•8•

33.7K 2.4K 3K
                                    

🌌

•23:39•
•Xest Restoran•

Taehyung gözlerini kapatıp sabır diledi. Yanında ki boş boğaz Yugyeom sınırlarını zorluyordu. Birlikte şarap içerken sürekli olarak 'çok ateşli gözüküyorsun Taehyung-ah' 'Arkadaşım olmasan çok fena vurulurdum Taehyung-ah' gibi cümleler kurmuş ve sinirlerini oldukça germişti. Kutlama bittikten sonra Yugyeom'un ağzına çok güzel sıçacaktı. Şu an yapamamasının tek sebebi üzerinde olduğunu bildiği gözlerden dolayıydı. Tüm şirket çalışanlarının olduğu partide ekstra olarak özel misafirler de gelmişti. Ortak oldukları şirketin yöneticileri ve daha tanımadığı bir sürü zengin kişiler.

Hepsi şatafatlı olan salonda birbirlerine yalancı gülümsemeler sunuyor ve basın mensuplarına malzeme vermemeye çalışıyordu. Kızlar kıyafet gösterilerini yaparken, şarabından bir yudum daha aldı. Yugyeom'un abarttığı kadar güzel olduğunu düşünmüyordu.

Basit beyaz gömlek üzerine kırmızı kadife bir ceket geçirmişti. Altında bacaklarını saran siyah kotu ve bir de siyah kemerindeki gümüş detayla oldukça dengeliydi. Genelde onu hep iş kıyafetleri ile gören Yugyeom ve daha bir çok şirket çalışanı için görsel şölen oluşturduğunun farkında değildi.

 Genelde onu hep iş kıyafetleri ile gören Yugyeom ve daha bir çok şirket çalışanı için görsel şölen oluşturduğunun farkında değildi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Taehyung gözlerini etrafta gezdirip düşünürken omuzunda bir baskı hissetti. Bay Lee Min Hoo ona sıcak bir gülümseme ile bakıyordu. Taehyung saygı ile adamın önünde eğilirken oldukça şaşkındı.

"Oh, Bay Lee..."

Öyle ki şaşkınlığı sesine bile yansımıştı. Lee Min Hoo dudaklarını ısırarak onun tatlı görüntüsünün kendisini güldürmesine engel oldu. Bir insanın şaşkın hali nasıl olurda sevimli olurdu?

Tüm partide olan yapmacık insanlara nazaran samimi bulduğu tek kişi ortağının sekreteriydi.

"Nasılsın Taehyung?..."

Taehyung kendini toparlayıp adama güzel bir gülümseme sundu. Tanıdığı kadarıyla Bay Lee oldukça işinde başarılı ve sıcakkanlı biriydi.

"İyiyim efendim, siz?..."

Min hoo Taehyung'un omuzunda olan elini çekerken alınmış bir surat ifadesine büründü.

"Bende iyiyim ama görüşmeyeli uzun zaman oluyor. Anlaşma toplantısından sonra halbuki buluşmak için sözleşmiştik. Resmen ekildim."

Dudaklarını yalancı bir ifade ile büzerek Taehyung'a bakarken, çocuğun yanaklarının kızardığını görmüştü. Taehyung utangaç ve oldukça saygılı biriydi. Ayrıca çok sevimli ve bir erkeğe oranla çokta güzeldi...

"Üzgünüm Bay Lee... işim sayesinde sürekli meşgul oluyorum ve mesai den sonra eve geldiğim zamanda da oldukça yorgun ve bitkin düşüyorum. Sizinle sözleştiğimiz günde Bay Jeon'un bitiremediği belgelerle uğraşıyordum..."

xest 'vk• [TAMAMLANDI LAN]Where stories live. Discover now