κεφάλαιο 70

1.7K 112 10
                                    

Και όπως καταλαβαίνεται 6 ατομα μαζι ειναι αρκετοι για να δημιουργηθεί μια μεγαλη βαβουρα. Οι μισοί να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται οι αλλοι μισοι να γελανε ειτε απλα να μιλάνε... Και οπως καταλαβαται ειναι φυσιολογικό να πηγαίνουμε στο σχολειο με το κεφάλι μας ετοιμο να εκραγεί. Πολλα άλλαξαν. Πολλα και ξαφνικά!

Η αληθεια ειναι πως αν δείχνω καμια φορα νευριασμένη μαζι τους δεν με ενοχλεί και τοσο ολο αυτο αφου σκεφτομαι πως του χρονου οι περισσότεροι ισως να χωρίσουμε, να πρεπει να πάρουμε νεους δρομους. Ποιος ξέρει ομως...Ενα ξερω πως τωρα πια ειμαι πολυ χαρουμενη που εχω αυτήν την παρεα εστω και αν μεσα ειναι και ο Αλεξ παρολο που τελευταία  τα παμε καλυτερα ισως που και που να βρισκόμαστε αλλα τι να κανουμε...btw ας επιστρέψουμε σε αυτο που μας αφορα περισσότερο αυτην την στιγμή

Σημερα πανω που νόμιζα πως θα ηταν ολα πιο ηρεμα λογο της μερας εκανα λαθος. Ενα ακομη τραγικό λαθος... Βγαινω απο το σπίτι και δεν υπήρχε τιποτα παρα μονο η βαβούρα ως συνηθως αλλα και αυτα τα χαζα ερωτικά μελια. Μονο ο Άλεξ προφανώς ένιωθε την πραγματικότητα γι'αυτό και ηταν τοσο κατσουφιασμενος. Οσο για τους γείτονες σταμάτησαν να μας παραπονιούνται για την πρωινιατικα φασαρια. 3 ολόκληρες βδομαδες! Μας συνήθισαν...

Ολοι μαζι: Καλημέρα!

Και φυσικα εγω δεν απάντησα καν παρα μονο εδειξα αυτο το συνηθισμένο αγχωδες και ξινο υφος καθε εφήβου αυτην την μερα. Βέβαια τωρα που το σκέφτομαι οχι καθε εφήβου! Καθε εφήβου που δεν ειναι ερωτευμένος. Και πιστέψτε με εχει διαφορα. Μεγαλη μάλιστα.

Αναρωτιέμαι αν οντως οταν ερωτεύεσαι γίνεσαι τοσο αναίσθητος για το τι γινεται γυρω σου? Όντως σε χαζεύει τοσο ο ερωτας? Αλλα τι ρωταω και εγω? Δεν βλέπω? Μπροστα μου η απάντηση.

Π: Αλεξ ελα να σου πω!

Α: Ναι τι?

Π: Ξερουν τι μερα ειναι σημερα?

Α: Αυτο αναρωτιόμουν και εγω γι'αυτό και τους ρωτησα.

Π: Και? Τι σου ειπαν?

Α: Δεν ειπαν.

Π: Αλλα?

Α: Με κοιταξαν ολοι μαζι συγχρονισμένοι μαλιστα για κατι δευτερόλεπτα σαν να τους ειπα πως επεσε βόμβα και πανω που νομιζα πως το κατάλαβαν γύρισαν στην δουλειες τους.

♥️Ανταγωνιστική Αγαπη♥️Where stories live. Discover now