5.bölüm"Neden seni seveni sen sevmezsin seni sevmeyeni seversin? ki"

429 29 29
                                    

Multi dediğim yerde açıp dediğim yere kadar tekrar tekrar başa sararak dinleyin 😘😘😘😘😘
Murat'tan;
Tam salona geçiyorduk ki içeri biri girdi Nazar ona "tatlı bela" diyerek koştu ama bu....Nazar'ın kuzeniydi. Yanındaki de galiba eniştesi oluyordu. Nazar o kuzeninin yanındaki adama sarıldığı zaman içimde bir şeyler olmaya başladı. Hemen Nazar'ın yanına gittim. Ve adamın yanından çekerek "Hoşbeşiniz bittiyse mustakbel karımı alıyorum" dedim. Cem omuzuma elini koydu ve dediki "Bak kız seni istemiyor zorlama işte" dedi bende "hayırdır baboş bu kızın derdi senimi gerdi sana noluyor?" dedim. Adam da "eniştesi oluyorum ama her şeyden abisi sayılırım" dedi bende dalga geçer bir tavırla "eee o zaman düğünümüzde 1 kelle altın takarsın tamam mı?" dedim eniştesi de Nazar'a bakıp "istemediğin hiç bir şeyi yapmak zorunda değilisin Nazar" dedi bende sinirli bir tavırla "ama o istiyor"
dedim eniştesi Nazar'a dönerek. "İstiyor musun?" dedi
Multiyi açın
Nazar'dan;
Cem abinin bana bunu demesiyle gerçek dünyaya dönerek onlara baktım aklımda bu kadar anı varken ne diyecektim ki evet mi? Yoksa hayır mı?
Flash back
Alp:Nazar hep böyle yapıyorsun ama mızkcılık yapma
Nazar: ama boyumun kısa olduğunu bile bile yukardan atıyorsunuz
Alp:Nazar sen voleybol oynamayı bilmiyorsun kabullen artık bunu lütfen, ortaokuldan beri bu böyle
Nazar:yaaaa banane yaa sen hep boyumun üstünden atarsan böyle olur ben biliyorum tamam mı?
Alp:he gülüm hee
Nazar yanlarından geçen bir adama dönerek
Nazar:pardon yakışıklı bey bana voleybol oynamayı öğretir misiniz?
Der Alp'te Nazar'a dönerek şimdi seni der. Ve Nazar kaçar o kovalar. Sonunda yakalar ve gıdıklamaya başlar. İkiside çimlerde yuvarlanarak gülmeye başlar.
Flash back son
Nazar Murat'ın yüzüne bakar sonra tekrar önüne eğer
Flash back
Gece dolaşmaya çıkmışlardı aniden bir yaz yağmuru başlamıştı Nazar hemen koşarak bir çatının altına saklandı.
Nazar:Alp Napıyosun gelsene üşüteceksin
Alp kolarını açarak bağırmaya başladı
Alp:NAZAR'I KOCAMAN KOCAMAN SEVİYORUM
dedi Nazar da Alp gibi yaparak
NAZAR:ALP'I ÇOK SEVİYORUM HER ŞEYDEN ÇOK
flash back son
Nazar son kez Murat'ın yüzüne baktı sonra tekrar önüne eğdi başını
Flash back
Bize döndü ve bir resim gösterdi aman Allahım bu Fatih çok fena dayak yemiş halde sonra adam dediki "Berdel şart!" Ne diyor ya bu? Ne berdeli bee! Ne diyor bu?! "Yaa sen ne diyorsun ve odun yıl kaç olmuş hâla berdel ne diyorsunuz yaa!" Dedim odun da suratını sıktı ve cevap olarak "yarın Antep'e gidiyoruz bu gün toparlanın" dedi "bana bak sen ne diyorsun ya ev-len-mi-yorum evlenmiyorum yaa Allah Allah" dedim bu odun hiç üslubunu bozmadan "kardeşini seviyorsun değil mi? Onun için evlenmek zorundasın" sonra adamlarına ileri işareti yaparak gittiler. Ben eror vermiş gibi sadece bir noktaya odaklanmış. Duruyordum annem yanıma geldi. Ve dürtmeye başladı "Nazar Nazar" hala bir noktaya bakarak "efendim" dedim annem "kardeşini seviyorsun değil mi? O zaman o adamla evlenmek zorundasın evlenmezsen seni ben öldürürüm. Bak kızım adam zengin parası pullu var. Zengin olursun." Sinirle "aklın fikrin para değil mi? Merak etme para için değil ama Fatih için evleneceğim sende rahatlarsın benden kurtuluyorsun" dedim.
Flash back son
Aklımdakileri bir kenara bırakarak Murat'a döndüm ve dedimki "ben evlenmek istiyorum buraya sadece bana destek olmanız için çağırdım" dedim.(Multi kapatınız) Cem eniştem bana dönerek "bak hala vazgeçebilirsin iyi düşün" dedi. İçerden hizmetli bir kız gelerek "ağam içerden seni çağriylar" dedi. Murat'a "tamam sen git içeri biz geliyoruz" dedi kız başını eğerek gitti. Sonra Murat Cem'e dönerek "Eeee buraya kadar gelmişsiniz bir çayımızı için de gidin ya da düğüne kadar burda olabilirsiniz" dedi. Cem eniştemde "Hayır biz gidelim" dedi sonra bana dönerek devam etti "düğüne kadar burdayı vazgeçmek için hâla zamanın var" dedi sonra Esra'yla el ele tutuşarak gittiler. Murat bana dönerek "Eee şovun bittiyse gidelim." dedi. Bende ona dönerek "bana bak benimle düzgün konuş ben senin ne karınım ne kölenim. Ben senin hiçbir şeyin değilim. Bunu unutma" dedim ve salona girdim. Murat'a arkadan girdi...yaklaşık iki saat geçmişti ama hala herkes oturmuş ağaların konuşmalarını dinliyordu. Bir şeyler diyorlardı ama pek anlamamıştım. Sonra birden içeri bir kız girdi ve bağırmaya başladı(hizmetli yani konakta çalışan bir kız) "AĞAM AĞAM BAKIN NE BULDUM AĞAM" dedi noluyor ya yine? Mehmet ağa elindeki fotoğraflara benzeyen kağıtlara baktı sonra bunları yere fırlattı Murat ve Tahir abi fotoğrafla baktığı sırada ben ve çocuğun bakıcısı (Nefes'ten baaş ediyor henüz adını bilmediği için öyle diyor) uzaktan bakmaya çalışıyorduk. Oha bunlar.

