Aura

473 32 0
                                    

Aura mi nikdy nepřišla až tak moc zajímavá, ale i tak o ní pár těch věcí vím. Co jsem si všimla, tak aura je mezi mladými lidmi zajímajícími se magii celkem oblíbenou věcí.

Co aura je a k čemu slouží:

Auru má každá bytost na tomto světě. Člověk, zvíře, strom a dokonce i kameny. Jedná se o náš vlastí energetický obal (často také uváděno jako skořápka). Tento obal může dosahovat třeba i metr od našeho těla, ale však pro většinu lidí kteří se nezabývají magií jejích aura dosahuje zhruba jeden centimetr.

Aura má poměrně dost využití. Můžeme ji do jisté míry použít jako štít, ale to bych osobě moc nedoporučovala. Dále se dá využít při astrálním cestování a léčení nebo třeba, když zrovna potřebujete ,,víc zářit" či naopak a to být více ve stínu.

Šedá aura:

Pokud je Vaše aura šedá nebo vypadá jinak nezdravě, znamená to nějaký problém. Třeba se Vám v duchovní a magické oblasti nedaří tak jako dřív nebo jste třeba unavení. To je známka možné přítomnosti bytostí podobných astrálním parazitům. Takové bytosti z Vás vysávají energii. A teď si nepředstavujte něco jako energetické upíry nebo podobně. Tito parazité se objevují hlavně při stresu nebo při ne úplně vydařeném astrálním cestování.

Dále takovou auru mohou způsobovat různé bolestivé místa na Vašem těle. Velmi často to bývá oblast krku a ramen. Zatuhlé a bolavé svaly.

Těmto věcem se dá rozhodně předejít nebo je odstranit.

Péče o auru:

Stejně jako květiny na Vaší zahradě, tak i aura potřebuje Váš čas a péči.

Úplným základem je meditace. Pro posílení aury si lze vizualizovat rovnoměrné rozprostírání Vaší aury po celém těle.

Pokud si myslíte, že vaši auru ,, něco trápí", tak lze využít metodu světelného sloupu z kapitoly o ochranách. A s její pomocí auru vyčistit.

Další způsob jsou kameny a jejich různé kombinace. Můžete je přidat do koupele, dát pod polštář na noc, napojovat se na jejich energii při meditaci nebo je jen nosti s sebou v kapse.

Jak vidět auru:

Věc na kterou tu asi všichni čekali. Metod jak vidět auru jsou stovky, ale já jich zde opět uvedu jen pár.

První metoda která mi přijde velmi zábavná. Jedná se o  metodu s barevnými papíry. Před pád měsíci jsem viděla video od Coreyemmah, která v něm uvedla právě tuto metodu.

Nad papíry různých barev položíme ruku a snažíme se vnímat jejich energii. Výsledek si odvoďte vy sami z vašich pocitů.

Pro tuto metodu název nemám, ale také mi přijde velmi dobrá. Celé to spočívá v tom, že se díváte na spodní nebo horní okraj Vaší ruky. Z vlastní zkušenosti bych, ale doporučila spíš tu spodní stranu. Ruce jsou energeticky velmi silné a vodivé. Stejně jako vše, tak i tohle zabere čas a je nutné to trénovat.

Pár základních barev:

Barvy aury jsou velmi úzce spojené s korespondencí barev.

Červená

Klíčová slova: vitalita, vášeň, domimance

Červená aura značí většinou velmi zdravé a vitální lidi. Takovéto osoby jsou ambiciózní a poměrně impulzivní. Červená značí smysl pro vůdcovství. Dokáže povzbudit a motivovat ostatní. Lidé s červenou aurou hodně zapálení pro věc pro kterou se nadchnou. Červená je také barva vášně.

Negativa této barvy jsou: Při nedostatku sebekontroly můžou být lidé agresivní. Červená je barva ohně, takže podle toho se také lidé mohou často chovat. Vysoké ego nebo útočnost není této barvě nijak cizí.

Modrá

Klíčová slova: Intuice, empatie, emoce

Modrá je barva vody tudíž je velmi spojená s intuicí a inteligencí. Lidé s takovou barvou aury mohou být uzavření, tišší a někdy i zasmušilí, ale právě u takovýchto lidí často nalézáme oporu a porozumění. Další vlastností které lidé s modrou aurou mají je například všímavost, schopnost povzbudit a rozveselit ostatní.

Negativní vlastnosti: Zamlklost, plachost a občasné nepřátelské chování. Lidé s modrou barvou aury mívají sklony upadat do apatie a zapomínat se ve vlastních světech a snech.

Zelená

Klíčová slova: vitalita, žárlivost, klid

Osoba vlastnící tuto barvu bývá poměrně klidná a ovládá um uklidňovat okolí. Zelená barva značí vitalitu a zdravé sebevědomí. Dalším znakem této aury je pracovitost.

negativní vlastnosti: Zelená je často spojována s žárlivostí nebo záští. Tato barva je podle astrálních barev spojená se znamením raka kterému podobné vlastnosti nejsou cizí. Může se zde objevit přebujelé ego či různé ,,šeptání"  za vašimi zády.

Žlutá:

Klíčová slova: energie, otevřenost, lež

Žlutá je poměrně dost výrazná barva, stejně tak i její majitelé. Vlastník této barvy může být do jisté míry extrovertní a plný energie. Takový člověk si toho částo hodně ,,naloží", ale ne vždy je schopen vše zvládnout.

negativní vlastnosti: Osoba s žlutou aurou může často dávat lidem okolo sebe až moc své energie a úsilí, které se pak dotyčnému nevrátí. Stejně jako u zelené barvy se zde objevuje žárlivost nebo i sklony k lhaní.

----

Významy zde uvedených barev berte s rezervou. To, že někdo žlutou auru neznamená, že je prolhaný a podobně. Také po internetu kolují různé více či méně obsáhlé popisy/význami těchto barev.

EsoterikaKde žijí příběhy. Začni objevovat