•20•

19K 1.4K 1.5K
                                    


Bu bölümü hesabımı çalıp taslaklarımı ve selenophilenin bir bölümünü silen kişiye ithaf ediyorum, anasını siktiğimin oruspusu keyifle oku ☺️

Bu bölümü hesabımı çalıp taslaklarımı ve selenophilenin bir bölümünü silen kişiye ithaf ediyorum, anasını siktiğimin oruspusu keyifle oku ☺️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

••••


Jungkook sinirli bir şekilde avukatı ile görüştüğü toplantı odasından dışarı çıktı. Borsa işinden çekilmenin kolay olacağını söyleyen avukatına rağmen bu işten tamamen kurtulmadan içi rahat etmeyecekti. Ellerini kravatına atıp biraz gevşetirken uzakta dosyaları ciddi bir şekilde inceleyen sevgilisini gördü. Hiç şiir okumamış olan Jungkook'a şiir yazdıracak güzellikte olan kemikli zarif ellerini dosyaların arasında gezdirirken suratında bulunan seksi ifadeye karşı Jungkook derin bir iç çekti. İçinde her saniye büyüyen sevgisi kalbini ağrıtıyordu. Sürekli olarak onu kollarının arasına almak ve yasemin kokan boyun girintisinde yaşamak istiyordu.

Bir eli belinde olan kemerinin üzerinde iken dikkatli bir şekilde kendisini fark etmeyen Taehyung'u izliyordu. Yanından geçip giden çalışanların bakışlarını bile fark etmeyecek şekilde odaklanmıştı. Taehyung izlendiği hissi ile kafasını kaldırırken patronunu gördü. Çevresindeki çalışanların bakışlarını yüzünden gelirmiş ve Jungkook'la olan göz teması devam ederken hafifçe kafası ile selam vermişti. Jungkook onun bu tedirgin hali ile neredeyse gülümseyecekken kendini tutup kafası ile odasını işaret etti.

Bu bir nevi odama gelin Bay Kim demekti. Taehyung mesajı alıp önüne dönmüş ve hasılat dosyasını kapatmıştı. Aylık fatura listelerinin olduğu mavi dosyayı alırken sandalyesinden ayaklandı. Bu dosyadaki gelirlerin vergi yüzdelerinin kontrolü için Jungkook'a vermesi gerekti. Kendisini odada bekleyen patronuna camdan küçük bir bakış atıp ceketini giymeden odaya gitti. Odaya girmeden önce kendini boğan kravatını gevşetmeyi ihmal etmedi.

"Toplantı nasıl geçti Jungkook?..."

Taehyung Jungkook'un masasına doğru yaklaşana kadar patronu onu büyük bir dikkatle izlemeye devam etti. Taehyung elindeki dosyayı masaya koymuş ve işaretlediği bir kaç yeri bulmaya çalışırken Jungkook'un gözleri hala onun üzerindeydi.

"Çok güzelsin."

Taehyung dosyada olan bakışlarını Jungkook'a çevirdi. Gözleri oldukça durgun bakıyordu ve çok güzelsin derken ki ses tonu ise iltifat etmekten ziyade bariz bir gerçeği dile getirir gibiydi. Ayrıca Jungkook'un iş konuşmak istemediğini de anlamıştı.

Taehyung yanağına misafir olan kırmızılıkların farkındalığı ile kafasını dosyalara çevirip belli belirsiz bir tebessüm kondurdu yüzüne.

"Sende çok yakışıklısın."

Flörtöz bir şekilde yandan sevgilisine bakarken gülümsemesi büyümüştü. Jungkook ön dişlerini göstererek gülümserken damarlı elini Taehyung'un ipek saçlarına attı. Yumuşak saçları okşarken Taehyung bir kedi gibi kafasını Jungkook'un eline doğru sürtüyordu.

xest 'vk• [TAMAMLANDI LAN]Where stories live. Discover now