Kapitel 25

784 42 7
                                    

Kendra sov med mig den natten. För första gången på längre kunde jag slappna av och känna mig trygg. Jag och Kendra brukade alltid sova tillsammans när vi var yngre, men ju äldre vi blev, desto färre nätter tillsammans blev det.

På morgonen kom Kendra upp med frukost på sängen till mig. Jag skakade på huvudet mot henne när hon kom in genom dörren. Hon log och satte sig ner mittemot mig i sängen och ställde brickan mellan oss.
"Du behövde inte göra det här" mumlade jag och log snett. Kendra nickade.
"Du har inte fått uppvaktning på två år. Nu när jag har dig för mig själv så ska jag visa dig hur killar ska behandla dig" sa Kendra. Jag log mjukt mot henne.
"Theo åkte precis iväg till stan för att fixa lite grejer och mamma och pappa ska fixa bryggan, så vi blir själva" förklarade Kendra. Jag log tacksamt.

Jag och Kendra begav oss snabbt ner till klipporna och la oss på varsina handdukar. Vi hade med en högtalare som vi dunkade musik i på hög volym. Utan att bry oss om hur vi lät eller vilka som hörde så sjöng vi med i varenda låt för fulla halsar. Jag älskade sådana stunder med Kendra. Det blev färre och färre ju äldre vi blev, men det blev även mer betydelse för varje gång och jag uppskattade stunderna mer och mer för varje gång. Det var så skönt att bara kunna släppa alla tankar och få umgås med min syster. Vi pratade om allt, skämtade, skrattade, och allt däremellan. Men bäst av allt, vi pratade inte om varken Elliott eller Theo.

Senare den dagen kom Theo hem. Han hade varit hemma en sväng eftersom han blev bortkörd av Kendra. När han kom hem satt jag och Kendra ute på gräset och målade naglarna. Han fick ett leende på läpparna när han såg oss, men jag visste inte vem det var som fick honom att le.
"Vad skönt att ni båda är glada igen" sa han när han kom fram till oss. Jag log mjukt mot honom och detsamma gjorde Kendra.

Vi satt där alla tre ett tag och pratade om vad vi hade gjort under dagen. Jag såg hur Theo gav mig blickar och försökte få mig att förstå vad han ville, men jag förstod inte. Dock anade jag att han undrade om jag var okej. Men jag valde att inte svara för att jag inte ville riskera att Kendra skulle se något.

Till slut ursäktade jag mig för att gå på toa. Dels för att jag behövde gå på toa, och dels för att jag ville komma ifrån Theo och Kendra. Det kändes så ansträngt att umgås med dem, och det var väl inte så konstigt med tanke på vad jag och Theo gjorde bakom Kendras rygg.

Jag gick snabbt på toa. När jag var klar så tog jag ett djupt andetag och såg mig i spegeln. Vad höll jag på med? Med en suck öppnade jag dörren till toaletten för att gå ut till Kendra och Theo igen, trots att jag inte ville göra det. Men jag hade inte mycket annat till val. Däremot stoppades jag av Theo i dörröppningen. Jag stannade upp och mötte hans blick.
"Hur mår du?" frågade han bekymrat. Jag ryckte på axlarna och bet mig i läppen. Theo log snett och drog in mig i en kram. Jag andades ut i hans famn. Trots att jag hatade det så var han min trygga famn.

"Jag önskar jag kunde varit här för dig idag" viskade Theo. Jag log mjukt.
"Imorgon" viskade jag tillbaka. Theo nickade. Våra läppar kraschade mot varandras och värmen spred sig i kroppen. Det pirrade i magen och för några sekunder glömde jag allt ont.

•••
Sorry för dålig uppdatering.. men denna bok är snart slut och sista kapitlet av min andra bok 'världen är min' publiceras idag!! Nu är det höstlov och jag ska lägga mycket tid på att skriva en ny bok så att jag inte får samma stress med att skriva nya kapitel så fort jag kan!! Men, jag har INGA ideer.. många av er vill ha en badboy bok ur killens perspektiv. Men jag behöver en central händelse!! Så kommentera om ni har några ideer!!!! Tack.

Puss & kram <3

03:27 förlåt, min systerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu