bare være din bae resten af dit liv", "The fuck Virginia" jeg griner og snurre rundt, "joiner du?"

"Jo selvfølgelig baby, smider jeg tøjet derinde, eller tager jeg det af her?" Jeg stivner og vender mig langsomt rundt. Jayden smiler skævt til mig og lægger hovedet på skrå, jeg taber kæben og kigger målløst over på ham, "jeg tager det som et, "jeg skal nok få det af dig"", han griner og træder ind, jeg skubber overrasket til ham. "Hvad laver du?!" Udbryder jeg overrasket, hans hvide t-shirt bliver hurtigt våd og klæber sig til hans hotte mave.

20 Days With A Fuckboy|✓Where stories live. Discover now