Vélemény

24 4 2
                                    

Miért baj ha egy ember más mint a többi? Miért? Minden más ember szemet szúr egy másik embernek. Elkezdi piszkálni, vagy mást. Nem lehet mellette elférni? Néhány témára ki is térnék ha nembaj. 

Stílus:
Miért baj ha nem ugyan azt szeretitek? Ha nem ugyan azt a zenét hallgatjátok, ha nem ugyan abban a stílusban egyeztek meg. Azonnal véget kell vetni mindennek? Baj ha a gyereked 
Kpoppot hallgat? Vagy a barátod? Párod? Rájuk is költi a pénzét? Hála istennek, hogy nem drogra, kábító szerre költi. Vagy nem azzal kereskedik. Miért nem tudtok örülni neki? Lehetnek hülyék, buzik, melegek, húzott szeműek, lányok. De tettél annyit az asztala mint ők? Minden sztár/idol az álmait követte csak. Yoongi a BTS egyik tagja, az ott hagyta az iskolát, hogy megvalósíthassa álmait. Hogy alkothasson. Holland meg felvállalta melegségét, mert nem akarta titkolni. Ők is emberek! Éjt, nappalt szeretnének megfelelni. Példaképek lehetnek. A ruházatra vissza térve. Miért kell el ítélni aki feketét hord? Lehet, hogy kedvenc színe. Vagy gyászol valakit. Vagy mert évek alatt megváltozott. Miért kell el ítélni aki össze vissza öltözködik? Lehet, hogy nem volt régebben felvenni valója. Azért. Vagy mert így szereti. 


Emberek:
Miért ítélünk el minden embert aki elhalad az utcán mellettünk? Mi a baj a kövérekkel? Lehet azért ilyen mert beteg. Vagy mert így érzi jól magát. Mi a baj a soványokkal? Lehet, hogy lelki okok miatt van az, hogy lefogyott. Vagy mert ilyen. Ennek oka van. Vissza térve a lelki okokhoz.  Bárkivel történhet bármi ami miatt megváltozik. Bántalmazás, csúfolás, családi okok, stb. Én is sokat fogytam. Sokan mondták azt rám, hogy kövér, dagadt, disznó,..stb. Nagyon sok jelzőt használtak rám. Utána én is láttam azt amit mondtak. Most meg már az a bajuk, hogy túl sovány vagyok. Döntsék el mit szeretnének! Vagy ne hallgassatok rájuk. Nem szabad! Ez is az én hibám volt. 
Rád szólnak, hogy csinálj valamit magaddal, le lustulj. Miután találtál valamit akkor már az a baj. Miért kell megkülönböztetni a más nemzetiségűt, más színűt, más műfajú, más nemért vonzódást,... és még sorolhatnám. Az ember az ember. Bárhogyan is néz ki. 
Ha más nemzetiségű embert mint te akkor ne bántsd! Ha más színű akkor sem! Ha vele ellentéte nemért vonzódó embert sem.

Miért baj ha másik nemhez vonzódik? Támogasd mint, hogy bántanád!! Ha transznemű? Azért miért ő tehet? Ennek született és kész! Támogasd!


Ha szép vagy, az a baj. Ha csúnya vagy, az a baj. És még sorolhatnám ezeket a jelzőket. Segíts egy olyan embernek aki szomorú, magába húzódó. Lehet az évek amiket átélt azért ilyen. Egy idézetet is betennék ide: 

  ‎"Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat. Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömömet. ...Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem és botladozz meg minden kövön, amelyen én megbotlottam. ...S mindegyik botlás után állj fel és menj tovább, úgy ahogy én tettem. Csakis ezután ítélkezhetsz rólam, felettem. Akkor mondhatod, hogy ismersz!... " 
 

Ne ítélj embert mielőtt meg nem ismerted!!

Nagyon sajnálom ezt a kis kirohanásomat. Bocsánat! Csak ez már évek óta bennem van. Ha kérdésed van felém nyugodtan kérdezz privátban, vagy itt a komment szekcióban. Ha valami baj van oszd meg azzal akivel megszeretnéd. Velem is megoszthatod, és lehet még segíteni is tudok. Köszönöm a figyelmet!

*MUHAHAHA*जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें