Kapitel 26

797 51 10
                                    

Dagen därefter jobbade Kendra, vilket innebar ensamtid för mig och Theo. Vi började dagen med en film i sängen för att sedan bada och sola nere vid klipporna resten av dagen. På eftermiddagen när det var dags för Kendra att komma hem så la vi oss i varsin hängmatta. Vi ville vara på säkert avstånd eftersom hon kunde komma vilken sekund som helst.

Så fort Kendra kom hem så kom hon fram till oss. Både jag och Theo reste oss så att vi satt upp i hängmattorna. Kendra satte sig på gräset och pustade ut.
"Jobbig dag?" frågade Theo. Kendra nickade. Hon tog upp sin mobil.
"Alltså, jag fick ett jättekonstigt sms från Elliott? Han är ju helt störd" sa Kendra medan hon letade i mobilen efter smset. Jag stelnade till och flyttade min skräckslagna blick till Theo. Han svalde hårt.
"Vad skrev han?" frågade Theo sammanbitet. Kendra verkade ha hittat smset. Hon skrattade till och rynkade ögonbrynen.
"Tja sötis! Eftersom jag blev utslängd från huset och inte hann säga detta så tänkte jag bara att du skulle få veta sanningen. Jag tycker bara att det är lite lustigt att jag blir utslängd för att vara otrogen, när de enda otrogna i huset är Kiara och Theo. Ja, fina lilla oförstående Kendra, fråga din kära syster och pojkvän vad de egentligen håller på med när du är på jobbet och jag var i stan. Ledtråd: DE KNULLAR. Och har gjort det hela sommaren. Tydligen älskar de sig själva och varandra mer än dig. Puss" läste Kendra. Klumpen i magen var större än aldrig förr. Det gjorde så ont i mig. Vi kunde inte hålla det hemligt längre. Det var över. Hon var tvungen att få veta.

"Han är ju helt psycho? Varför ska han hitta på nån sjuk story bara för att han blev dumpad?" utbrast Kendra och himlade med ögonen. Hon låste mobilen och vände upp blicken till mig och Theo. Jag såg hur hennes leende och hennes blick sjönk ner till marken när hon såg min och Theos skamsna blickar. Det var då hon förstod. Det var då vi var körda, jag och Theo. Hon öppnade munnen för att säga något, men darrade på orden.

"För visst är det bara en påhittad, sjuk story?" frågade Kendra försiktigt, rädd för svaret trots hon visste det. Jag och Theo svarade inte. Tårar kröp upp bakom både mina och Kendras ögonlock. Jag svalde hårt och vände blicken mot Theo.
"Vi.." började han, men Kendra avbröt honom. Hennes tårar rann ner för hennes kinder och hon skakade ivrigt på huvudet.
"Theo, packa ihop dina grejer och försvinn. Vi är över. Du är inte välkommen här längre" sa Kendra, besviket, men i rösten fanns en underliggande ilska.

Theo satt kvar i hängmattan.
"Kendra.. kan vi få förklara?" sa jag lågt. Kendra fnös till.
"Det finns ingenting ni kan säga som gör det här okej" sa Kendra och svalde hårt. Ångesten åt upp mig inifrån.
"Men.." började jag, utan att ens veta vad jag skulle kontra med. Jag hade ingenting att kontra med. Det jag och Theo höll på med var helt fel.
"Ni två förtjänar varandra" fnös Kendra. Hon reste sig upp och försvann snabbt.

Jag vände försiktigt blicken mot Theo. Vi båda tittade på varandra under tystnad. Vi insåg vad vi hade gjort, vad vi hade förlorat.
"Du borde åka" mumlade jag till slut. Theo bet sig i läppen.
"Jag vill vara med dig, Kiara" sa han. Jag skakade på huvudet.
"Ser du inte vad vi har gjort?" utbrast jag irriterat.
"Jo, men nu vet Kendra. Nu behöver vi inte gömma oss längre" sa Theo. Jag fnös till och reste mig upp. Theo gjorde detsamma och närmade sig mig. Jag backade.
"Jag gillar dig, Theo. Men vi kan inte vara tillsammans. Det är fel. Vi har redan gjort fel, vi behöver inte göra det ännu värre" sa jag med en allvarlig ton.

Jag vände på klacken och gick ifrån honom. Jag vände mig inte om för att jag inte ville se hans besvikna min. Han hade blivit dumpad två gånger inom loppet av några minuter, såklart var han besviken. Men det fanns inget jag kunde göra. Jag och Theo var över. Det jag behövde fokusera på nu var Kendra. För jag kunde inte förlora min syster också.

•••
Detta är näst sista kapitlet av den här boken!!!! Idag avslutas även min andra bok världen är min. Så snart som möjligt ska jag publicera min nya bok. Vad den handlar om bli en överraskning (;
Puss & kram <3

03:27 förlåt, min systerWhere stories live. Discover now