Felvételi

21 3 0
                                    

Hát végre kiírom ezt a két napos felvételit. 

Mikor oda értünk nem akartam kiszállni az autóból.

Én: Anya! Nyugi, még egy óra sincs!-maradtam bent.

Anya: Gyere már! Nem esz meg senki!-húzott ki.

Utána bementünk. Nagyon be voltam szarva a sok embertől. Oda mentünk a pulthoz, hogy oda adjam a papírjaimat és alá írtam egy lapot. Feljött velünk az egyik a szobába és oda adta nekem a huzatot. Szokásosan a sarokba lévő ágyat választottam ami messze van a többiektől. Húú, de  nem vagyok antiszociális!! 

Utána olyan szerencsétlen voltam, hogy elvesztettem a nevem. De kaptam újat!! >-<

Anya meg ágyazott addig én körbe néztem. Sok sok ember...! Ezért vissza mentem. Utána anya haza ment és én meg egyedül maradtam az ismeretlenek között. Uhh. Megismertem a lányokat akik velem laktak a szobában. Kedvesek voltak. Valaki kedves volt VELEM!! 

Utána le kellet mennünk mert elmondták miket fogunk csinálni. Elsőnek teszteket oldottak meg velünk. Két csoportra osztottak minket. Voltak zöldek és narancssárgák. Onnan lehetett tudni ki melyik csapatban vagy, hogy a nevünk milyen színű volt. Vagyis a tábláink. Zöld voltam. 

Bementünk a termekbe és kezdődhetett. Mindenféle feladatok voltak. Például volt memória, 1 perc alatt hány feladatok tudsz megoldani meg hasonlók. Volt egy szünetünk és abban csokit és vizet osztogattak. JUPIII! 

Utána hárman elmentünk wc-re. Mire vissza értünk nem vége lett a szünetnek. Azonnal spuriztunk vissza. Hála nem küldtek ki...uhh! Tovább csináltuk a többi feladat lapokat. Miután megcsináltuk őket játékos feladatok voltak. A beceneved kezdőbetűjével kellet valami jelzőt adni magadnak. 
ÉN=PÁNIK PATI

Ezt találtam ki elsőnek. Pont jó szituációban is voltam. Mindenki mondott magára és aki következett sorba el kellet sorolni mi kinek a neve. Ott az egyik fiú azt mondta, hogy elsőnek nem a nevemet olvasta, hanem Burger Patriknak. Én meg mondom: WTF??

Ez után szünet volt mert jött az elbeszélgetés. Én voltam az első. Nagyon féltem. Az egyik halálom ha idegen emberek előtt magamról kell beszélni >-<. De nagyon jó volt. Imádtam az egyik tanárt. El voltam vele mert tudta hogyan kell beszélni velem. 

Miután kijöttem mehettem is vacsorázni. Már jót tett, hogy nem ettem egész nap. Majd nem az összeset megettem. Gyorsan vacsoráztunk és vissza jöttünk. Akkor több embert is megismertem. Végre! Ezért elkezdtünk még jobban beszélgetni. Már felküldtek azzal az indokkal minket, hogy túl hangosak voltunk. BOCSI, HOGY ÉLÜNK HE!! Még beszélgetni sem lehet...

Ezt követően négyen alkotunk egy csapatot. Így jártunk minden hova. Lementünk pingpongozni. Engem azonnal kiállítottak mert nem tudok. Brühühühü...

De sokat nevettem. Beszállt hozzánk egy srác is. Nagyon nagy arc volt. Olyan vicces voltXD Meguntuk ezért elmentünk az esti dolgainkat elvégezni. Utána kimentünk a folyosóra ismerkedni mert azért sokan voltunk. Bevettek egy messenger csopiba is hátha mindenkit felvesznek. 

Következet a lefekvés. Nálunk az úgy hívták, hogy éjfél utánig videó chatelés a csopiban. De utána el kellet aludnunk, hogy legyen erőnk holnapra.

The next day:

Már reggel benyomtam fél tábla csokit. Utána gyorsan beágyaztam és felöltöztem. Addig a többiek vánszorogtak ki az ágyból. Jól jött a csoki!! Nem is mondtam, hogy a hét személyes szobában csak négyen voltunk. Vissza térve. 

Gyorsan a cuccaimat még bepakoltam az utazómba és levittük a cuccainkat. Át mentünk az iskolába és vártunk. Mert ugye  kollégiumba voltunk. Lepakoltunk és kimentünk a folyosóra. Sorolták a neveket ki melyik terembe mennyen be. Én megint olyan szerencsétlen voltam, hogy egy teli osztályú ismeretlen emberrel voltam megint körül véve. Nem, hogy hozzám csaptak volna egy ismertet. Megint én vagyok a kakukktojás...

Megírtuk mind a kettőt és átvittek minket ebédelni. MINDENT MEGETTEM!! Ami nálam nagy szám! Felvételi közben fogytam vagy négy kilót. 

                                                         Új fogyókúra!! Felvételizzél minden nap és lefogsz 

                                                        fogyni hiper gyorsasággal!!

(Nem vegyétek komolyan!!)         

Miután ettünk haza mehettünk >-<

Ennyi lett volna a kétnapos felvételi. Remélem szét untattam a fejeteket. Meséljétek el, hogyan aludtatok el miközben ezt olvastátok!!

*MUHAHAHA*Where stories live. Discover now