Bolond ballagás

16 2 0
                                    

Reggel korábban keltem a kelleténél, ezért volt még időm mindent bepakolni. 
Pakolni való: kigurumi, víz, baseball sapka.
Miután mindent megcsináltam időben el tudtam indulni Dorkához. Oda érve gondban voltunk. Robi nem jött elénk. Pedig kellett volna. El mentünk hozzá. Nem jött ki senki. Inkább elindultunk az iskolába.
Mikor beléptünk a terembe szembe találtuk magunkat Robival. Úgy, hogy nem volt rózsazsín a haja!! Pedig annak kellett volna lennie!!
Meg bent volt Kubi anyja is. 
Miközben beszélgettünk a többiekkel bejött az ofő. Azt mondta, hogy most kezdjünk el öltözködni mert hamarabb indulunk. Nem érdekelt senki ezért mindenki előtt felvettem a kigurumit. 
Utána a fiúknak segítettem körmöt festeni, sminket csinálni. 
Mikor mindenki felöltözött végig néztem rajtuk. A fiúk a sarki mi voltukhoz öltöztek. Büszke voltam rájuk. Volt egy kis sírhatnékom, de vissza nyomtam!!! Az ofőre nézve is majd nem elsírtam magam. Mert nem lesz ott a ballagáson egészségügyi gondok miatt. DE! Térjünk vissza gyorsan.
Elsőnek a hatodikba mentünk mert az volt a legközelebb. Utána az ötödik és a hetedik. Mehettünk az alsóba. Ott még le is fényképeztek minket. Asszem háromszor. 
Ezek után vissza mentünk a terembe, hogy mindenki igyon. 
Mehettünk az első célállomásunkhoz.

1. cél.: Önkormányzat
Énekelve mentünk be. Azonnal egy terembe vezettek ahol kajaaaa volt. Elődte le fotóztak és csak utána kaptunk enni. Mindenki elmondta ki-mi. A polgármester csak nevetett. Meg kaptunk tollat.
 
2. cél.: Takarékszövetkezet
Oda még engedélyt kellett kérni, hogy bemehessünk! Dikkah!!

3. cél.: Óvoda
Ez volt az egyik legjobb! Azzal kezdte a tanár, hogy kapunk 10 percet, hogy kijátszhassuk magunkat. Még a régi óvónők is adtak kaját. Nyamm! Nagyon jó volt vissza jönni!

4. cél.: Konyha
Na, ők tényleg hoztak csemegét meg üditőt is. Leültünk az asztalokhoz és elkezdtünk beszélgetni.

Ofő: Nem is köszöntök? *kérdezi*
Én: Helo! *mondom teli szájjal* És csókolom!

A végén egymásra néztünk a többiekkel. Mert volt három üditő és még csemege. Hát elvittük!!! Utána vissza mentünk az iskolába lepakolni.

5. cél.: Posta
Oda csak mentünk és jöttünk. De nagyon jó hideg légkondi volt ott. Engedéllyel. 

6. cél.: Gyógyszertár
Ugyan ez. Plusz engedély.

7. cél.: Orvosi rendelő
Na. Orvosi rendelőben van három orvosunk
  a, Fogorvos: Utálok fogorvoshoz járni. DE! Egy doboz csokit adtak nekünk. Egy fogorvosxdd
  b, Harmadi: Ő csak egy sima orvos, de a kedvencem. Egy nagy bödöm nyalókát adott nekünk. amiből még mindig van nekem.
  c, Tóth: Ő is egy sima orvos, de nem a kedvencem. Egy borítékot kaptunk tőle. Később megtudjuk, hogy mit kaptunk.

8. cél.: Könyvtár
A jól és szeretett teljes könyvtár. Áhh! De még nem mentünk be. Még valamiért meg kellett várni valakit mert lemaradt. Ezért a műv. házban buliztunk. Ha azt annak lehet mondani. Hangos zenére, hülyén táncolnak a táska dobáló bolondok. Mikor vissza jött bemehettünk. Ismét sütivel és üditővel leptek meg minket. Mi meg az egészséges gyerekekhez híven a kólával kezdtük és meg is ittuk.

9. cél.: Bolt
Sétáltunk egyet oszt csá.

10. cél.: Idősek otthona
Ott csak egy öreg látott minket. Juhé! Ha az összes meglátott volna minket biztos, hogy szívrohamot kaptak volna. 

11. cél.: Támaszház
Mielőtt bementünk belenéztük a borítékba. Elsőnek csak egy képeslaot találtunk. De mikor közelebbről menéztük volt annak egy kis zsebe. Kinyitottuk. Egy 20.000 ezres volt benne gyerekek! Már tudtuk is, hogy hova megyünk abból. Osztálykirándulásra Gyuláraaa!!!

Jobb lett volna nem elmenni oda. Egy nőci minket követett. Utána pacsizott velünk. Szegény Robit pacsizás helyett homlokon vágtaxd. Onnan pedig kaptunk egy doboz XXL-es Sport csokit. Jobb volt kimenni oda.

12. cél.: Temető
Ebben az évben halt meg a szeretett Marika néni. Ezért kimentünk hozzá a temetőbe. Nagyon szerettük. Még most is. Hiányozni fog. Ott elénekeltük a z Újra itt-vant és csöndben várakoztunk egy kicsit. Ez után kimentünk a temetőből. A fiúk meg a seggekről kezdtek el beszélgetni. He??
13. cél.: Kinti misszió

Ott is engedély kellett. Hát beszarok!!! Utána beengedtek minket. Leültettek minket és ehettünk ismét. Újra a kólát támadtuk meg elsőnek. Utána bele kodtóltunk a kalácsba amit kiraktak elénk. Hát inkább soha többé. Mintha a fehér mázt belekenték volna a tegnapi hányásba és még megetették a kutyával. Blah!

Vissza menve mindenki elkezdett vetkőzni. Hogy mi nagyon leizzadtunk az biztos! A kigurumim tiszta víz volt a hátánál! Én meg zavartalanul jártam egy rövid nadrágban és melltartóbanxd. A tanár meg rám/ránk szólt, hogy mennyünk vissza a terembe. XDDD. Pedig csak arcot mosni voltam. Miután mindenki felöltözött jöhetett a rúzsos puszi osztás. Mindenkinek adtunk. Robinak meg ami rajta volt piros paróka az rá színeződött az arcára az izzadságtól és alig jött le. XD. Közben Zoli elkezdte osztogatni az édességeket. 
Összegezve: Imádtam ezt a napot! Minden pillanatával. Hiányozni fogtoooook! 
(Fent a képen én vagyok a szürke kigurumis)

Balról jobbra ki mi volt:
Dömpi: Éjjeli pillangó
Karesz: Éjjeli pillangó
Füli: Baba
Dani: Mérnök
Dorka: Közmunkás aki kocsmába járxd
Fruzsi: Kigurumi
Én: Kigurumi
Robi: Éjjeli pillangó
Kubi: Éjjeli pillangó
Pulyka: Javas asszony vagy jósnő

*MUHAHAHA*Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum