Capitolul 15

12 1 0
                                    

#Needitat#


Nu pot sa cred. Se pare că trecutul îmi dă târcoale.

-Inna! Ce faci tu aici?*Eu*

-Am fost chemată de Lariss, sori lui Kay e prietena mea. *Inna*

-Doamne ce mă bucur să stea văd.*Eu*

Merg către ea și o îmbrățișez strâns. Mi-a lipsit bruneta mult de tot. Am cunoscut-o când am fost acum 2 ani in oraș. Ea era atacată și mi-a spus sa plec. Mă salvase. De atunci nu am mai auzit de ea. Arată la fel ca atunci. Aproximativ 1.65, brunetă cu ochi căprui, zâmbet imens și era îmbrăcată într-o pereche de blugi negrii și un maieu strâns pe corp tot negru.

-Inna draga mea.*Regina*

I se adresează în cele din urmă regina.

-Iti arăți tu camera te rog? După aceea aveți timp liber. Puteți merge prin oraș.*Regina*

-Normal.*Inna*

Îmi zâmbește și mă ia de mână urcând pe scările care duc la etaj. Mergem drept în față pe un coridor care se termina cu alte două coridoare în stânga și dreapta. Noi mergem drept în fata la o ușă de lemn alba.

Intrăm înăuntru. Îmi las bagajul jos și mă uit in camera. E superbă. Culorile existente sunt mari și alb. Doar perdelele sunt roșii. Langa fereastra imensă ce lasă lumina sa intre. (O da. Uitasem sa spun. In timpul antrenamentelor nu era soare deci.. fix atunci m-am trezit eu sa îi întreb cum pana acum nu m-am ars soarele și mi-au spus pentru că nu am băut sânge. Odată ce m băut ei mi-au adus un inel superb care îmi dădea voie sa ies in lumina) era un pat de doua persoane alb iar langa era o noptiera maro iar lampa era albă. In fața patului era într-un perete un televizor iar langa el în partea stângă erau 2 usi. In prima era dressingul imens și în cealaltă era baia mare și frumoasă. In partea dreapta a televizorului era o ușă care ducea la balcon. Pe balcon erau niște fotolii și o masa puse într-o parte.

-Wow.*Eu*

-Frumos nu?*Inna*

-Da.*Eu*

Mă uit la ea cum îmi zâmbea așa sincer.

-Cum de ești aici?*Eu*

-Ma crezi dacă îți spun că voiam să vin să te văd dat erai cu vârcolacii? Îmi era frica sa nu cumva să îmi facă ceva.*Inna*

-Am înțeles. Mi-a fost enorm de dor de tine.*Eu*

-Și mie Selena. Haide să îți prezint pe cineva.*Inna*

-Stai. Mă pot schimba? Nu prea suport rochiile*Eu*

-Sigur. Hai *Inna*

Mergem in dressing cu tot cu hainele mele și um.. niste blugi negrii cu talie înaltă și rupți un genunchi, și un maieu strâns pe corp alb. Plus jacheta de piele neagra și tenesii albi. Îmi prins parul într-o coadă, mă machiez ca de obicei și ies. Eu și Inna mergem până la scări și cotim la dreapta. Intrăm pe a doua ușa de pe dreapta. Acolo erau 3 persoane. O fata stand pe pat și 2 băieți stand pe fotoliu.

-Gasca ea e Selena.*Inna*

-Oh. Bunaa Selena. Eu sunt Lariss.*Lariss*

Îmi spune fata venind spre mine și luându-mă în brațe. Se pare că e de vârsta cu mine, mbine cu alți o mie de ani în spate, par blond și ochii albaștrii.

-Eu sunt Ștefan *Ștefan*

Îmi spune tipul venind în fața mea. Era mai înalt cu jumătate de cap sau ceva decât mine brunet cu ochii albaștrii și bine făcut.

În Adâncul PăduriiOù les histoires vivent. Découvrez maintenant