•11•

28.1K 2.3K 996
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ünlü Jeon şirket zincirinin genç CEO'su Jeon Jungkook, dün akşam itibariyle ortak olduğu şirket olan Lee holding ile bağlantılarını kopardığını açıkladı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ünlü Jeon şirket zincirinin genç CEO'su Jeon Jungkook, dün akşam itibariyle ortak olduğu şirket olan Lee holding ile bağlantılarını kopardığını açıkladı. Sebebini sonra açıklayacak olan şirket yetkilileri  olayın aslını bildiğini iddia eden fakat yanlış şeyler paylaşanlarla ilgili herhangi bir bilgilerinin olmadığını ve gelecek olan basın açıklamasında sebebi duyuracaklarını belirtti. Lee holding ise bu durum karşısında hâlâ sessizliğini koruyor. Kore'nin iki güçlü şirketinin ortaklığının bozulması sonucu bir çok sponsorluğun iptal olacağı söylentileri devam ederken, ayrılan iki şirketin marka yarışı yapıp yapmayacakları ise merak konusu!  En güncel haberleri sunmaya devam edeceğiz, beklemede kalın!

••••••••

Taehyung gergin bir şekilde odada dolanırken okuduğu haberle iyice gerilmeye başladı. Millet bu haberin çıkmasını beklermiş gibi saçma salak teoriler üretirken bir kesim kız meselesi yüzünden olduğunu diğer kesim ise anlaşamadıkları için ayrıldıklarını düşünüyordu.

Ülkenin önemli gelirini karşılayan ortak şirketin ayrılığı ise bir çok kişi tarafından fırsat bilinmiş ve sürekli olarak ortaklık teklifleri gelmişti. Taehyung'un telefonu sabahtan beri susmuyordu ve her ne kadar Bay Jeondan kaçsa da ona bunu sorması gerektiğini biliyordu.

O olayın üzerinden bir hafta geçmişti ve Taehyung kendini kandırmak dışında hiçbir şey yapmamıştı. Sürekli olarak "Bay Jeon sarhoş olduğu için öyle bir şey oldu, daha fazla bu konu üzerinde düşünme!" gibi sözlerle kendini dizginlerken bu bir hafta boyunca elinden geldiğince Bay Jeondan uzak durdu. Odasına girip bir konu hakkında imza alırken bile göz göze gelmemeye çalışıyordu.

Eğer yaşanan bu şeyi unutmazsa işine odaklanamazdı. Olabildiğince olayları görmezden gelmeye ve üstünü kapatmaya çalışıyordu.

Bu yüzden git gel yaptığı fikirden sıyrılarak Bay Jeon'a mesaj atma kararı aldı.

KimTae: Efendim, haberleri gördünüz mü?

Jeonjk: Evet, gördüm.

KimTae: Bu konu hakkında ne yapmayı düşünüyorsunuz efendim?

KimTae: Biliyorsunuz, durduk yere çıkan bu ortak ayrılığı sonucu herkes ortaya yalan haber çıkarmaya başladı.

KimTae: Bunun dışında bir çok ortaklık teklifi ve sponsor sorunları var.

Jeonjk: Cumartesi basın mensuplarına açıklama yapılacağı zaman kardeşçe bir ayrılık olduğunu ve anlaşmamazlıktan dolayı şirketleri ayırma kararı verdiklerini söyleyeteceğim Bay Hanbine.

Jeonjk: Onun dışında sponsorluk işlerini askıya al. Karşılayacak miktarı analizleyip önemli olanlara öyle devam edeceğiz. Gelen ortalık başvurularını da gözden geçir. Kayda değer bir şey bulursan getirirsin.

KimTae: Peki Bay Jeon...

KimTae: Şey.. eğer özel değilse gerçekten ortalıklıktan ayrılma sebebiniz neydi?

KimTae: Çünkü bunun akla yatar bir hali yok, verilerin düşme olasılığı büyük bir ihtimalle artacaktır.

(Görüldü)

KimTae: Ah, merakım yüzünden özür dilerim Bay Jeon. Sponsor işini yarına yetiştireceğimden emin olabilirsiniz.

(Görüldü)
20.45

Jeonjk: Sadece sana olan bakışlarından hoşlanmadım.

23.37








teARMY

-

Neler diyorsunuz Jeonleus bey

Neler diyorsunuz Jeonleus bey

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
xest 'vk• [TAMAMLANDI LAN]Where stories live. Discover now