Čarodějnická pyramida

875 49 2
                                    

Čarodějnická pyramida známá také jako čtyři síly mága nebo čtyři tajemství sfingy. Tato pyramida je základem pro veškeré magické úkony.

Každý ze čtyř bodů pyramidy obsahuje jedno pravidlo. Tyto pody tvoří tzv. pilíře bez kterých nelze dosáhnout pátého bodu pyramidy.

prvním bodem je Vůle.

Vůle znamená soustředění na určitý cíl a cestu za ním. Nesedět a nečekat na zázrak lidově řečeno. Musíme věřit v úspěch toho o co se snažíme.

Další je znalost.

Neustále se rozvíjíme, pokračujeme ve studiu a snažíme se naše znalosti a schopnosti využít v každodenním životě.

Studium a obzvláště to okultní nikdy nekončí. To musí mít každý, kdo se odhodlá praktikovat magii stále na paměti. Přes studium rosteme a rozvíjíme se.

Ticho

Tento bod je obecně udáván za nejtěžší. Ticho jakožto bod obsahuje udržení tajemství řemesla atd. Při praktikování magie je toto pravidlo velmi důležité. Po dokončení  rituálu či kouzla musíme přestat myslet na to, jaký bude mít dána věc účinek, kdy se výplní nebo zda jsem to mohl/a udělat jinak.

Tímto vysíláte energie které mohou poškodit kouzlo.

Odvaha

Odvaha, nezbytná část praxe. Jak se tak říká: ,,kdo se bojí nesmí do lesa." Nebát se věcí které chcete udělat. Pokud svůj strach nepřekonáte, tak tuto činnost odložte než budete připraveni.
Naučte se přijímat následky svých činů. Stejně se jim nevyhnete.

Posledním podem a zároveň vrcholem pyramidy je cíl

Tohoto bodu lze dosáhnout za pomoci předchozích čtyř bodů.

Samozřejmě Vám nemohu zaručit, že Vaše kouzlo bude fungovat. Někdy se prostě nedaří a pokud chcete zkoušet kouzla na mořské panny, tak magii nechte ještě pár let ležet.

 Někdy se prostě nedaří a pokud chcete zkoušet kouzla na mořské panny, tak magii nechte ještě pár let ležet

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
EsoterikaKde žijí příběhy. Začni objevovat