Capitolul 10.

10 1 0
                                    

Am dansat, ne-am jucat, am cântat, a fost superb.

La final s-a dat tortul. Arăta așa:

Era și delicios recunosc

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Era și delicios recunosc. Am primit cadouri de la toți. De la Theodor am primit un inel superb pe care chiar îl ador și i-am promis că nu o să îl scot niciodată:

 De la Theodor am primit un inel superb pe care chiar îl ador și i-am promis că nu o să îl scot niciodată:

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Și un buchet de flori minunate. De la ceilalți am promit muuulte dulciuri, firi multe, 2 ursuleți imenși. Toți era grozav.

La finalul petrecerii am dat un foc lung de artificii și am sărit toți îmbrăcați în piscină care era enorm de mare și plină cu baloane. A fost sa frumos.

Acum stau in pat cu o carte în mână numita "Păcatul tău sunt eu" și sorbind dintr-o cană de cafea.

Și uite așa Theodor locuiește cu noi. Inca îmi este teama de el dar mă voi obijnuii. Cu Andreas langa mine totul este posibil. In seara de după ziua mea i-am spus în fața că îl iubesc și el la fel. Chiar o fac. Habar nu am ce as face fara el. Pe zi ce trece sentimentele pe care eu le sunt pentru el se dezvolta tot mai mult.

-Neata iubito!

-Neata iubire.

Las cartea jos și îi trag un pat langa mine. Îl ador.

*După 5 luni*

Și uite că acum in fiecare zi m trezesc în brațele tale și cu săruturile tale dulci. Ai fost puțin distant in ultimele zile dar tot eu eram cea care te îndulcea. Transformarea a decurs bine. Ceilalți m-au învățat să mă controlez și am reușit.

Acum stau in brațele tale cu ochii închiși iar tu stăteai pe spate jucându-te cu parul meu.

De când a venit Vanessa și Tobyass ai inceput sa te porți ciudat. Pare că Vanessa nu mă prea suporta dar e ok. Toby e o persoana uimitoare. Prima oară nu vorbea mai deloc pana mi-a spus o rețetă de prăjitură care cu ajutorul lui am făcut-o super delicioasă și tuturor le-a plăcut.

(..)

Andreas a expirat puțin greu și s-a ridicat din pat stand pe marginea lui.

-S-a întâmplat ceva?

În Adâncul PăduriiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum