4.bölüm "Tatlı bella"

511 33 44
                                    

Nazar'dan;
Tatlı bela:
Nerdesin indiniz mi? Konağın konumunu yolla
Ben:
İndik konağa gelince sana konumu atacağım sana çok ihtiyacım var lütfen yanıma gel
Tatlı bela:
Merak etme bu akşam 20:00'dan önce orda olacağım
Ben:
Seni seviyorum
Tatlı bela:
Bende seni
Telefonumu kapatık montumun cebine koydum. Havalimanında bizi bir adam karşıldı yanımıza gelip "ağam sizi konağa benim götürmemi istedi Tahir ağam ve Mehmet ağam" dedi Murat'ta "tamam koçum" deyip adamın omuzuna dokundu ve arabaya doğru ilerlediler bende tabiki malesef peşlerinden gittim arabaya geçerken şöför kapıyı açtı ve Murat'a dönerek "ağam adamlarımızdan birisi arabayla geç gelir diye bavullarınızı uçağa yükleyip sizden önce geldi" dedi Murat'a "tamam" deyip. Arabaya geçti bende onun yanına geçtim. Hiç konuşmadan konağa doğru gidiyorduk. İçimde istemsiz bir heyecan oluşmuştu galiba ben Fatih'i çok özlemiştim. Ona sarılmayı onunla kavga etmeyi bile özlemiştim...konağa gelmiştik hemen ona konum attım ve telefonumu sesize alıp cebime koydum. İçeri girdik önüme yaşlı bur adam çıktı elini uzatıp "öp elimi gelin" dedi adama işaret parmağımı sallayarak ve kaşlarımı çatarak "bana bakın ben sizin gelininiz değilim!! Buraya kardeşimi kurtarmak için geldim şimdi kardeşimi gösterin bana" dedim. Yaşlı adam kolumu sıkmaya başladı konakdakilerde hiç bir şey yapmadan bizi izliyordu şuan kolumun morardığına eminim adam daha fazla sıkarak" bana bak gelin benimle doğru konuş yoksa" dedi bende bağırarak "YOKSA NE BENİ ÖLDÜRÜRMÜSÜNÜZ!" adam tam elini kaldırmış bana vuracakken gözlerimi kapatım. Ama tokat atmadı hatta dokunmadı bile.
Murat'tan;
Nazar'a tam vuracakken kan beynime sıçradı ve elini tutum sonra Nazar'ın elini tutup bağırmaya başladım. "BANA BAK MEHMET AĞA BANA BAKIN KONAK HALKI NAZAR BUNDAN SONRA BENİM KARIMDIR NAZAR'A EL KALDIRMAYI BIRAKIN ONA SESİNİZİ YÜKSELTMEYE BİLE KALKIŞIRSANIZ KARŞINIDA BENİ BENİ MURAT AĞAYI BULURSUNUZ İSTERSENİZ SİZE ÖFKEMİ GÖSTERMEYEYİM TAMAM MI?! TAMAM MI?! DEDİ SİZE" sonra Nazar'ı alıp Fatih'in haps edildiği odanın önüne getirdim."yarım saatin var sonra çıkartmak zorundayım seni" dedim oda sakince "tamam" dedi. Sonra odaya girdi kardeşine sarıldı benim yıllardır Berrak'a sarılmak istediğim gibi sarıldı. Sonra kapıyı kapattım. Ve Nazar'ın instagramına girdim.

 Ve Nazar'ın instagramına girdim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kuzen kuzene😈😈😈

Kuzen kuzene😈😈😈

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Doğudan Karadenize AşkWhere stories live. Discover now