•18• (m)

41.4K 1.9K 5.8K
                                    

18. Bölüme özel +18cik bölümler geldi cimcimeler ;)

 Bölüme özel +18cik bölümler geldi cimcimeler ;)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


_______

1 hafta sonra

Taehyung elindeki dört dosya ile birlikte patronunun odasına doğru giderken sıcak olan hava yüzünden kıravatını gevşetmişti. Bugün akşama kadar mesaiye kalması gerekiyordu çünkü uzun zamandır boşladığı belgeler birikmiş bir durumdaydı. Jungkook yüzünden ertelediği dosyaları bugün bitireceğine dair kendine söz verdi. Önünden geçtiği cam ofisten ona gülümseyerek bakan MinJaeye tebessüm edip hafif bir açıyla eğildi. Bu aralar sürekli olarak kendisine garip garip gülüyordu ve sebebini bilmemek Taehyung'un aklını karıştırıyordu.

Jungkook'un odada tek olduğunu düşünse de kapıyı tıklattı. Patronunun boğuk sesi ile gel dediğini işitince kapıyı açtı. İçeri girerken bakışları büyük deri koltukta oturan sarışın çocuğa takıldı. Şirkette çok sohpetleri olmasa da Taehyung'ta iyi izlenim bırakan Jihoon kısaca ayağa kalkıp eğildi. Taehyung'un ondan büyük olduğunun bilincindeydi. Taehyung'ta gülümsemiş ve patronunun önünde eğilmişti. Odada şirketten biri olduğu için davranışlarına dikkat etmesi gerekiyordu. Bir gün yanlışlıkla ağzından Jungkook kelimesi çıkacak diye ödü kopuyordu..

"Bay Jeon anlaştığımız ajans yönetimi dosyaları göndermiş." Taehyung Jungkook'un masasına doğru geçmiş ve dosyaların birincisini bırakmıştı. Jungkook bir kaç saniye Taehyung'un yüzünde gözlerini dolaştırmış ve onlara dikkat kesilen Jihoon ile önündeki dosyaya dönmüştü. Bir şeyleri gizli yürütmek ona göre değildi bu yüzden en kısa zamanda Taehyung ile olan birlikteliğini duyurmaktan çekinmeyecekti. Şimdi sadece Taehyung'un onayını bekliyordu.

Ajanstan gelmiş olan dosyaya tek tek bakarken aklında olan tek şey ayakta duran sevdiği çocuğu dizlerine oturtmaktı. Odada bulunan Jihoon yüzünden rahat hareket edememesi canını sıkmıştı. Bir an önce aradığı dosyayı bulmalı ve odadan çıkmalıydı. Bu sayede Jungkook, Taehyung ile özlem giderebilirdi.

Jungkook üçüncü dosyaya geçerken Taehyung ise masanın başında Jungkook'un inceleyip imzaladığı sayfaları inceliyordu. Jungkook'un gözden kaçırdığı bir şey olursa Taehyung ona gösteriyor ve fikirlerini söylüyordu. Yaklaşık beş dakika sonra Jihoon aradığı dosyayla birlikte selam vererek çıktı. Jungkook ise kendini oturduğu koltuğunda geriye yaslamış ve hala dosyalar ile ilgili konuşan Taehyung'u kucağına çekmişti. Taehyung yan bir şekilde Jungkook'un kucağına düşerken böyle bir atak beklemediğini gösteren dudakları aralanmıştı.

"Bence artık aramızdaki ilişkiyi saklamadan göstermenin zamanı geldi Taehyung." Taehyung düşünür gibi sesler çıkarırken Jungkook onun ince belini daha sıkı sarmıştı. "Ama Jungkook şirkette ilişki yasağı koyan sensin. İlişki yasağı koyup ilişki yaşadığını söylemeyi mi düşünüyorsun? Ayrıca daha biz çıkmıyoruz bile." Taehyung istemsiz bir şekilde kaşlarını çatıp kollarını birbirine bağladı. Sevgili değillerdi fakat sevgili gibilerdi. Aralarındaki ilişki çok garipti.

xest 'vk• [TAMAMLANDI LAN]Where stories live. Discover now