Divinace/Věštění

567 37 7
                                    

Divinace nebo-li věštění. Existuje nespočet způsobu kterými můžeme věštit. Takový ten nejznámější je Tarot o kterém budu dělat samostatnou kapitolu. Tarot, ale nemusí být vždy tak jednoduchý na interpretaci takže vám v téhle kapitole řeknu pár těch jednodušších způsobů.

V divinaci platí především jedna věc. ,,Na blbou otázku dostaneš blbou odpověď. " to znamená, že se prostě neptejte na věci jako třeba: ,,co budu mít zítra k obědu. Prostě používejte věštění na věci trochu většího významu.

Svíčka:

Divinace pomocí svíce je poměrně jednoduchá a bezpečná věc. Ovšem pokud chceme odpověď na nějaké složitější téma, tak se svíčkou moc nepochodíte.

Tato technika odpovídá pouze ,,Ano" a ,,Ne". Stačí se zeptat na otázku a když se plamen přikloní na levou stranu odpověď je ,,Ano" a na pravou stranu je ta druhá varianta.

Párkrát se mi stalo, že se plamen svíce nenaklonil, ale změnil barvu. V takovém případě bych hledala v korespondencích barev (o kterých také plánuji napsat kapitolu).

Kyvadlo:

Kyvadlo je také poměrně oblíbená metoda, kterou já sama využívám. Funguje na stejném principu jako svíce. U kyvadel je, ale šance, (opravdu mizivá šance) že se na kyvadlo napojí nějaká entita, ale toho bych se opravdu nebála protože to se stává opravdu jen výjimečně a pokud to děláte někde doma, tak jste opravdu v bezpečí.

Kyvadlo se dá také použít pro hledání ztracených předmětů ( osobně této technice tolik nevěřím, ale někoho by to zajímat mohlo). Nad mapu zavěsíte kyvadlo a budete se soustředit na ztracený předmět. Pak záleží zda se Vám vše povede a kyvadlo se nahne směrem, kde se ztracená věc nachází.

Lanová vizualizace:

Tato metoda spočívá v tom, že si tazatel představí, že drží v rukou provazy. V levé ruce drží provaz s odpovědí ,,Ano" a v pravé ruce odpověď ,,Ne".

Odpověď odvodíte z následujících věcí:

- Za který pomyslný provaz se tahalo lépe/který byl lehčí.

- Pokud Vás v průběhu začala bolet či brnět jedna z rukou, je to také znamení. Záleží na interpretaci každé osoby.

--
Tohle je takových pár ,,základních" a nejjednodušších způsobů. Pro začátečníky bych Tarot tak nedoporučovala z důvodu, že ne vždy jdou karty dobře interpretovat a pro někoho bez zkušeností to bude ještě těžší.

EsoterikaKde žijí příběhy. Začni objevovat