Kiralık Aşk | SENN MİSİİN İLAAACIĞĞM NANNARANNAAĞĞ

2.6K 160 442
                                    

Gelelim bakalım zurnanın "Çooğğk güzel dizi yhaağğ" dediği bölüme.

Konumuz Kiralık Aşk, ve Barış Arduç'un aslında yakışıklı olmaması.

Dizinin konusu: Saf sakar komik geri zekalı çok güzel masum az fakir ve Ultra yakışıklı zengin ama bir atlet alamayacak kadar fakir şirket sahibi öküz gibi kasları olan iki malın hikayesi. Bu bize biraz tanıdık geldi ama boş verelim.

Oyuncuları: Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar, Onur Büyüktopçu falan filan.

Dizi ilk çıktığında izlemedim. Ara ara denk geldim. İkinci mi üçüncü mü yeni sezonunda başlamaya karar vermiştim ama Aşk laftan anlamaz vardı ve Burak Deniz daha yakışıklıydı neyse her ikisi de aynı ağacın tohumu.

Dizi bitince özetlerine falan dayanmaya çalıştım, ayrıca internetten 14. bölümüne kadar falan izledim ama beğenmedim. O kadar övmelerine anlam veremiyorum. Sadece "sevilmiş gibi" yapılan dizilerden.

Yani aa herkes izliyor o zmn bende izliyorum hayranım off elçinimm.s falan. Sürü psikolojisi yani. Ergencede buna "Sana ne yha herkes seviyo bikere" deniyor.

Kitlesi ile fazla uğraşmadım çok şükür. Ama her kitle gibi çok kötüler. Dizi karakteri değil gerçek şiplemeler, elbar falan. Dizi çifti olarak bile yakışmıyorlar.

Bir de Gubse Özay'a küfür eden var aralarına giriyor diye, çekin o pis şiplemelerinizi Gubse'mden. Kurban olsun Barış Arduç ona. Nedir bu içinizdeki insanların hayatlarına karışma aşkı. Yhaa keşke grçkte sevgili olslaaaarrr.s

Bu dizi büyük bir sonsuzluğun başlangıcı bence. Ne olduysa bu diziden sonra oldu. Güzel fakir kız ve zengin yakışıklı oğlanlar türemeye falan başladı. Çıplaklı utanmalı sahneler, şirketler holdingler, kucak kucağa düşen bedboy ve gudgörler, ayrılıp ayrılıp barışan çiftler. of of.

Diziyi neden beğenmediğime gelirsek, konu çok vasat. Orul orul klişe içeriyor. Aşırı cringe. Oyunculuklar inanılmaz kötü. Böyle böön böön bakmaktan başka bir şey yok. Bir çok sahnelerini izledim youtube'dan özellikle böyle ağlamalı mağlamalı. Yok. Bir Buğra Gülsoy'a bakıyorum bir Barış Arduç'a. Bir Elçin Sangu'ya bakıyorum bir Demet Evgar'a. Cık.

Ha Elçin Sangu tatlı kadın, Severiz. Ama herkes oyuncu olmasın bir zahmet.

Dizi romantik komedi. Hadi romantiği neyse de bakışıyorsunuz en azından, komedisi nerede?

O sarı saçlı sürekli bağıran çingene karı mı? Yoksa o yemekteyizi sunan adam mı? Ha anladım sürekli sakarlık yapan esas kız. Hangisi komik? Komik olan ne? Siz neye gülüyosunuz olum?

Yha Koray çoq komiiqqqq

Değil. Gerçekten değil. Bir kaç espri falan var bayat. Komik değil. Bin tane falan sahne seyrettim belki. Tebessüm ettiğimi hatırlamıyorum.

Bu adam ne? Gay mi? Bisex mi? Trans mı?

Yhaa onun tarzı öyle.s.s Korayaşkım top diil bikereeee!!!1!1!

Pardonda nasıl tarz yahu o. İçine bir şey mi kaçmış bu adamın. Bildiğin lgbt. Hemde Rtük tarzıyla. Kandırıyolar sizi.

Bir de bi çocuk vardı dikkatimi çeken. Ahır yolu gibi kaşları falan vardı. İso mu ne. Dizinin başından bu yana manyak gibi tavlamaya çalıştı dizideki bütün kızları. Hepsinden tekme yedi yazık hahahaha finalde sap kaldı çocuğum hahahahahahaHAHAHAHAAHAHAHHAHAH YAZIK HAHAHA


Tanım:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tanım:

SEEEĞEĞÜĞNN MİİİĞİSĞSİSİN İLACIĞĞM NANNAARANAĞAĞĞAĞAA BEEĞĞN KALLLBİBİBĞBİĞBİNİDEEEĞĞ BİİİİĞĞRİRĞRİR KİRACĞĞĞIĞIIKLIKIIĞIĞĞ


Ters tarafımdan kalktım bu gün, bok gibi eleştiri oldu hiç beğenmedim.

Bütün gün böyleydim

Hoşça kalın ya da kalmayın bütün gününüz bok gibi geçsin inş nefret ediyom herkesdn boklar hepnize bye

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hoşça kalın ya da kalmayın bütün gününüz bok gibi geçsin inş nefret ediyom herkesdn boklar hepnize bye

Yerli Dizi Eleştirisi FalanWhere stories live. Discover now