κεφάλαιο 56

1.7K 105 29
                                    

Δηλαδη δεν ειναι καν σχεση αυτο με τον Δημήτρη. Η σχεσεις δεν ειναι ετσι. Και άλλωστε δεν τον απάτησα ο Αγγελος με φίλησε και εγινε σχεδον καταλαθος. Καταλαθος? Δεν γίνονται τέτοια πραγματα καταλαθος και άλλωστε υπήρξαν 2 φιλια.  Ναιι. Υπηρξαν δυο! Αλλα ηταν καταλάθος. ΣΊΓΟΥΡΑ. Ποτε δεν θα με φιλούσε ο Άγγελος επειδή με αγαπα η κατι τέτοιο. Με μισεί αφου. Οπως και εγω; ερωτηση ηταν? Ειπε πονηρά. Οχι φυσικα δεν ηταν ερώτηση. Γιατι αρνήσε οσο νιωθεις? Σταματαα! Το μονο που νιωθω για αυτον ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΩΣ. Ενταξει? ΤΕΛΟΣ!

Pov Παολας

Μολις εφτασα σπιτι με την μαμα μου αμεσως μην χάσει ηθελε να τα μαθει ΟΛΑ! Λέξη προς λεξη μην της ξεφύγει κατι αλιμονο. Με ζαλίσε οπως και ο μπαμπας μου συνιθισμενες ερωτήσεις ενως ελληνα πατερα " Σε πειραξε κανεις?", "Ησουν καλο κοριτσι?"  "Έγινε κατι με κανενα αγορι?" Πφφφ. Τι και αν ειμαι 17.5 χρόνων μου συμπεριφέρονται λες και είμαι 13.

Μετα απο την πικρή και σπαστική ανακρίσει τους ανεβηκα πανω στο δωματιο μου και όρμησε απευθείας με φορα στο παλιο,καλο και ξεκούραστο κρεβατάκι μου. Ξάπλωσα και περνω το κινητο μου. Οπ εχω μια κλήση, απο τον Ηuan. Τι να θέλει? Ας τον παρω να δούμε:

Π: Γειαα!

H: Ελα έφτασες?

Π: Ναι μολις τωρα καθισα και στο κρεβατάκι μου που μου έλειψε.

Η: Μόνο το κρεβατακι σου σου ελειψε?

Π: χμμ για να σκεφτώ. Οχι μου έλειψε και μια Πεντανόστιμη μακαρονάδα με σαλτσα απο τα χεράκια της μαμας μου

Η: Και εγω??

Π: Χαζε! Και εσυ μου έλειψες φυσικα.

Η: Ωραια! Τότε ξεκουράσου και το βραδάκι να ερθεις σπιτι μου να φας μια Πεντανόστιμη μακαρονάδα που σου ελειψε αλλα απο τα δικάμου χερακια.

Π: Χμμμ ναιι! Αλλα...

Η: Αλλα?

Π: Το σπιτι σου δεν ξερω που ειναι.

Η: Θα ερθω σπιτι σου και θα σε παρω εγω.

Π: Ενταξει.

Η: Φιλακια...

Π: Εμ και απο εμενα.

(...)

Εβαλα την μουσικη μου και μπηκα λίγο Instagram να χαζέψω ξεδιπλώνοντας στο κρεβατάκι μου. Δεν ξερω γιατι και πως αλλα αυτος ο χαζος ο Αλεξ ηρθε στο μυαλο μου απο το πουθενα. Τι γινεται με αυτο το αγορι? Μάγια μου εκανε? Μια τον ονειρευομαι και μια τον σκέφτομαι? Δεν μπορει να με αφηση ήσυχη. Ειτε στον ξύπνιο μου είτε στον υπνο μου πρεπει να με ζαλίζει? Αφου τον ΘΕΣ! Σταματα ΕΣΥ! ΤΟΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΣ. Μηπως εσυ τον ΘΕΣ? ΑΚΡΙΒΏΣ,εγω αφου ειμαι εσυ. Σωστο και αυτο. Αλλα παλι σκασε. Μονο για τον Αλεξ μιλας. Ζαλιστηκα. Ηλίθια φωνη!

♥️Ανταγωνιστική Αγαπη♥️Where stories live. Discover now