Duchové a jiné entity

242 19 3
                                    

Dnes se dostáváme do oblasti pro dnešní mládež často považovanou za zábavnou a vzrušující. Každý druhý člověk dnes zkouší komunikovat s duchy a podobě protože je to něco nového a přináší to jistou formu adrenalinu z neznáma.

Pravdou je, že na internetu poslední dobou vidím, že se toto téma a zejména takzvaná Ouija deska zveličuje a uvádí se jako extrémně nebezpečná věc. Dle mého názoru to až taková věda není. Samozřejmě to je pohled osoby, která má s danou tématikou několik let zkušeností.

Přes desku se na Vás nic nenapojí a ani nepřivolá žádnou démonickou entitu pokud dodržíte pár základních pravidel.
Ovšem, jsou tu výjimky, ale to jsou opravdu výjimky a nic víc. Je malá šance, že by se něco stalo a přišla by k vám nějaká nebezpečná entita a podobě.

Mezi základní nezbytnosti při komunikaci je například slušnost a nemít strach. Strach posiluje různé entity a vy sami si díky němu můžete celou komunikaci špatně vyložit. Hlavní je nepřehánět. To, že se vám hýbou záclony ještě nic neznamená. Nezkušení lidé mají v těchto oblastech tendenci vyděsit sami sebe a přehánět nad každou maličkostí. Často se pak dostavuje právě placebo efekt.

Místa na kterých není dobré komunikovat:

Rozhodně bych nedoporučovala se pokoušet komunikovat na místech jako jsou hřbitovy či historická centra, kde se udály masové vraždy a podobně.
V takových místech může být nakoncentrovaná zkažená energie či velké množství entit.

Abych vše ujasnila, tak povrchově vysvětlím, jak komunikacem základně funguje:

Při komunikaci entita se kterou interagujeme odčerpává energii, kterou se živí. Tato energie ve většině případů pochází od nás. Samotná deska tedy slouží pouze jako prostředník. Po ukončení komunikace se tento kanál energie uzavře a bytost z vás již nemůže odčerpávat.

Pokud je tedy v okolí více entity, tak se všechny budou snažit dostat část této energie protože ve většině případů nemají jiný zdroj potravy a tudíž hladový. Proto by komunikace na již zmíněných místech byla nesmírně vysilující a ze samotného aktu by nic pořádného nevzešlo.

Dalším tématem je čas.

V období Samhainu taktéž nedoporučuji provádět jakoukoliv interakci s bytostmi podobné povahy. Brány do podsvětí se otvírají a veškeré bytosti jako duchové nabírají na síle.
Taktéž na výročí různých událostí spojených se smrtí bych se také této činnosti stranila. Z vlastních zkušeností vím, že to není dvakrát bezpečné.

Preventivní a nezbytná opatření:

Před a po každé interakci s duchy či jinými entitami je nutné provésti očistu.

V průběhu komunikace je dobré mít vztyčené ochrany zahrnující minimálně vaši osobu. Občas se může stát, že entita se kterou jsme komunikovali se na nás bude snažit přichytit a opustit dané místo. Pokud se toto stane, tak je nutné začít vše okamžitě řešit.

Preventivní ochrany:

Při těchto praktikách dobře slouží černá a bílá svíce. Obě dvě barvy jsou ochranné a vytváří mezi sebou jistý kontrast.

Další jsou například mour, černá sůl, sůl nebo skořápky od vajec. Těmito ingrediencemi lze před započetím komunikace vztyčit jednoduché, ale účinné ochrany.

Dále se dají použít různé kameny, bylinky, oleje či vykuřovadla. Vše spočívá na vaší kreativitě a rozmanitosti vědomostí.

S kým to vlastně komunikuji?

Často vídám, že se lidé pokouší "vyvolat" a komunikovat s různými osobami. Například Božena Němcová, Adolf Hitler a podobě.

Ujasněme si jedno. Pokud se o toto provádíte, tak vám to nevyjde. Komunikovat lze pouze na místě úmrtí osoby. Pro interakci mimo tyto místa je nutné entitu vyvolat a to je něco, co silně nedoporučuji začátečníkům.

Pokud jdeme komunikovati na místo s větším množstvím entit, tak musime pamatovat na to, že bytosti nám mohou lhát a strkat se o místo u desky.

------------

Toto téma je velmi obsáhlé. Já jsem zde popsala jen okraj okraje. Myslím, že více není pro zdejší čitatele tak akorát.
Mrzí mě, že na toto téma lze najít pouze malé množství informací. A takové informace většinou moc nedají.

Pokud máte otázky na toto téma či na cokoliv jiného stačí se zeptat. Ráda vám odpovím, či s vámi budu diskutovat.

Jestli někoho napadá téma, které byste chtěli abych zpracovala, tak uvítám všechny návrhy.

EsoterikaKde žijí příběhy. Začni objevovat