1.bölüm "berdel şart!"

910 32 29
                                    

Nasılsınız çukutaları. Bakın bölümü hafta sonuna bırakmadan bu gün yayınların bu gün morelim biraz düşüktü hatta sabahtan beri ağlıyordum yeni susmaya başladım o yüzden bölüm kötü olabilir neyse siz okuyunca görün 👊
Nazar'dan
Immm sabah olmuş yaa ne çabuk ohh mutfaktan ne güzel kokular geliyor yaa. Annem kesin yine o lezzetli peynirli böreğinden yapmıştır. Üzerime hemen bir sabahlık çektim.

 Üzerime hemen bir sabahlık çektim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mutfağa gittim

-Günaydın ana

Diyerek gittim annemin yanına annem yine her zaman bana yaptığı gibi o soğuk ifadesiyle

-iyi sonunda kalktun. Bu gün işe gidmeyecek misun?

-yok ana bu gün Muzaffer amcanın torunu evleniyormuş o yüzden bu gün dükkan kapalı

AA size Muzaffer amcadan baas etmedim değil mi? Muzaffer amca bizim mahalledeki pastanenin sahibi bende orda çalışıyorum çok tatlı bir amcadır kendisi bazen siparişleri yetiştirmek için geceleri uyumuyorum ama olsun part time çalışmama rağmen bana normal çalışanlar gibi maaş veriyor. Ben bunları söyleyene kadar annem söylene söylene kahvaltıyı kuruyordu "uuu sen ancak otur g*tünü büyüt ben tüm gün burda çalışayım sen ancak otur oy nenem" ayy bu kadının söylenmesi hiç bitmeyecek herhalde neyse annemdir döverde söverde değil mi? Yani öyledir. Off tam böreğe uzanacakken annem elime vurdu. "Yeter senden çektığum yeter ben bütün gün çalışayım sen ye yeter dedum yeter" artık alışmıştık beni dövüp sövmesine canım yanmıyordu artık sonuçta sekiz yaşındayken bir iki tutam saçlarım döküldü diye saçımı kesmiş bir kadındı.
Flash back
Nazar uyuyordu çok tatlı ve masum bir şekilde ama Nalan onu uyandırmaya geldi adeta döver gibi uyandırıyordu "gııız kalk gıız saat kaç oldu" Nazar daha sekiz yaşında olduğu için mız mızlandı ve kalkmadı sonra Nalan tam giderken Nazar'ın dökülmüş saçlarını gördü. "Bıktum senun kılından tüyünden" diyerek kızın saçlarını eline aldı diğer elinede makası alarak kesmeye başladı saçlarını Nazar ağlamaya bir yandanda yalvarmaya başladı "Anne anne nolur yapma bu daha söz dökülmesine izin vermem hep toplarım lütfen" ama Nalan dinlemedi kızı saçlarını bir bir kesti her makas sesinde Nazar daha çok ağlıyordu sonunda bitirmişti kesmeyi rahatlatmıştı bu onu. Nazar hıckararak ağlamaya devam ederken Nazar'ın babası geldi sonrada Fatih Nazarla Fatih bir birlerine sarıldılar Fatih ablasının saçlarından o küçükcük elerini geçirdi 8 yaşındaki ablasını 6 yaşındaki kardeşi avutuyordu
Flash back son
-anne ben çay doldurucam kendime sende ister misin?

-iyu afferum böyle ol bağa da doldur tamam

Mutfağa giderken dan dan dan diye kapı sesleri duymaya başladım noluyor yaa elimdeki bardakları bırakırken annem bağırdı "kıız duymaymısın kapı çalay" dedi sanki kendisi açsa ölecek "tamam anne açıyorum" kapıyı açtığımda karşıma bir uzun boylu adam arkasında korumalar duruyordu NOLUYOR YAA! NE BU SABAH SABAH!" diye adama bağırırken adam hemen beni yere itip içeri geçti yere düşünce geceliğim biraz açıldı adam bacaklarıma baktı sonra hatta yaptığını anladığı için gözlerini başka yere yoğunlaştırdı. Korumalar dan biri adama seslendi "Murat abi ağam aradı sizi istiyor" adamın adı Murat'ı herhalde "YA SİZ KİM OLUYORSUNUZ DA BENİM EVİME BÖYLE DALIYORSUNUZ YAA!" adı Murat olan korumasına beni ve annemi gösterdi onlar bizim ağzımızı kapatırken adam hiç üslubunu bozmadan konuşmaya devam etti
-heeee var babo
-......
-ablası zaar
-......
-Dur bir sorayım

Kafasını telefondan uzaklaştırarak bana soru sordu "sen kaç yaşındasın?" Dedi ben hala bağırarak "SANANE SEN KİM OLUYORSUNDA BENİM EVİME BÖYLE GİRİYORSUN" dedim ama adam hiç üslubunu bozmadan "Memo oğlum şu kızın çantasını getirde bakalım kaç yaşındaymış" dedi koruması da kafa sallayarak "Hemen Murat abi" deyip gidiyorduki ben engel oldum."25 yaşındayım" bana bakarak" haa şöyle ol"

-25 yaşındaymış
-......
-sen ne diyorsun babo
-......
-tamam tamam

Bize döndü ve bir resim gösterdi aman Allahım bu Fatih çok fena dayak yemiş halde sonra adam dediki "Berdel şart!"
Arkadaşlar size Nazarların evlerini birde konağın resmini göstereyim.

Bize döndü ve bir resim gösterdi aman Allahım bu Fatih çok fena dayak yemiş halde sonra adam dediki "Berdel şart!"Arkadaşlar size Nazarların evlerini birde konağın resmini göstereyim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Konak (yazarımız biraz Karagül hayaranıydı)

Konak (yazarımız biraz Karagül hayaranıydı)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Buda Nazarların evi

Arkadaşlar bölüm sonu oy ve yorumlarınızı bekliyorum.

Doğudan Karadenize AşkWhere stories live. Discover now