17.Bölüm

218K 7.5K 1.1K
                                    

Öhoom.Ben geldim. shicdish Bu arada wi-fi çok yavaş,yorumlara cevap veremedim :( Çook sorry!Bu arada eve geldim jdnkn.Anneannemlerde indim aşağıya,dolaştım her yeri,bütün wi-fi ler şifreli.O yüzden yazamadım da bi şey.Neyse,her gün gelir insallah yb :) :* Sizi seviyorum dijvojdv

*****

Telefonumu açıp, İnstagram'a girdim.Maalesef bütün gün uyuyamamıştım.O an gözümden gitmiyordu,sonra o konuşmamız...Beni döndürüp,senin sevineceğim bir şey demesi,offf!

O kadar malım ki,o kadar geri zekalıyîm ki,aklıma sevineceğim bir (B)ehçet (O)sman (K)emal gelmiyor.Gelir elbet bir gün ama ben şimdi gelsin istiyorum.Jetonum düşmicem de düşmicem,ben köşeli olmayı çok sevdim diyor ve o da bana yardım etmiyor.Tamam çok saçmaladım,susuyorum.

İnstagramda dolaşırken,sornadan gıcık merakımı engelleyemeyip,Batuhan'ın sayfasına girdim.Ulan,ne zamandır bir şey paylaşmamış.Takipçilerine baktım.Ekin'i gördüm.

Gir,Gir!

İç sesimi dinleyip,Ekin yazısının üstüne bastım.OhaOhaOha!Pislik Ekin,öküz Ekin,geber Ekin!Senin o sarı saçlarından tutar,duvara sürttürüp kıvılcım çıkartır,50 yerinden bıçaklar,damatlık giydirip,ormana atarım!

Beyinsiz pislik,Batuhan'la benim,dün öpüştüğüm zamanı çekmiş.Pislik!Lan ben bu çocuğu görürseem!Bir elime geçiririm.Kimse beni ayıramaz yemin ederim.Beni biliyorsunuz çok güzel dövüyorum,bu çocuğu da benzetirim...

Sakın ol şampiyon!

Maalesef iç ses,sakin olamıyorum!Balkona çıkıp,Ekin'e küfür etmek istiyorum.Onun evini bulup,onu orada asmak istiyorum!Astıktan sonra boynunu kesip,kafasınî baltayla yarıp,olmayan beynini parçalara ayırıp,ağzına doldurmak istiyorum!

Bir dakika,bir dakika!Ekin,Batuhanların evinde!Oha!Oha!Oha!Hemen onun evine gidip,onu öldürmeliyim!Şu sinirim geçmeden onu bir dövsem,çok harika olur!

Altıma hemen siyah pantolonumu geçirip,öylece dışarı çıktım.Saat 11'di ve kesin uyuyorlardı.Ama olsun,ben uyandırırım onları.

Annemlerde uyuyor zaten.O yüzden hiçbir şey demeden çıkabilirim.Merdivenlerden uçarak inip,koridorda koştum.Dış kapıyı açıp,dışarı çıkmadan önce,spor ayakkabılarımı giydim.Aslında topuklu giysem daha iyi,o topuklarla yüzüne bir tekme atsam,yanağı falan içine girer,gözü oyulur...Daha doğrusu şaftı kayık bir insan olur,çıkar ortaya.

Ben bunları düşünürken,yola çıkmıştım bile!Onların bahçe kapısını açıp,kapatmadan içeri girdim ve Batuhan'ın ziline bastım.Parmağımı hiç çekmeden basıyordum.En sonunda kapı açıldı ve bende içeri girdim.Merdivenleri üçer,beşer çıkıp,onların kapısına ulaştığımda kapının önünde Ekin'i görünce üstüne atladım.

"Seni pislik!Geber!"deyip,yüzüne bir yumruk attım.Ekin besbelli,uyku sersemiydi.Bu daha çok işe yarardı.

"Ne oluyor yaa!"dedi Ekin,uykusu iyice açılıp,bana pörtlek gözlerle bakarken.

"Ebenin...Lan gerizekalı öldüreceğim ben seni!"deyip,diğer kaşına yumruk attım.Üstünden kalktım.Ekin doğrulacakken,karnına bastım.

"Aah!Ne yapıyorsun Irmak!Kendine gel!"dedi ben karnından ayaklarımı çektikten sonra,karnını tutmaya başladı.

"Kendime gelemem ben,kendime gelemem!Sen niye İnstagram'a o videoyu koydun?!"

"Ne?...Hee o mu?Bunun için dövülür mü kızım yaa?"deyip gülümseyince,karnına tekme attım.

"Off!Organlarımı çıkaracaksın!"dedi ve yeniden karnını tuttu.Eğilip,yakalarından tuttum ve kaldırdım.Onu duvara yasladım.Bir elimi yakasından çekip,yüzüne götürdüm ve ona tokat attım.

HapşırıkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin