:: 9. En nat i helvede & store edderkopper ::

7K 104 99
                                    

V I R G I N I A

"Du snød", mumler jeg surt. Jeg sidder i Jaydens seng, i en af hans bluser. "Du fucking flashede Virgin, jeg begynder at tvivle på din uskyld", han læner sig in over mig, jeg ryger overrasket ned og ligge, "vi skal være vågne hele natten, måske du endda overgiver dig", hans næsetip rør min, hans krop er alt for tæt på min.

"Du kan ikke afvise mig for evigt V", hvisker han hæst og lader sit blik glide ned over mig, "det du gjorder tidligere, viser noget helt andet end din uskyldighed", han fugter svagt sine læber, "og du synes jo, at jeg er hot", kan han godt huske det? Ej... Jeg skulle have levet med, aldrig at være blevet tilgivet. Det så typisk mig.

"Du må gerne flytte dig nu", mumler jeg ubekvemt og puffer til ham, "nej tak" jeg ånder ham direkte op i fjæset, "ad for helvede, har du ikke børstet tænder", han trækker sig overrasket, "jeg skulle lige til det", svare jeg og smiler flabet, "klovn" han peger på døren, "børst tænder nu".

Jeg sukker og rejser mig, jeg går langsomt mod døren, "hurtigt, jeg fryser", piver han og trækker dynen op over sig, "prøv at tag mere end et par underbukser på", mumler jeg og forlader værelset, jeg børster træt mine tænder. Jayden vil være vågen hele natten, og jeg må ikke læse. Hvordan skal jeg kunne overleve? Jayden er irriterende, han kommer så meget til at gøre noget dumt.

Selvom jeg stoler nok på ham til at vide, at han aldrig ville gøre noget ved mig, jeg ikke kan lide. Han må selvfølgelig ikke vide, at jeg kan lide, hvad han gør. Men ellers. Jeg er forvirret, hvor vil jeg hen?

Jeg ryster på hovedet og spytter tandpastaen ud, jeg vasker mit ansigt og går så ind til Jay igen.

Han sidder i sengen og betragter mig, "dine ben er hotte", han sender mig et forførende blik og rækker ud efter mig, "stop med at stirre" jeg kravler under dynen og sætter mig længst væk fra ham, "du snød", mumler jeg og sender ham et ondt blik, "det gjorder du sgu da også", han sender mig et anklagende blik, "ikke ligeså meget som dig, du rørte ved min røv!" udbryder jeg og slår ham med en pude, "who cares? Selvom den er god". Ad. "Føj hvor er du klam", jeg sender ham et frastødt blik og slår ham endnu engang med en pude.

"Hvis det er, hvad du vil", han smiler skævt og angriber mig så med en pude, "nej stop" jeg griner og slår igen, men rammer forbi, jeg lander på maven med et grin, Jayden får hurtigt sat sig på mine ben lige under min numse, "var det sådan her, jeg gjorder?" Spørg han og lægger sine hænder på min røv. "Jayden!" Udbryder jeg overrasket, "hvad? Jeg kan ikke hører dig", han griner hæst og trykker, jeg holder et støn inde og knuger hårdt puden ind til mig, "ikke godt nok?" Spørg han smilende, "Jayden din idiot, som om du nogensinde, kan få mig til at stønne", mumler jeg irriteret, "skal vi væde? Måske lege?" Spørg han hæst og lader sine hænder kravle op ad mig, "lege hvad?" Spørg jeg og prøver at få ham af mig.

"Jeg må gøre præcist, hvad jeg vil med dig i 2 minutter, og hvis du stønner, har du tabt", jeg mærker, at han smiler. "Nej" griner jeg, "nej" gentager jeg og ryster på hovedet, "ej det er sjovt", mumler han skuffet, "ikke noget sex, okay?" "Så du vil gerne?" Udbryder han begejstret, "så laver vi først regler, flyt din fede røv fra mig", han griner og fjerner sig, jeg smadrer hurtigt en pude i fjæset på ham. "Som om jeg nogensinde vil lege det spil med dig", jeg griner og slår videre på ham, "ondt" klager han og prøver at beskytte sig.

"Du bør lære af dine fejl", jeg smiler og sætter mig på ham, i mens jeg slår løs på ham, "V for helvede" V?

"V?" Spørg jeg undrende, "ja V, dit nye navn, V eller Virgin" han griner og bruger min afledte opmærksomhed på at trækker mig ned i et kram, "ad" jeg prøver ihærdigt at komme væk fra ham, men han holder fast. Virkelig godt fast. Send hjælp.

20 Days With A Fuckboy|✓Where stories live. Discover now