1.Bölüm

1K 29 59
                                    

Herkese Merhaba,

Tolstoy'un dediği gibi; "Tüm muhteşem hikayeler iki şekilde başlar: ya bir insan bir yolculuğa çıkar, ya da şehre bir yabancı gelir.."
Bu hikayede de yıllarca kayıp kardeşlerini arayan iki kardeşin, Fırat ve Ateş'in buldukları ipuçları ile yolları Marmara'nın güneşli sahil kasabası Erdek'e düşecek ve aşk ile kesişecek..
Peki ya kirli elleri ile o tertemiz aşklara nasıl dokunacaklar?  Herkese şimdiden keyifli okumalar! 🎈🧡

🌿

"Ne demek öldü? Nasıl öldürürsün!"

"Öldü işte! Nasıl olduğunu anlamadım.. Kendimi.. Kaybetmişim! Elimden çekip aldıklarında yumruğum kırılmış gibi sızlıyordu, ellerim de adamın yüzü de kan içindeydi.... Offff bakma öyle! Olan oldu! Dünya bir pislikten kurtuldu sayemde.. O leş için üzülmeyeceğim."

"Sen o sorguya nasıl girdin? Sen sadece akademi öğrenci- .... Ah aptal! O yavşak komisere uyuşturucu buldun değil mi!"

"Başka türlü nasıl o odaya girebilirdim?"

"Gerizekalı! Ben o adamın ismini öğrenebilmek için Venedik'in kanalizasyon kokan mahallerinde pisliğe girip çıktım! Bin dereden tilki çevirip savcıyı ikna ettim, işbirliği yaptım! Ve sen kendi başına bir halt edip benim bütün planımın içine ettin! Aptal! Aptal!"

"Bağırıp durma, başım ağrıyor!"...

"Adam konuşacaktı, her şeyi söyleyecekti! Kardeşimizi bulacaktık!"

"Söyledi.."

"Ne söyledi?" .... "Ne söyledi diyorum aptal, konuşsana!"

"Satmış! Bebeği satmış. Bunu dedi!"

"Kime?"

"Bilmiyorum.."

"Ne demek bilmiyorum!"

"Bilmiyorum, bilmiyorum demek! Öldü adam, sattığını söylediğinde... Oofff öldürdüm işte abi! Erdek'te bir aileye sattığını söyleyince! Benim kardeşimi satmış!"

"O BENİM DE KARDEŞİM!" .... "Tamam.. Tamam Ateş.. Sakinim.. Sakin konuşalım. Başka ne dedi, kime sattığını söylemesi lazımdı! Erdek nereden çıktı şimdi?"

"Bilmiyorum Abi.. Bulduğumuz izi takip edeceğiz, başka çare yok. Mafyadan bir bebek satın alabilecek kadar parası olduğuna göre.. Zengin bir aile olmalı."

"Tamam.. Tamam.. Sakin olalım."

"Ben sakinim.."

"Sakin bir katil.. Ne kadar da ironik.."

"Eğer sen bu kadar planlı olmasaydın, adamı benim dediğim gibi çekip bir köşede konuştursaydık ben de katil olmazdım. Senin sinir bozucu ağır işlek planların.."

"Sus artık! Evet planlıydım. Aylarca ilmek ilmek doğru sonuca varmak için çalıştım! Ama bak, elimde biri katil biri kayıp iki kardeş var ve onların yolunu gözleyen bir hasta bir anne var! Hayat hiç de titizliğime cömert olmadı." ..... "Her neyse, planı baştan kuracağım. Önce seni saklamamız gerek..."

"Benim peşimi bırakmazlar. İş üzerilerine kalmasın diye çoktan arama emri çıkmıştır."

"Saklanacaksın! Ne olursa olsun saklanacaksın! Vakit kaybetmenin bir anlamı yok, ben düşüneceğim, sen benim motoru al, bas git. Al şu parayı, güvenli bir yer bul kendine!.."

"Ben bir şeyler düşüneceğim."

"Sen bir şey düşünme Ateş! Sadece git artık, her dakika kaçman zorlaşacak!"

Nefesini TutmakWhere stories live. Discover now