Capitolul 13

8 1 0
                                    

#Needitat#

Stăm toți în sala de mese vorbind și râzând. Am discutat toți despre noi. Despre trecut. Mama are 39 de ani și era o muritoare înainte să se căsătorească cu tata. Tati are 41 de ani. De fapt 41 pentru eternitate. Mama are de fapt 583 de ani iar tata 2 mii de ani. Fratele meu  are 22 de ani iar bunica mea, din partea tatălui deoarece părinții mamei mele numai sunt are 2863 de ani. Bunicul am înțeles că e un satul vecin. Are 3992 de ani. Au sânge original in ei. Și în sfârșit cumnata mea Ariana. Care este o persoana uimitoare și de asemenea un vampir. Avea 20 de ani când a fost transformată. Din cate mi-ai spus ea a vrut sa fie transformată. Transformarea a fost făcută acum 6 luni. Părinții ei au murit dar a continuat. Nu s-a lăsat doborâtă de durere. Ea cu fratele meu au 1 an de relație și le merge tot mai bine.

Cam atât cred. Bunicul meu va venii mâine. Am înțeles că de-abia așteaptă să mă vadă. Și eu pe el.

Bunicul meu ... Cel adoptiv a plecat la Domnul Ramses. E o vrăjitoare și.. sunt în relații bune. Cred că împreună sau ceva=))) și acum locuiește cu el.

Mi-a fost făcut turul castelului. Era imens. Dar am reținut unde e camera mea. Primul etaj, a 4-a ușa pe stânga. Era că un labirint. O sa îmi ia ceva sa ai cat pe unde trebuie sa merg.

Camera mea era mare și spațioasă. Și firele culori existente acolo erau alb negru și roșu. Era superb. Un bat de 2 persoane alb cu pernele roșii iar pătura neagră. In dreapta patului era un perete făcut din sticlă. Mi-au spus că acum camerele de pe partea stângă sunt cu peretele din sticla. Au renovat ceva pe aici. Aveam o noptiera alba și o lampa tir alba superbă.

In fața patului era un televizor imens și langa el era o ușă care duce la un dulap la fel de spațios plin de rochii, diademe, pantofi chiar și haine normale. Era o oglindă mare acolo și multe machiaje. Pentru orice eventualitate. In partea cealaltă a televizorului era încă o ușă care duce la baie. La fel de spațioasă. Culoarea existentă în încăpere era roșu și alb. Și puțin negru pe la oglinda din stânga. Cada era în fața. Era mare. Pe stânga era o oglindă la fel de mare. Pe partea dreapta era toaleta.

Draperiile erau negre. In mijlocul camerei se întindea un covor Kung și pufos alb care stătea pe parchetul de culoare tot alba.

Langa pat in partea dreapta era un laptop, o tableta, niste încărcătoare, căști. Tot felul de aparate aranjate pe o masa neagră cu o fata de masa roșie.

Totul era perfect. Scos ca din povesti.

După o zi

Ies din dus pregătindu-mă într-o rochie lunga de culoare neagra cu un corset roșu sângeriu și dantela neagră, niste pantofi negri cu toc tip cui, am fost machiată natural, fond de ten, rimel puțin tuș etc. Parul l-am ondulat și l-am lăsat pe spate. Și cam atât. Mama mi-a spus sa mă îmbrac așa. Ca să fac o impresie bun bunicului.

Merg jos coborând scările pentru a ajunge  la ușa care se auzea un ciocănit. Privirile fratelui meu, cumnatei mele, tatălui și mamei mele erau ațintite către mine. M-au îmbrățișat și mi-au spus că sunt minunata după care a deschis ușa. In pragul ei stătea un bărbat de maxim 50 de ani înalt cu parul saten și ochii albaștrii și cu un zâmbet larg venind pe fata lui când mi-a întâlnit ochii.

-Selena?

-Da bunicule, eu sunt.

Spun cu lacrimi in ochi și mergând către el sa il îmbrățișez.

-Nu credeam că o să te mai revăd.

-Niciodata sa nu gândești negativ Bunicule.

Seara

Cobor în aceeasi rochie la cină.

Mă așez langa mama

-Cum ți se pare locul scumpo?

Îmi spune tatăl meu uitându-se la mine și zâmbind.

-Imi place mult. E totul superb.

-Ma Bucur că îți place. Camera aceea am făcut-o special pentru tine.

-Mulțumesc tată.

Ne punem toți să mâncăm Intre timp și povestind mai multe lucruri.

-Mama, tata. Eu .. cum îmi voi controla foamea?

-Draga mea. Mâine vei fii supusă la încercări și o să vezi că nu o sa fie greu. Poimâine vei reușii sa te controlezi. Îmi spune mama pe un ton blând.

-Așa de repede?

-Doar daca îți dai silința. Și plus că Daniel ne-a povestit că atunci când ai simțit mirosul de sânge al fetei ăleia te-ai abținut. Ești totuși pregătită dar acum doar te testăm.

-Bine.

Le spun după care ne continuam cina. După ce terminăm ne uram noapte buna și mergem fiecare la camerele noastre.

Mâine o să fie o zi lunga.

În Adâncul PăduriiWhere stories live. Discover now