Kızım | Biiiiirrrr Çocuuuk Gördüüüüm Uzaklardaaaa

2.8K 193 280
                                    

Son bölümünden sonra yapmazsam olmazdı.

Konumuz Kızım, ve Buğramın müthiş oyunculuğu.

Diziyi belki bilmiyorsunuzdur, ama izlemenizi öneririm. Benim dizi zevkime güvenin. Bolca spoiler bulacaksınız burada ama, izleyip gelin derim. Dicem dizinin bölümlerini bulamayacaksınız. Ah Acun hallet şu işi. 

Oyuncuları: BUĞRA GÜLSOY, Beren Gökyıldız, Leyla Lyda Tuğutlyu, Selin Şekerci, Serhat Teoman, Hacı nine, ve Uğur.

Oyuncularını yarısını tanıyorum. Ama bir çoğunun oyunculuğunu beğenmiyorum, Beren'in oyunculuğu iyi, fakat biraz itici bir kız. Keşke başka bir kız çocuğu kullansalardı. Yeni yüzler keşfetmek iyi olabilirdi. 

Leyla lyda'nın oyunculuğunu hiç beğenmiyorum. Rolüne ayak uyduruyor gibi, ama bilemedim. Selin şekercinin bu yeni tarzı da çok hoş. BUĞRA'dan bahsetmeme gerek yok sanırım.

Konusu: Çok karışık. Anlatamayacağım sanırım. Bir kız var. Öykü. 8 yaşına kadar teyzesi sandığı kadın bakmış (bakmamış gerçi) ona. Ağır bir hastalığın teşhisi konulmuş. Kız hastalığını biliyor. Teyzesi ben sana daha bakmayacağım diye terk etmiş ve babasının adresini vermiş. Babası (gerçek babası mı bilinmiyor) Demir. Serseri bir tip. Dolandırıcılık tarzı pis işlerle uğraşıyor(du) Yetim hane de büyümüş. Öykü Demiri buluyor. Demir Öyküyü bilmiyor(du). Demir bir nedenden dolayı Öyküye bakmak zorunda kalıyor ve git gide birbirlerine bağlanıyorlar. Böyle anlatınca kanal 7 dizisi gibi dursa da gerçekten çok kaliteli.

Buğrayı tvde görmeyi çok özlemişim. Dizinin fragmanını görünce kedimi ısırmıştım. Buğra'dan daha iyi bir baba rolü bulamazlardı. Kim akıl ettiyse elini ayağını öpeyim. Yerim seni Acun.

Ben baba ve çocuğu hikayelerinde çok ağlarım, babam ve oğlum, sen benim her şeyimsin, hadi be oğlum tarzı filmlerde de çok ağlamıştım. Üstelik buğra olunca göz yaşları sel oluyor.

Dizide bir çok çekim ve mantık hataları var.

Hadi çekim hatalarını siktir et mantık hataları çok saçma. Kız komşuya gider gibi hastaneye gidiyor, başında ebeveyn olmadan o yuvarlak makinelere falan giriyor, Hakim dna testi yaptırmadan çocuğu demire veriyor. Kız tek başına dolmuşa biniyor metroya biniyor, bir kişi bile kızım anan baban yok mu diye sormuyor. Doktor sırf kız istedi diye hastalığını babasına söylemiyor. Ama bunlar bile bence dizinin kalitesini düşürmüyor.

Müzikleri de çok güzel. Zaten müzikleri güzel olan dizinin kendisi de güzel olur. Al tespit.

Ben diziyi çok sevdim. Her ne kadar ergen tavırlı Asu karakteri ve ya intiham alacam diye dolanan Cemal karakteri diziyi sıksa da bence çok iyi ilerliyor. 

Tam tadında. Konuları fazla uzatmıyorlar. Komediyi de tadında veriyorlar. Uğur ve Demir ikilisine, ve olaylardan sıyrılma çabalarına bayılıyorum. 

Demirin Mertcanı kıskanmasına, 

Hafiften hafiften "Ben babayım" "Kızım o benim" tarzı cümleleri söylerken içinin titremesine, 

Öykünün hasta olduğunu öğrendiğindeki bakışlarına hayran kalıyorum. Hayranlığım kat kat artıyor.

Umarım daha da iyi ilerler. Can sıkıcı şeyler ile karşılaşmaz, ve bol bol baba kız sahneleri izleriz. 

Son bölümdeki son sahnelerde bıraktığım ciğerimi arıyorum saatlerdir. 

Buğra o nasıl oyunculuk, babanda mı oyuncuydu Buğra? Son zamanların en iyi erkek oyuncusu olmaya aday değil hatta direkt o

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Buğra o nasıl oyunculuk, babanda mı oyuncuydu Buğra? Son zamanların en iyi erkek oyuncusu olmaya aday değil hatta direkt o. Demirin doktor "maalesef bu hastalığın bilinen bir tedavisi yok" dediğindeki bakışını atlatamıyorum. Diziyi izlemeyenleri bile ağlattın be adam. 

"Küçücüktür o.. Daha 8 yaşında, Ne hastalığı?"

İlk Hafızasını kaybeder, sonra eli ayağı tutmaz, konuşamaz, duyamaz,  ölür..

Kız hafızasını kaybetmesin diye sayardı durakları çaresizce..

Anlamazdı adam.

Son sahnede durakları saydılar beraber.. 

Atatürk Oto sanayi

Daruşşafaka

Hacı Osman


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Tanım:

İzlenmesi gereken dizi. Yürekleri yakan, hayatın gerçeklerini yüzümüze vuran dizi. Babanız veya çocuğunuz ile izlenmesi tavsiye edilmez.

BİİİİRRR ÇOCUUUK GÖRDÜM UZAKLARDAA


İzleyin özellikle 4:10 :

Benden bu kadar. Fazla peçetesi olan var mı?

Fragman edit:

"Güçlü ol.. Sen o'nun babasısın güçlü ol."

Ağlayarak yazdım buraları, yazım hatası eksik varsa söyleyin düzelteyim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ağlayarak yazdım buraları, yazım hatası eksik varsa söyleyin düzelteyim. Duygusal insanım ben ama hiç göstermiyorum aslında.

Yerli Dizi Eleştirisi FalanWhere stories live. Discover now