κεφάλαιο 24

2.1K 128 8
                                    

Και εκει που παμε να φυγουμε απο διπλα τους τσουπ να πάθω το κακο! Μην περάσει μερα και δεν με καταραστουν! Τι να εγινε άραγε?? Λοιπον ΕΚΕΙ που παω να σηκωθώ εγω και να φύγω κρυφα-κρυφα ακούγεται ενα μπαμ ολα τα βλέμματα πανω μου και στην σερβιτορα που εγω η εξυπνουλα πηγα και χτύπησα επάνω της και επεσε κατω μαζι με τον δίσκο γεμάτο καφέδες και νερά και δεν έφτανε αυτο ειχα και την αλλη την ηλιθια πανω στο κεφάλι μου να μου τα πριζει πως δεν εκανε εκείνη την γκαφα αλλα εγω... Ναι εννοώ δεν ισχύει?... Σκασεε! Αααα και το καλυτερο? Η Ντα-ντανελα μας ειδε! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ποιου να τα λεω και να με πιστέψει; Ουτε στα παραμύθια και της ταινίες δεν γίνονται αυτα που ζω εγω!

Πφφ... πολυ σπαστικό αυτο που πας να πεις κατι και λες ολα τα αλλα εκτός απο τα πιο σημαντικα... παμε παλι να συνεχισουμε απο εκει που μείναμε...

Π: Ε σκασε και εσυ! Με τρέλανες!

Ι: Ααα εγω φταιω παλι που τα εκανες ολα ΣΚΑΤΑ σαν εσενα?

Π: ΠΑΝΤΑ ΕΣΥ φταις μην μιλάς! Ειπα έξαλλη (καλα δεν εφτεγες αυτη αλλα τι να κανουμε γιαυτο εχουμε κολλητές για να φταίνε για τα παντα αυτες😁)

Ι: ...Καλα να σε δω τωρα τι θα πεις!

N: Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι γύρευετε εσεις εδω περα ειπε και γύρισα ξαφνιασμενη πισω μου και την ειδα αφου την ειχα ξεχάσω εντελως!

Π: Εεεμμμ...εμεις εδω?τωρα?τι κανουμε?

Ν: Εμ ποιον η γιαγια μου η Γωγώ?

...Για περιμενε τι γίνετε τωρα?Αντι να της την λεμε εμεις μας την λεει αυτή τι σκατα δηλαδη?σκεφτόμουν απο μεσα μου

Π: Αχ μωρε την καημενουλα που ξέμεινε απο ατακες! Ειπα και κοίταξα την Ιουλια. Γλυκια μου αυτην την ατάκα την λεει ο ξάδερφος μου που πάει νηπιαγωγείο να σε ενημερώσω!

Ν: Εμ οκ! Ειπε με ενα υφακι wtf;

Π: Και παρεμπιπτόντως δεν θα σου πουμε εμεις τι κανουμε. Εσυ να μας πεις τι γυρεύεις με αυτον? Ειπα και τον κάρφωσε με τα ματια μου!

Cameron(C): Χαχ Εε.. εγω πρεπει να πηγαίνω με αυτα και με εκείνα περασε η ωρα! Ειπε αμήχανα και φοβισμένα

Ι: Βέβαια ας το κανουμε τωρα με ελαφρά πηδηματάκια αφου μας τσακωσαν σωστα? Κρίμα που εισαι και "αντρας" λεμε τωρα δηλαδη! Ουτε με δυο κοριτσάκια 17 χρόνων δεν μπορεις να τα βαλεις! (Τα αγορια ειχαν φυγει γιατι μετα θα εβρισκαν αφορμη πως και εμεις σκαρωνουμε κατι..)

♥️Ανταγωνιστική Αγαπη♥️Where stories live. Discover now