#3 Zánka (második nap)

6 2 0
                                    

Idő előtt felkeltem. A két lány meg még aludt. Halkan lemásztam az ágyról és felvettem a szexi kis strand papucsomat. Zoknival!!! Átmentem a fiúk szobájában. Néhányan még aludtak, de a legtöbb már fent volt. Robiék próbáltak egy-két alsóbb gyereket felkelteni dudával, de nem sikerült. Ezért vissza mentem a szobába. Ekkor már mind a két lány is fent volt. Elkezdtünk öltözködni.

Végre! Felvehettem a bőrdzsekit!! Jobb idő volt mind az előtt. Már nem is esett az eső. Felkaptam a szallagos pólómat hozzá, egy másik magas derekúmat és fel is vehettem a dzsekit. Plusz a Fairy Tailes nyakláncomat. Hozzá elcsórtam a húgom napszemüvegét. Meg húgom csinálta meg a hajamat is. Ezzel mehettünk reggelizni.

A reggeli: 2 édes kifli, tejjel (amit oda adtam másnap mert nem ihatok), vajjal. Tízórainak pedig baconos kifli vagy mi.

Az egyik kiflit megettem utána elég is volt. Miután mindenki evett (a mi csoportunk) mindenki mehetett arra amerre akart mert csak később volt programunk. Vissza mentünk a szobákba közben megettük a másik édes kiflit is. Lepakoltunk és úgy döntöttünk, hogy mi három lány terep szemlét tartunk a táborban. Felpakolta Fogykos a selfie botját és egy kics vizet. Fogykos meg én a rövidebb utat tettük meg. Az azt jelenti, hogy a mi épületünknél van egy kisebb erdő féleség és azon mentünk át, nagy dombokon. Dorka is ott jött egy kicsit, de utána le akart menni. De! Nem úgy sikerült ahogy szerette volna. A lejtőn le akar menni. Helyette véletlen legurul!!! MUHAHAHA! Közben ott mentek el a motorosok.

Nem bírtuk volna másfél óra alatt megjárni a tábort mert kXrva vagy volt. Az elején maradtunk, így tudtunk a kövekkel selfieznixddddd. Meg találkoztunk kacsákkal. Barátkozni akartam a társaimmal, de inkább elfutottak. Vissza mentünk a táborhelyre és azt láttuk, hogy a mi gyermekeink fociznak ismeretlenekkel. Lepakoltuk a cuccot, utána néztük őket. Na! Az volt az a szőke srác akit megláttam. Csak itt az egész haja be volt fonva kicsikbe. Tiszta Whisper Ton kinézete volt. Még egyszer volt kis hasi-tasija is a vállán. Meg ott volt egy barna is csak neki felül volt csak befonva. Meg volt egy haverjuk.

Fogykos csak most látta őket elsőnek és azonnal elolvadt. Azonnal saccoltuk hány évesek lehettek. Úgy 16-17-nek néztek ki. Később kiderül hány évesek is!!! De nem most...

Fogykos elkezdte a szőkét videózni. 20 másodpercig, hogy az apjának megmutassa. Hee???

Mindegy. Néha-néha a szőke felénk pillantot, de nem vett annyi tudomást rólunk amennyit akart Fogykos.

Egyszer csak elmentek. Fogykos azonnal utánuk akart menni ezért elindultunk. Dorka nem akart utánunk loholni ezért ott maradt Robival. Újra a rövidebb utat választottuk, de most senki nem esett le. Mikor leértünk színüket se láttuk. Pedig az utat néztük és tisztán lehetett látni. Ezért egy kicsit sétáltunk, hátha megláthatjuk őket. Közben elneveztük őket. Szőke cicának és Barna cicának. Fogykos volt!!!

Időben értünk vissza ezért mehettünk egy showra. A neve az volt, hogy Fizika-Kémia játékosan.

Elismerem. Valami állat volt a show. Király volt!! Mennék még egyszer!

Ez után zsalhattunk lézerharcozni!!! YÁÁÁÁH! Ott voltak azok is akikkel az ablakban beszélgettünk. Szartak köszönni is. :(((

Két csoportba rendeződtünk. A négy nyolcadikos együtt volt. Mikor az első csoport jött akkor jöhetett a második csoport. Mind a kettő mi voltunk, csak ugye egy csoportbankét csapat. Remélem világos mint a fehér póló.

Mi voltunk a második csapat. Robival még fogadtunk is. Külön is voltunk.

Fogadás: -Ha én nyerek: akkor Robi megkérdezi a Szőke cicától, hogy mi a neve,

*MUHAHAHA*Where stories live. Discover now