33.Bölüm

167K 5.9K 1.2K
                                    

Bölüm @aamirseda'ya ithaf.Lan bi dee @crnbgmylz diye okiyucim,sana da çok tenks.Sen öyle yazımca afedersiniz ödüm pokuma karıştı aq!

Neyseem,iyi okumaalaar

°•°•°••°

Okunuşu:Van viks leydır

Yazılışı:One weeks later

Türkçesi:Bir hafta sonra

Okunuşu:Bir hafta sonra

"Irmaaak!Kaaalk!Okula geç kalacaksın!"diye bağırdı abim,kulağımın dibinde.Anam uyandırmıyor,sen niye uyandırıyorsun dırırım evladı!

"Yaaaaa!Okul mu?Ne okulu?Okul ne ararki la pazarda?"dedim.Artist mi?Ne artisti?Artist ne arar la pazardanın,okul versiyonu.

"Tövbe Allam çok tövbe."dedi oradan Melis.Ayağa kalktım.Okul başladığında,her sabah okula giderken dua ederdim.Şimdi de ellerimi açıp,tavana baktım.

"Allah'ıım!İnşallah bütün okullar yanar,cayır cayır böyle.Pazartesi sabahı,herkes okula gelirken.Ama kimse ölmesin.Okul yansın,kurtulalım yeter.Ama bütün okullar.Tek bizimkisi olursa,başka bir okula giderim,o zaman mutlu olamam.Allah'ım sen duamı kabul eyle.Amin."dedim ve ellerimi yüzüme götürüp,amin yaptım.Valla,değişik değişik dua ediyorum,çarpılmamayım.

Liselilere serbest değil tabi okul.Oh ne rahat,ortaokullular!Ama son sınıfız yaa,bir şey demezler.

İki gün önce aldığımız,nefret önlüklerimi giydim.Siyah etek,beyaz gömlek ve üstüne istediğin hırka,ceket.

Siyah bir hırka alıp,giydim.Eteğim biraz kısaydı amma ve lakin,eteğimi indiririm her zaman biraz aşağıya.

Saçlarımı saldım.Ama her ihtimale karşı da toka aldım yanıma.İzin vermezler falan.

Derin bir nefes alıp,aşağıya indim.Saate baktım.WTF?!Yemek yemeden gitmeliyim.İlk günden de erken gitmek okula,olmaz yani.

"Anaaa,ben çıkıyoruuum."dedim.Annem elime tost verince,sırıttım.Siyah Nike çantamı alıp,kapıyı açtım.Siyah Adidaslarımi giydim.Çok markalı giyiniyorum haa!Nike çanta,Adidas ayakkabı felam.Vohhooo!Nekle beni nefret okul!

Kapıdan çıkıpm,biraz yürüdüm.Kafamı kaldırdığımda,pislik çocuğu görünce,kafamı eğdim ve bahçe kapısını açtım.Sertçe kapatıp, ilerledim.

Bir hafta olmuştu ayrıldığımız.Onu unutmaya çalışıyordum.Yüzü bazen çok masum gelse de-Ne masumu gerizekalı Irmak!dedi iç sesim.Ona hak verip,Bay X,ya da Odun X'i unutup,hızlıca yürümeye başladım.Okul yakındı ama koşmam gerekiyordu.

Hızlıca koşmaya başladım.En sonunda iğrenç okuluma gelmiştim.İğrenç dediğime bakmayın,güzel bir okul ama,güzellik o kadar önemli değil maalesef.

Gizem'i görümce,koşup oan sarıldım.Geç kalmamışım lan!Bu arada,Gizem'e ayrıldığımızın gecesi her şeyi anlattım.Kız,gece gece Odun X'i dövmeye gidecekti.Ama sonra uyuya kalmış,gidemedi.

"Gizeeeeeeeeem."dedim.Sanki yemi görüşüyormuşuz gibiydik.

"Irmaaaaaak!"dedi Gizem'de.Ciddileşip,sarılmamızı sonlandırdık.Talha'da karşıdan gelince gülümsedim.Yanımıza geldi Talha ve yine gülümsedi.

"Nabersiniz kızlar?"deyince,somurttum.

"Berbat!Şu iğrenç yere geldim ya!İyi olamam artık ben."dedim,içeri girerken.Ama müdür bizi durdurdu.

"Tören var çocuklar.Dışarı,dışarı."deyip,bize kızdı.Önüme dönüp,dil çıkardım ve sıraya geçtim.Gizem,Talha'yla oldu.Ben kiminle olacaktım,sırada?

HapşırıkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin