Farsang #2

24 5 2
                                    

Reggel már alig akartam felkelni. Nem akartam fellépni, de anyum kirángatott az ágyamból. Gyorsan elraktam a fellépő ruhámat, amit reggel kellett kiválasztanom, és indultam iskolába. Már belépve letámadott Fruzsi, hogy próbáljunk óra előtt. Gyorsan próbáltunk, és kezdődött a töri óra. Azért kaptam egy felelet ötöst mert írtam öt 60-as évekbeli filmet. Yéééj!

Második órán kikönyörögték a fizika/matek tanártól, hogy mutassuk meg amit előadunk. Eltáncoltuk, és folytatódott a fizika óra.

Tízórai: zsemle, sajt, alma.

Harmadik óra ének volt. Bementünk az infóba. Ott meghallgattuk amit tanulni fogunk. Utána el kellet mondani ki a példaképünk. Sírás is volt benne. Juhé....

Negyedik óra: német óra. Itt is be kellet mutatnunk a táncot. Utána mondani kellett mit fordítottunk.

Ötödik óra: matek. Juhéé... Függvények, függvények hátán. Nem az, hogy hülye vagyok. Tudom mit kell csinálni mert az egyenletek után ezt tudom a legjobban. Csak idegesít mind minden más. Hihihihi.

Ötödik órán elmehettünk ebédelni. De elsőnek az 5-6 ment ebédelni. Addig vártunk. Fruzsit meg letámadta két hetedikes fiú. Én meg oké. Nagyon jól néz ki Fruzsi. Az biztos. De én is itt vagyok hee!!! Egy kicsit fájt.  Palóc leves, asszem. Mert nem úgy nézett ki. Meg fánk. Inkább oda adtam másnak. Nem bírtam megenni olyan szar volt. 

Ez után vissza kellett jönnünk átöltözni. A fiúk be akartak törni, de nem sikerült nekik. MUHAHAHA! 

Átmentünk. Vártunk míg mindenki megérkezik. 

Az elsősök jöttek elsőnek. Színes ceruza tánc. Alig láttam valamit mert én meg Fruzsi inkább letettük a sarokba a tesi zsákjainkat és ráültünk. És újra oda jöttek a két hetedikes fiú. Én=Levegő 2.0. És ez így ment míg nem jöttek a hetedikesek. Mi meg oda mentünk a színpad mögé. A hetedikesek/húgomék tánca nagyon állat volt!! Öregasszonyok voltak. Nagyon jó volt. A végéig sírva röhögtem.

Utána mi jöttünk. 
1. Twice-Likey: együtt (nem az egész, csak a fele)
2. BLACKPINK-Playing With Fire: solo-Fruzsi (nem az egész, csak a fele)
3. BLACKPINK, Dua Lipa-Kiss and make up: solo-én (a közepétől a végéig)
Mikor egyedül táncoltam olyan lélek mozgató volt. Így össze lett vágva. A végén olyan nagy sikítást, és tapsot kaptunk/kaptam, hogy majd nem el sírtam magam. 

Leérve, ott volt egy szék, és leültem rá. Akkor elkezdtem remegni és kiszáradtam. Pánik volt bennem. A semmiért. Vagy 10 percig ott ültem szótlanul. Utána inkább kimentem mert túl sok volt az ember. A levegőn sokkal jobb volt.  

Ez után jobban lettem. Kimentünk ketten a játszótérre mert pont ott volt mögötte. Idővel az a két fiú is kijött. Ahhh...

Én csak hallgattam. Mikor azt mondták, hogy felelsz és merszezzünk akkor én:

Én: Én tudom mit játszunk! *néztem rájuk*
1Fiú: Na?
Én: Én haza mentem *álltam fel, és elmentem*
Fruzsi: Ne merj itt hagyni! *jött utánam*
2Fiú: Most elmész Fruzsi? Pati! Te vagy Fruzsinak a főnöke vagy mi? *jöttek utánunk*

Én: Van ilyen *rángattam meg a vállam*
Utána haza mentem mert mindenki felidegesített. Fruzsi csak akkor nem fél ha én ott vagyok, de ha már nem vagyok ott akkor már gyáva. Kösz....

Ez tiszta egy Napló bejegyzés 2.0 XDDD
Ennyi lett volna!!

*MUHAHAHA*Место, где живут истории. Откройте их для себя