36.Bölüm

156K 5.8K 1.9K
                                    

Heyoo!Beklettiğim için çok sorry.

Bu bölüm,@azra_melek'e ithaf.Çok seviyorum sizi.

İyi Okumaaalaar :*

°•°•°•°•°•°

Batuhan'ın kuzeninin boğazını temizlemesiyle,Batuhan'la birbirimizden uzaklaştık.

"Ne var Deniz?"dedi Batuhan,parmaklarını saçlarından geçirip,dudaklarını düz bir hale getirdikten sonra,ellerini ceplerine sokarak.Nefes,saçtan alınıp,kaştan mı veriliyordu?Onlar organ mıydı?

"Şeey,gitmemiz gerekiyor."dedi Deniz.Batuhan'a baktım.O da bana baktı.

"Gitmemiz gerekiyor,sonra görüşürüz Irmak."dedi Batuhan.Gülümsedim.

"Tamam."

"Tamam deme."dedi Batuhan.

"Peki."

"Peki deme."

"Ne diyeyim lan?"diye sordum.

"Bilmem,bir yerde okumuştum."dedi ve sırıtıp,yanağımı öptü ve geri çekildi.İyi git dercesine,elimi salladım ve gülümseyip,eve doğru yürüdüm.Mutluydum.

Eve girip,kendimi koltuğa atacakken,annem mutfaktan yanıma hızlıca geldi.İrkildim,gördü mü acaba?

"Ayy,kızım."dedi endişeli bir şekilde.Yutkunup,ne oldu dercesine ona baktım.

"Bize Ayşe Teyzen gelecek.Torunları da gelecekmiş.Çabuk,git markete.Liste yaptım,git al."deyince,bir rahatladım.Ama sonra yeniden endişelenmeye başladım.Ayşe Teyze dediği dedikoducu Ayşe Teyze.Oof!

"Tamam anne."dedim ve listeyi aldım.Çok bir şey yoktu.Kaykayımı aldım ve sarıldım.

"Kızım salak mısın?Elinde poşetler olacak,sen kaykayla mı gitmeyi düşünüyorsun?"diye sordu.Ofladım ve üzgün bir şekilde kaykayımı yerine koydum.

"Ama anne ben poşetlerle bile giderim!"dedim.Annem hadi git artık dercesine baktı. Oflayıp,ayakkabımı giydim ve parayı ve listeyi elime alîp,cebime koydum ve dışarı çıktım.

Markete girip,listedeki her şeyi bulup,aldım ve kasaya geçtim.Kadın,ağır bir şekilde okutuyordu.Oflayıp,kadını beklemeye başladım.

Tam son iki şey kalmıştı ki,kadın elindekini okutamadı.Bir La Havle çekip,beklemeye başladım.Kadın döndürüp,duruyordu ama bir türlü okunmuyordu.

Kadının elindekini alıp,ben okuttum.Yok,delirecektim yapmasaydım.

Kadın,mahçup bir şekilde bana baktı,gülümsedim ve aldıklarımı poşetlere doldurdum.

'25,80."dedi kadın.Parayı verip,üstünü aldım ve dışarı çıktım.Yolda araba olmadığı için,rahat rahat karşıdan karşıya geçtim.Yürürken,bir motor sesi geldi arkamdan,arkamı dönüp, baktım.Bana iyice yaklaşmaya başlayınca,ne yapacağımı düşündüm ama düşünemiyordum.

Kasklı çocuk,kahkaha atıp,yan tarafa doğru sürdü.Rahatladım ama bir yandanda çok kızgındım.Arkamı dönüp,sertçe motorsiklete baktım ve bağırdım.

"Aptal!Gerizekalı!"dedim.Ya,başka şeylerde derdim de,tanıdığım birisi değil.

Motorsiklet,geri dönüp,bana doğru geldi ve tam önümde durduğunda,kasklı çocuk havalı bir şekilde,kaskını çıkartı ve saçlarını savurdu.Esmer bir taş!

"Neredeyse beni ezilecektim!"diye bağırdım.Çocuk sırıtıp,bana baktı ve bir kaşını kaldırdı.

"Ama ezilmedin."deyince,gözlerimi devirdim.Şimdi yabancılar canın cehenneme!der.Bende demek istiyorum ama değişik kaçar.

HapşırıkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin