10. Castelsardo

361 23 4
                                    

- Е, зайо.. Сега вече ще ми кажеш ли къде отиваме?
Самолетът беше във въздуха от около 15 минути. Аз не говорех. Бях бясна на баща ми, на Тамара, на Ломбарди и на целия шибан свят, а не исках да си го изкарвам на него. Може би дори не беше добра идея да идва с мен. Да взема момчето, което едва познавах на неочаквана почивка отвъд океана.. дори не знаех дали има паспорт в себе си. Но имах нужда точно от него- от някого, който няма да ме упреква.
- Имаш ли паспорт в себе си?
- Ъъ, да. Взех го за всеки случай..
- Кастелсардо.
- Кас-какво?
- Кастелсардо. Малко градче в Сардиния. Там отиваме.
- Ахаа.. Какво каза, че работят вашите? - Картър се засмя сладко и ме погледна подозрително.
- Банково дело. Притежаваме една от най-големите италиански банки- Banca Carige.
Разбира се, банковото дело беше само прикритие, а милионите минаващи ежеседмично през системата на Carige бяха изкарани от трафик на наркотици и оръжия. Проституцията беше част от схеми, на които семейството не беше фен и за мое щастие от десетилетия бяхме оставили тази част на "приятелите" ни от клана Камора. Неаполитанците- най-жестоките сред цялата италианска мафия.
- Яко. - той сведе погледа си и отвори уста, за да каже нещо, но пак я затвори. Погледна ме в очите. - Ще ми кажеш ли какво стана?
- Нищо.
- Стига, Куини! - той стана отседалката си и дойде пред моята.- Можеш да ми се довериш.
- Аз.. - въздъхнах театрално. - Просто имах тежка седмица, окей? Скарах се с баща ми.. Имам проблеми и имам нужда от почивка. Мислех си, че това ще е добра възможност да се опознаем, ние.. Не прекарваме много време заедно и..
- Разбира се, красавице! Радвам се, че съм тук! - подигна се и нежно сля устните си с моите. Аз задълбочох целувката, а той ме вдигна на ръце така че да увия крака около кръста му. Фактът, че този самолет притежаваше спалня направи осемчасовия полет доста по-приятен.
Влажните целувки, който Картър оставяше по цялото ми тяло караха напрежението от мен да изчезне, а горещото му тяло под моето, над моето и където се сетите около моето беше като лек за душата ми.
Събудих се в прегръдките му около един час преди кацането.
- Толкова си красива докато спиш.
- Това е такова клише, Кар.. Плюс това смятам, че да зяпаш човек докато спи е психопатско. - опитах се да стана от леглото, но той ме задържа и върна обратно.
- Права си. Аз съм доста луд човек.
"По теб" - довърши той, а аз казах в един глас с него.
- Ей, голяма си кучка значи!
Аз се усмихнах чаровно, а Картър започна да ме гъделичка.
Самолетът кацна на Италианса земя в един часа през нощта местно време. Как мразя тази часова разлика...
- Е, зайо.. Какъв е планът сега?
- Сега, скъпи.. - лъскаво черно Порше паркира пред нас. - Имаме два варианта. Огромна спалня в хотел Bajaloglia с гледка към морето или сепаре в клуб Ciao Bella.
Кар уви ръката си около кръста ми.
- Май на сто процента предпочитам спалнята. - и отново ме целуна преди да се качим в колата.

QueenWhere stories live. Discover now