:: 17. Begrundelser for sex & amerikansk football ::

7.1K 101 147
                                    

V I R G I N I A
#Dræbmigigenikkerettet

"Jeg mente det jo ikke!!" Udbryder jeg og slår ud med armene, "du sagde, jeg citere "Jayden er den hotteste fyr, jeg nogensinde har set" osv." Han griner hæst og blinker til mig med højre øje.

"Jamen, du tvang mig!" Jeg vifter dumt med armene i alt frustration, "men du sagde det, jeg hjalp dig bare på vej", han smiler skævt og sætter sig på bordet. Vi står i en meget stor og pænt pyntet sal. Jeg er tilfreds.

Men Jayden mener, at han skulle minde mig om, at jeg indrømmede, at han er hot. Tak Jayden.

"Jeg var under pres!" Jeg peger andklagende ned på ham, "ik' og en skid du var", han griner hæst og klapper på pladsen ved siden af sig. Jeg ryster stædigt på hovedet, "du indrømmede det også i forgårs!!" Udbryder han og springer med fra bordet med et hoverende smil. "Jeg var påvirket af..." Hvad er din undskyldning denne gang? "Jeg var påvirket af, at du havde taget hash igen! Og din fortælling!!" Jeg smiler stort, i mens Jaydens daler. Man skulle tro, at det var fordi mit argument var så godt. Men det er det ikke... Jeg sagde noget dumt. Lort Virginia, han har lige været så glad, også lader du ham fucking bliver trist igen.

Jeg udnytter at han er en fuckboy, hehe. Kan man overhovedet det?

Jeg går mod ham og trækker ham ind i et kram, eller det nok nærmere mig der bliver trukket ind i et kram. Han er for høj, til at jeg kan virke ja...

"Så du indrømmer med et kram, at du gerne vil være tæt på min hotthed?" Spørg han og trækker mig tættere på, "det var jo ikke derfor", mumler jeg kvast, "løgner, jeg er for hot til at du kan tale dig fra det", løgner selv.

"Du siger mig ikke engang i mod, Virginia Babe, hvad siger du til et langt knald i sengen?" "Ad" mumler jeg og skubber ham lidt væk fra ham, "det kommer aldrig til at ske", jeg ryster på hovedet, "ingen behøver vide noget" tilføjer han og smiler, "det bare bare blive mellem os to". "Tak for tilbudet, men jeg afslår", jeg klapper ham på brystet, og skal til at gå forbi ham, han griber hurtigt fat i min albue og trækker mig tilbage. "Jeg lover", han smiler sleskt, "1. Jayden, jeg er ikke interesseret, 2. Du ville fortælle det til dine venner, 3. Stop med at lyve!" Jeg banker til hans bryst med en knytnæve, dog kan jeg ikke holde et grin tilbage. Det lidt sjovt.

"Du elsker mig", han griner og lægger en arm om mine skuldre, "æw" jeg går smilende med ham ud af salen og ned ad trappen, "jeg er alt for hot, til at du kan andet", han smiler skævt og fejer benene væk under mig, han kører hænderne ind under mine ben og bær mig som en baby. Eller en brud... Ikke fordi, nej jeg stopper bare.

"Slip mig!" Jeg klamre mig overrasket til hans hals og skriger, lidt forsinket reaktion.

"Skal jeg virkelig?" Han træder ud på trappen, "nej! Du kan lige vove på det!" Udbryder jeg paniskt og snor mine arme om hans hals, jeg trækker mig hurtigt ind til ham. "Ik' tab mig" mumler jeg om og om, igen og igen.

"Hvis du ikke stopper, smider jeg dig med vilje ud over", truer han, min mund stopper straks med at lade lyde komme ud. "Just kidding, det kunne jeg aldrig finde på", han griner hæst og bær mig ned, "hvad har du gang i?" Spørg jeg forvirret, "jeg vil bare gerne føle din hud mod min. Igen" svare han, "og det var ikke nok i nat? Hvor du ikke gjorder andet. Traumer" jeg ryster på hovedet og slår blidt til hans hoved. "Slet ikke, jeg har brug for meget mere", hans toneleje skifter til flirtende, "du må vente, til at du kommer ud", svare jeg og kører mine fingre hen over hans nakke, "så du vil hører det i din egen seng? Forståeligt" "ad nej! Jeg mener, Jennifer" udbryder jeg forfærdet.

20 Days With A Fuckboy|✓حيث تعيش القصص. اكتشف الآن