Capitolul 11

10 1 0
                                    

A ieșit pe ușă trântind-o iar eu m-am lăsat răzămată de pat uitându-mă într-un punct fix. In momentul când el a spus că nu mă iubește am simțit că mi-a văzut cerul în cap. A ales. Dar e ok. Nu este sfârșitul lumii. Am căzut acum dar mă ridic pentru că sunt puternica. Da.. nici eu nu m-am crezut.

Îmi șterg lacrimile și ies din cameră.

-Aargh.

O aud pe Karla țipând.

-Ce s-a întâmplat?

Spun eu coborând scările.

-M-am tăiat. O nimica toată.

Trag aer in piept dar nu e bine. Dacă ești vârcolac nu cred că ai pofta de sânge. Odată ce am tras aer in piept și când am simțit sângele mi-a venit.. o pofta.. nu știu cum sa explic. Ce p*la mea se întâmplă?

- C-Ce ai pățit la ochi?

Îmi spune Karla cu o urmă de teamă arătată pe fața ei.

Îmi micesc ochii puțin și mă îndrept spre baie. Intrând în ea am mers spre oglinda. Aveam ochii roșii și numai vene negre pe lângă ei.

Merg rapid jos speriată și mă uit după Karla care i-a chemat pe toti ceilalți.

-Ce se întâmplă cu mine?

-Vampir.

Spune Theodor punându-se calm pe canapea.

-Nu. Nu are cum!

-Ba are.

Ne îndreptăm cu toții cu fața către sursa vocii. In fața ușii era un bărbat puțin înalt îmbrăcat la costum cu părul alb și cu ochii verzi în vârstă de aproximativ 50 și ceva de ani. Nu se poate

- Bunicule! Imposibil. Te-am văzut murind.

-Iti explic totul acum scumpo. Pot intra?

-Intrati. Spune Theodor

Bunicul intra in casă și Vine direct la mine să mă ia în brațe. Îmi spune că îi era dor de mine iar eu i-am spus același lucru plângând ..puțin.

-Nu ești nepoata mea.

-Stai ce?

Mă ridic șocată de pe canapea uitându-mă la el. Da' ce direct a fost.

-Părinții tai au fost vampiri. Nu orice vampiri. Tatăl tău era regele regatului vampirilor iar mama ta regina. Erau persoane bune și.. încă sunt.

-Tot nu înțeleg.

-Părinții tai erau prieteni de familie cu noi. Acum 18 ani s-a iscat un alt război, mare intre vampiri și vrăjitoare. Ca tu și fratele tău, cel real, să fiți în siguranță a încercat să vă ducă unei familii. Tu erai de-abia născută iar fratele tau avea 4 ani. Pe tine te-a dat familiei noastre și am avut grija de tine.

-Nu nu. Stai. Și faza cu vârcolacul??

-Ti-am dat din sângele nostru. Continuăm. Pe fratele tău l-a dat unei vrăjitoare și l-a crescut pana la vârsta de 16 ani și după vrăjitoarea împreună cu el au mers la castel. Tu trebuia să pici neobservată ca sa nu ajungi pe mana lui Alberto. Fratele tatălui tău. Vrea să te omoare pentru a-ți lua sufletul. Dacă te-ar omorâ sufletul tau ar ajunge în purgatoriu. Acolo fiind și Samantha, sufletul lui pereche. Tu intri ea iese. Ea s-a sinucis deoarece nu îl mai suporta pe Alberto chiar daca e perechea lui  A fost obligată să stea cu el. Nu vrea sa se întoarcă. În scrisoarea ei înainte să moară scria că pentru ca sufletul ei sa se odihnească sa îl omoram pe Alberto. Are dreptate. El nu putea fii la conducere pentru că nu o avea pe ea, daca ea revine există șanse să ia conducerea. Dacă o ia o sa vrea ca lumea sa fie stăpânită doar de vampirii. Tatăl tău vrea ca toți să fie în pace. Si.. Alberto încă nu știe de existența ta. A incercat cu fratele tău dar nu a reușit și nu știu dacă și-a dat seama că tu exiști.

În Adâncul PăduriiWhere stories live. Discover now