 Oha bunlar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nasıl yani bunlar düğün ve nişan mı yapmışlardı? Bunlar nasıl böyle bir şey yaparlarki

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Nasıl yani bunlar düğün ve nişan mı yapmışlardı? Bunlar nasıl böyle bir şey yaparlarki. Biz onlar için zorla evlenirken onlar düğün ve nişan yapıp eğlenmişlermiydi. Ben bunları düşünürken saniye hanım çığlığıyla gerçek dünyaya döndüm. Kalp krizi geçiriyordu galiba herkes başına toplanmıştı aralarına girdim "açlın ben tıp fakültesi son sınıf öğrencisiyim" dedim hepsi kenara çekilince aralarına girdim Saniye Hanıma kalp mesajı yaptım.
Murat'tan;
Ona bakıyordum anamı tedavi ediyordu. Resmen bu kız bende neden bağımlılık yapmıştı ki neden bu kadar seviyordum ki. Peki yaa o beni neden sevmiyordu? Neden? Neden seni seveni sen sevmezsin seni sevmeyeni seversin ki? Neden? Şuan anam hiç umrumda değildi umrumda olan tek şey Nazar'dı kalbimdi.
3 saat sonra:
Yazar'dan;
Saniye'yi içeri götürmüşlerdi tekrar aynı durum olmuştu herkes susmuş ve agaları dinliyordu aniden Mehmet ağa girdi söze "Nazar ve Murat ağanız 1 hafta içinde evlenecekler

Evet sonunda bölüm gelduuuuuuuuuuuuuu. Bir şey diyeyim mi bu bölüme berber desenizde alınmaması çünkü kötü oldu
:( Aslında paylaşmayacak yeniden yazacaktım ama sizi bekletmek istemiyorum. Neyse sizi seviyom çukutalarım. Bays. Tamam shoplar güzel olmadı yüzüme vuramayın. Tekrar sizi seviyom çukutalarım

Doğudan Karadenize AşkWhere stories live. Discover now